Sauna Bonbon Gay Sauna Prag

Sauna Bonbon

Sauna Bonbon

Placeringsikon

Černomořská 6, Prag, Tjekkiet, 10000

Sauna Bonbon Gay Sauna Prag
I dag: Gratis hundrede - rabat inden kl - Hver onsdag
I morgen: Nøgen fest - Hver torsdag

Lille lokal gay sauna i det sydlige Prag. Funktionerne omfatter dampbad, tør sauna, jacuzzi, to private hytter med TV, åbent loungeområde med stort fladskærms TV, bar og café.

Gratis adgang til computer og gratis WiFi. Mest lokale mænd. Åbent dagligt - sidste adgang kl. 11.

Mon:15: 00 - 23: 00

Tir:15: 00 - 23: 00

Ons:15: 00 - 23: 00

Tor:15: 00 - 23: 00

fre:15: 00 - 23: 00

Sat:15: 00 - 23: 00

Sol:15: 00 - 23: 00

Nærmeste station: sporvogn: Ruská

Funktionalitet:
bar
Café
Gratis Wi-Fi
Jacuzzi / varm pool
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Sauna Bonbon
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 41 stemmer

J
Joa

2-Jan-2022

Sauna Bonbon

Saunaen gik ind i det nye år med ikke megen generel kvalitet. Der var masser af urin i saunaen og intet varmt vand i bruserne. Men personalet er venligt.
U
Uk visited Long term

23-Sep-2021

Engelsk besøg

Lille sauna sammenlignet med andre i Europa, men personalet er venligt. De viste mig rundt i saunaen. Mest med lokale og middelaldermænd. Et besøg værd.
M
Matthew

22 Dec 2019

Et sjovt sted at besøge

Selv med blandede anmeldelser elskede jeg denne hyggelige sauna. Vi tog på en temafest tirsdag, og der var et godt lokalt publikum der, som ikke tøvede med at blive venlige. Selvom den er lille, er denne placering lige så sjov som nogle af de større muligheder. En særlig tak til dørbetjenten/barbuddet, som var meget venlig og imødekommende. En anden god funktion er, at de private hvilerum har rengøringsløsninger i dem for at sikre, at alt er frisk, når det er tid til at forlade, samt en vask, som du ikke ser i mange saunaer.
R
Russell

19-Jul-2019

Venlige og komfortable

En lille, men velindrettet sauna med alt hvad du behøver. Fremragende jacuzzi, som jeg altid nyder. Alt personale er meget imødekommende og mest venlige (især den dejlige dreng i de lyse røde undertøj) og har tid til at chatte. Dejligt barområde. Selv når der kun har været få mennesker, har det altid været umagen værd. De fleste klienter er høflige (man vil altid få et par uhøflige homoseksuelle mænd), og der er mange stamgæster. Dette tilføjer også en venlig atmosfære. For mig den mest tilfredsstillende gay sauna i Praha. Også god værdi - og god kaffe.
D
Drew

11-Jun-2019

Kvarter føler

Har mere en kvartersstemning. Lidt uden for den slagne vej. Personalet var meget imødekommende. I det forreste område er baren, tv og flere borde. Mod bagsiden er dampbadet, jacuzzien og saunaen med flere rum at blande sig i. Der var kun få besøgende den aften, vi besøgte. Der skete ikke meget. Jeg fik det indtryk, at stamgæsterne var skeptiske over for besøgende.
K
Karl

21-Feb-2018

Lille med lokal stemning

Synes andre anmeldelser er rigtige. Dette sted er lille, og de fleste af lånere synes at kende hinanden. De var dog søde nok til mig. Det er dog ret lille. Da jeg var der på en tirsdag fra 5:30 til 7:30, var det mest midaldrende mænd - nogle slanke eller fit og en del bjørne.
c
chris

26-Sep-2017

lille sauna med søde lokale fyre

Jeg gik både en fredag ​​og en lørdag. Især i lørdags var der masser af fyre, få meget søde unge. Jeg ankom omkring kl. 5, og det så ud til at tømmes omkring kl. 30 eller 9. Så vent ikke for længe. meget fin finsk sauna.
J
John

1-Jul-2017

Rimeligt rent, frekventeres af lokalbefolkningen

Lille sauna med jacuzzi, finsk sauna, dampbad, hytter og en bar. Besøgt for det meste af moden kundekreds, mit gæt min. 80% er regelmæssige besøgende - det er en slags klub. Fadøl er et plus (dog ikke om sommeren).

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.