Sauna Kondal

Sauna Kondal

Tre etager med plads til dem, der kan lide at spille lidt hårdere.

Sauna Condal

Placeringsikon

Carrer d'Espolsa-sacs 1, Barcelona, Spanien, 8022

Gay-sauna på 3 etager. Faciliteterne på Sauna Condal inkluderer en kæmpe 12-personers jacuzzi, dampbad, tør sauna, åbne brusere, mørkt rum, labyrint, cruising zone og hytter.

Hverdag: 24 timer

Weekend: 24 timer

Funktionalitet:
Cruise
Mørkt rum
Jacuzzi / varm pool
Maze
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Sauna Kondal
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 91 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

J
Jake P

19-Mar-2024

Rent og pænt personale

Ikke meget publikum. Gik tidligt og betalte 12 €. Dejligt og venligt personale. Ren så vidt jeg kan se. Vil helt sikkert besøge igen
r
ro sma

14-Mar-2024

I ethvert tilfælde en enhed ren

Cirka 4.5 år efter min første anmeldelse tog jeg til Condal igen. Årsagen var det sidste års bedre anmeldelser. Det er meget renere, meget er blevet renoveret eller fornyet. Personalet går nu også meget oftere rundt for at besigtige. Der var ikke travlt, så jeg kan ikke vurdere om der stadig ryges i hytterne og lignende. Jeg har i hvert fald ikke set den denne gang.

I
Ian Mowat

2 Nov 2023

Ser ud til at være blevet renoveret

Det lader til, at der ikke er nogen nylige anmeldelser. Jeg gik til Condal i dag for første gang og havde ikke den dårlige oplevelse af ældre anmeldere her. Stedet var meget rent, ser ud til at være blevet renoveret nye fliser og godt vedligeholdt. Jeg har været i Casanova og Bruc og fandt dem uvorne og beskidte til sammenligning, kakerlakker i saunaen i Casanova og afføring i bruseren. Condal meget pænere, ren og ingen dårlig lugt. Ja et par fyre, der ryger i en aflukke, men en god blanding af fyre og aldre.
E
Enrique

7 Aug 2020

Tom

Jeg gik der flere gange for måske 10 år siden. Der var travlt om eftermiddagen, flotte fyre derinde i 40'erne. Jeg gik tilbage for 3 år siden, efter kl. 10 på en hverdag, hvor det var virkelig tomt. Jeg var heldig, at jeg sluttede op med en smuk spansk fyr på 30, som ikke kunne have det sjovt, hvis han ikke røg på samme tid. Bagefter mødte jeg en amerikansk fyr og havde et virkelig fantastisk møde. Jeg går nok tilbage om eftermiddagen og ser hvad der sker.
S
Semen

20-May-2020

Большая чистая сауна. немного. Лучше ходить по выходным. Хорошая большая сауна. Добрый персонал. Два влажных лабиринта. Чистые большие полотенца. Если кто то любит большое скопление народа, то рекомендую Лабиринт. А мне нравится спокойные сауны. Из все сауна в Праге мне понравилась сауна Давид, расположенная рядом с Лабиринта. Там собирается мой любимый коньингент- пожилые мужчины from 50недели

Var i onsdags fra 15 til 19. Saunaen er stor, men meget få mennesker. Alt er rent og tomt. På 3. sal i baren var fire bjørne og snakkede med hinanden. I ingens labyrint. Personalet er ok. Det koster 18 euro. Jeg har ikke fundet nogen til mig selv. Efter mislykkede søgninger gik jeg til Bruc sauna, som ligger 10 minutters gang. Der boltrer sig fra hjertet. Lille hyggelig sauna. Min yndlingsalder er fra 50 til 70 år. Alle ønsker og skjul det ikke. Indtil 21 hvilede bemærkelsesværdigt. Efter 21 spredes folk.
r
ro sma

6-Oct-2019

Rygere overalt

Først og fremmest. Gå ikke der, hvis du ikke kan lide folk, der ryger i hytter, haller, korridorer eller alle steder, men ikke i rygeområdet. For det andet er personalet slet ikke venligt. Tredje toiletter med lort Over det hele. Jeg vil ikke tage dertil igen. Det er gammelt og beskidt. Personalet tjekker telefonen hele tiden, men har ikke øjne for, hvad der foregår. Værste sauna nogensinde.
m
moscardini

14-Apr-2019

Tom

Beliggenhed: Lidt skjult, men du kan komme dertil til fods fra stoppestedet Universitat. Kundetype: Varierende alder, men saunaen er lidt besøgt. De meget få fremmødte om eftermiddagen, vi kom ind, kedede sig; der skete ikke noget varmt. Vi prøvede at spørge nogle mennesker, om det var bedre at gå ud og vende tilbage til et andet tidspunkt, men ingen kunne fortælle os, om og hvornår saunaen er fyldt op. Vi udledte, at det aldrig fylder. Struktur: Små rum, men der er alt hvad du behøver. Renlighed: Godt. Priser: Gennemsnit. Råd til kunder: Det er ikke værd at gå ind i en tom sauna. Råd til ledere: Intet at anbefale. I Barcelona er saunaer ude af mode.
R
Roberto

13-Apr-2019

recomendable

En af saunaerne i Barcelona, ​​hvor det er værd at betale prisen. Det har meget funktionelle tjenester, der virker! (ikke desværre i andre saunaer i Barcelona). For eksempel u jacuzzi med vandet ved den ideelle temperatur, den finske sauna og varmen som de skal være. Brusere overalt, rene hytter, af forskellige typer og i god mængde... kort sagt stærkt anbefales. Og hvad angår miljøet... og du siger det, fordi der er for enhver smag alt efter dag og timer.
M
Mario

28-Jan-2019

Forladt stedet tilfreds

Jeg kan godt lide Condal, modne mænds bjørnehule. Folk er venlige og personalet er meget åbent.
D
David

23 Nov 2018

Fordele og ulemper

Hvis du leder efter luksus eller en god oplevelse, er dette sted ikke det. Det er nedslidt og ikke velholdt (jeg trådte i en pool af sperm, der stadig var der over en time senere). Når det så er sagt, havde jeg det sjovt og legede med nogle fyre. Endte med at lege med en sød bjørn, før jeg gik. Sex var i sidste ende målet for mig, ikke at nyde en sauna, så jeg var tilfreds med min oplevelse.
G
Gg

18 Nov 2018

Værste sted nogensinde

Bare gå ikke Hvis du tror, ​​du kan være heldig... Nej. Spar pengene (18€). Halv bygning suite halv tunnel af rædsel, dette sted har nogle af de værste faciliteter i Europa. Fra koldt vand, ingen fungerende brusere til snavsede gulve og et dampbad, der lugter som om nogen døde derinde for uger siden (i betragtning af deres typiske publikum er dette meget muligt).
P
Peter

11 Aug 2018

Bien Follado

Modne mænd, omkring 50 og op... På etagen ovenover er der masser af action... Mest bjørne... Rengøringen er ok, og det noget seriøse personale.
L
Luis

9 Aug 2018

Dejlig dag!

Jeg plejede ikke at gå til Condal, fordi der er mange bjørne, men nogle gange går jeg. Det er okay for mig, denne sauna. Man kan altid møde mennesker. Alle steder er meget rene, og personalet gør rent steder hele tiden. Jeg anbefalede det.
D
Dirk

6-Oct-2017

Vælg et andet sted

Vi besøgte saunaen en mandag aften. Hele stedet var stille og ret nedslidt. Nogle områder var lukket (især nogle toiletter). For det meste 60+ publikum og nogle bjørne også. Som 45-årig er du blandt de unge.
T
T

23-Jul-2017

Hmmmm .... nej.

Lokalet er lidt ældre, men rent nok. Personalet meget venligt. Musik ikke overdreven eller for høj. Fyre der på en søndag var meget modne og ikke specielt egnede. Ikke et sted, jeg ville skynde mig tilbage til. Og 18 euro? Nej .... Absolut overpris.
A
Al

23-Jul-2017

Almindelig, skuffende men ren og venlig

Gik i søndags. Diskret indgang, fyre ved front modtagelse var venlige, rene faciliteter. God start! Pool/jacuzzi er en god størrelse, men var i bedste fald kun varm, men behagelig nok. Nogle få fyre var altid med. Det samme med dampbad - god størrelse, men ret mørkt og ikke rigtig udnyttet. Det, vi troede var labyrinten, var kulsort, så vi blev væk. Med hensyn til klientellet, ja, meget almindeligt for at sige det mildt. Jeg er ingen muskelmand, men der var måske 1-2 fyre, som jeg vil sige, var endda tæt på at være i form. Aldersgruppe 40-60. Der var allerede ingen atmosfære på grund af manglen på musik, men rygningen i lokalet (selv i hallerne uden for de private værelser) var meget afskrækkende og kvælende. Samlet set meget skuffende og ville prøve andre steder næste gang.
R
Rodrigo

18 Aug 2016

Spild af tid og $

Jeg gik der en torsdag aften (5-6). Ingen var der, selv i kredsløbstiden. To eller tre gamle mænd var der. Saunaen var ok. Jacuzzien er meget mindre, end du har troet, det ser ud til at være. Jeg fandt de 20$ euro for dyrt til det.
J
Jean marc

26-Jul-2016

Bon pour les retraités

J'y suis allé un mardi après midi vers 17h, il n' avait que des vieux et des trolls. C'est hyper mal dispose, il faut monter trois étages avant de trouver les cabines, beaucoup trop sombre. Les gens fument ça semble être la coutume dans les saunas barcelonais.
E
Eddy

16-Jan-2016

Fedt sted

Vi (homopar Belgien) besøgte denne sauna onsdag den 13. januar 2016 mellem kl. 14 og 19. Der var mange besøgende i alle aldre. Jacuzzi og dampbad er fantastisk. Alle steder er meget rene, og personalet gør rent alle steder hele tiden, selv desinficerer gulvet i omklædningsrummet. Det var et rart sted at være.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.