Kongelig Hammam

Kongelig Hammam

Royal Hammam

Placeringsikon

Via Plezzo 16, Milan, Italien, 20132

Kongelig Hammam

Royal Hammam gay sauna i Milano har en swimmingpool med terrasse, tyrkisk bad, tør sauna, jacuzzi med springvand, mørkt rum og et stort barområde.

ANDDOS-medlemskort kræves (fås ved døren).

Mon:11: 00 - 23: 00

Tir:11: 00 - 23: 00

Ons:11: 00 - 23: 00

Tor:11: 00 - 23: 00

fre:11: 00 - 23: 00

Sat:Åbn 24 timer

Sol:11: 00 - 23: 00

Nærmeste station: Lambrate, Udine

Funktionalitet:
bar
Jacuzzi / varm pool
Massage
Sauna
spa
Dampbad
Svømmepøl
Sats Kongelig Hammam
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 84 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

M
Marlon

7-Feb-2023

Kongelig Hammam

Jeg gik til silikonediskoteket, og de fortalte mig, at jeg kunne gå ind i saunaen, da jeg forlod det, jeg fik stemplet min arm, men da jeg gik til udgangen af ​​diskoteket nægtede de mig adgang og behandlede mig meget dårligt. Jeg fraråder også silikonediskoteket
D
Diogo

23-Jul-2022

Fantastisk sauna til at køle af om sommeren

Jeg har en fornemmelse af, at dette sted er under ny ledelse, og det hedder nu silikone. Du finder det dog stadig under Royal Hammam på Google Maps. Jeg kom i højsommeren. Det var 36° i Milano, og jeg svedte spande, så da jeg læste, at dette sted havde en udendørs pool, var jeg nødt til at tjekke det ud. Poolen er rigtig fin, men de fleste "reserverer" liggestolene med deres håndklæder, så du måske faktisk ikke kan sole meget, hvis du ankommer senere. Du kan stadig bruge alle de andre faciliteter, såsom det mørke rum, trykjacuzzien og 2-etagers dampbad.
a
amico

26-Apr-2021

si uno è molto scortese

Lederne er ikke homoseksuelle, men søde nok, bortset fra en eller to, men jeg tror, ​​det er et spørgsmål om karakter, men hvis du har et dårligt temperament, kan du ikke blive i receptionen... sandsynligvis ikke afvisende.
m
moscardini

13-Apr-2019

De bedste mænd kommer her.

Beliggenhed: I udkanten, men let tilgængelig med metro (Lambrate stop). Kundetype: Fra 25 til 75 år. Desværre er antallet af ældre steget de seneste år. Under alle omstændigheder, de smukkeste fyre du kan finde i Norditalien, du finder dem her. Struktur: Fremragende, men dårligt vedligeholdt. En generel forfriskning ville være velkommen. Det er meget sjældent at se en sauna, der byder på en udendørs pool og mulighed for at ligge i solen; om sommeren er det en fornøjelse. Ideen med det tyrkiske bad i to etager er fremragende (på første sal, gruppe kan du finde gruppesjov og bareback). Hytterne er små og garanterer ikke privatlivets fred (for os er der ingen problemer, men nogen kan måske ikke lide det). Rengøring: Dårlig. Priser: Adgang ikke billig, men passende til strukturen. I baren er priserne gode. Du får tøfler og to håndklæder gratis. Råd til kunder: En af de få saunaer i Italien (4 i alt), hvor du næsten altid kan finde nogle søde fyre at have det sjovt med. På en uge er det bedre, hvis du kommer ind mellem 16.00 og 19.00 eller fra 21.00 til 23.00. Lørdag finder du folk fra kl. 2.00 til langt ud på natten. På søndag kan du komme tidligt om morgenen, da mange mennesker kommer her efter diskoteket, de vågner og vil have sex. Søndag eftermiddag er meget overfyldt. Råd til ledere: Du har en af ​​de smukkeste saunaer i Europa, vær venlig at omstrukturere den bedre. Rengøringen skal også forbedres. Endelig ville det være bedre, i det mindste nogle dage, at undgå, at ældre mænd kommer ind.
S
Stevie

8-Jan-2020

Dum gennemgang

Hvilken meget dum person og en nyfascistisk anmeldelse. Hvis du er heldig, bliver du ældre en dag - hvad med at forbyde dig fra homoseksuelle spillesteder så? Eller måske planlægger du at dø, før du er fyldt 40? Hvis en gruppe mennesker skulle være inkluderende og omfavne alle deres slags, burde det være homoseksuelle mænd. Hvis du er i et sted, og nogle af kunderne ikke er op til dine seksuelle krav, ignorer bare høfligt - ingen vil tvinge dig til at have sex, selvom du er det yngste smukkeste væsen, der nogensinde er kommet ind på stedet. Jeg håber, saunaen ignorerer din idiotiske og diskriminerende anmeldelse.
T
Trent

28 Dec 2019

selvretfærdig

Vil du have ældrefrie nætter? Hvad med nogle asiatiske-fri nætter også? Vil du også eliminere sorte? arabere? Hvad med bøssefri nætter? Sikke en idiot!
J
Jeremy

6-Feb-2019

Stor Muscolar Tantra og Prostata Massage i Milano

Jeg fik besked på at ringe til Giancarlo, den bedste massør i Milano. Han havde for travlt til at komme i saunaen, og jeg gik til hans studie, lige i centrum af byen. Han gav mig en afslappende muskelmassage af en meget sjælden fremragende kvalitet med en fantastisk tantramassage. Fantastiske.
H
Hairy

4-Jun-2019

Kontakt

Har du kontakten til denne massør?
D
Demetrio

21-Jan-2019

E solo invidia chi terninger che non e piu bella :)))))))))

Tak, Mario og personale, i går var en fest smukke musiklys rigtig søde mennesker ville have os efter sommeren, og nu venter vi på nyhederne fra november, takket være den smukke soubrette. Demetrius og Lukas.
M
Maze

2 Nov 2018

En af de bedste saunaer, jeg har besøgt verden over

Var i Milano fra 18. til 21. august 18 smuk by og kongelig hamman er ikke kun stor, men pænt vedligeholdt, atmosfæren er meget afslappende den første dag, jeg havde ikke meget at møde, da mange af de lokale er ude på ferie, men næste dag og dag efter deres var ingen mangel på varme modne mænd besøgte jeg mange saunaer under mit Europa 6-landsbesøg Royal hamman skilte sig ud. Stærkt anbefale.
b
ben

14-Oct-2018

Hr. Silikone

Sexistisk og uvenlig. Dateret atmosfære og uhøfligt personale. Absolut ikke anbefalet.
K
Kasa

27-Jun-2018

Uhøfligt personale og prostitution

Stedet er rart, men så mange ledsagere.
H
Harry

1-May-2018

Undgå dette sted

Et sted at undgå.
m
mat

21-Jan-2019

La piu bella sauna bøsser

Den bedste sauna i Milano, der frekventeres af folk i forskellige aldre, for det meste mellem 30 og 40 år, fornyede den våde del, hvor der er et spektakulært spabad, 2 rummelige vidder åbne alternativt og en damp i to etager, nu er området også opvarmet swimmingpool og selve vandet i den udendørs pool, så du trygt kan blive ude, merværdi, det brede barområde med hvide sofaer - det eneste, der kan forbedres, er hytteområdet, som har noget forældede faciliteter, generelt dog fremragende!
E
Evan

5-Jan-2017

Smukt sted, dårlig service

RH Sauna er et meget smukt sted, men servicen er virkelig dårlig, hvis du er en lejlighedsvis besøgende. Jeg foretrækker Metro Sauna i nærheden af ​​Central Station.
A
Andrea

3-Jan-2017

Bella Sauna

Gran bel locale con grandi spazi e ottimi servizi; la vasca è splendida ed anche la piscina esterna è ok ma è aperta i ejendom. L'ambiente umano non lo conosco perché ci vado semper col mio giovane kæreste. Comunque la struttura e l'igiene sono ok.Caldo eccessivo nelle saune secca ea vapore.Comunque è un ottimo locale.
A
Arthur

21-Oct-2016

Intet særligt undtagen THE MASSEUR GIAN !!!

Kun én ting, jeg husker af denne sauna: dens MASSEUR GIAN! Jeg fik massage af Gian, som også har sit studie i centrum af Milano og... woh!!! DET VAR FORBLØFFENDE! En perfekt kombination af teknikker og sensualitet. Jeg følte mig helt ny.
T
Tom

24 Nov 2015

Alle aldre - masser af muligheder.

Selvfølgelig er personalet lidt uhøfligt, selvfølgelig er stedet ikke rigtig rent. hej: det er Italien! Jeg rejser dertil fire gange om året, fordi jeg næsten altid finder en sexet blanding af yngre fyre, italienere og expats. Det er for at have det sjovt med varme mænd, du går i en gay sauna, ikke for hygiejnen, vel?
J
Jimmy

23 Aug 2015

Uhøfligt reception ledsager, beskidt sted, men nogle varme fyre

Fordele - Dette sted er populært, og nogle af fyrene er hotte. Ulemper - stedet lugter, meget beskidt, og betjeningen ved døren er uhøflig.
E
Ethan

17-Jul-2014

uhøflige person i receptionen

Alvorligt, receptionen er den rudeste og uvenlige person, jeg nogensinde har mødt i enhver sauna, jeg nogensinde har været i verden. Han er meget utålmodig over for udlændinge og gjorde grin med mig, når jeg talte engelsk (han vil åbenbart bare tale med folk, der kan italiensk). Jeg gik der torsdag aften. Faciliteten er rigtig god, men der var virkelig få mennesker.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.