Gay Milan City Guide

Gay Milan City Guide

Planlægger du din første rejse til Milano? Så er vores byguideside for homoseksuelle Milano noget for dig

 

Milano | Milano

Milano er den næststørste by i Italien og hovedstaden i Lombardiet. Byens byområde er det 5. mest folkerige i Europa med cirka 5.2 millioner mennesker. Milano betragtes som verdens mode- og designhovedstad og er hjemsted for vigtige museer og vartegn, herunder Milano-katedralen og Santa Maria delle Grazie.

Milano tiltrækker over to millioner besøgende om året og er berømt for adskillige internationale begivenheder, herunder Milano Fashion Week og Milano Furniture Fair. Byen er også hjemsted for to af verdens mest berømte fodboldhold, AC Milan og FC Internazionale Milano.

Homoseksuelle rettigheder i Italien

For homoseksuelle rettigheder i Italien, se venligst vores Gay Rom Byguide .

Homoseksuel scene i Milano

Homoscenen i Milano er muligvis ikke så åben som i andre store europæiske byer, men den er mere synlig end andre steder i Italien.

Milano er et globalt modehub og Italiens økonomiske hovedstad. Disse industrier har fungeret som en homoseksuel magnet for smukke italienere, og en ny generation af mænd lever nu deres liv stolt i det fri. Tegn på kærlighed som at holde i hænderne, kramme på gaden og kysse kind mod kind er helt acceptabelt. At røre nogen under taljen offentligt betragtes som upassende.

Milanos største homoseksuelle natteliv plejede at være centreret omkring Via Sammartini-gaden, nær Milanos hovedbanegård. I dag anses området for usikkert. Og mens et par homoseksuelle spillesteder er tilbage på Sammartini, har Milanos homoseksuelle scene fået et nyt hjem i Porta Venezia distrikt, især på gaden Via Lecco. De homoseksuelle barer her (LeccoMilanoMONO bar blandt andre) er placeret inden for gåafstand fra hinanden.

I Italien skal du have et medlemskabskort som ANDDOS for at komme ind i de fleste homoseksuelle voksenklubber (krydstogtklubber, saunaer osv.). Du kan købe dette kort fra ethvert deltagende sted. Du skal bruge et billed-id, der viser din fødselsdato (pas / kørekort) for at købe et kort, der er gyldigt i tre måneder.

 

Milan Duomo (katedral)

 

 

At komme til Milano

Milano har to internationale lufthavne - Milano Malpensa og Milano Linate. Milano Malpensa ligger 50 km fra byens centrum, men er hovedlufthavnen med rimeligt effektive offentlige transportforbindelser.

Malpensa Express forlader Malpensa hvert 30. minut til hovedbanegården i Milano. Prisen er 13 € en vej. Togene afgår fra terminal 1 og 2 fra 06:15 mellem 00:25 (afhængigt af hvilken terminal du ankommer til). For togtider, perroner og billetter kan du finde alle de oplysninger, du har brug for link.

Hvis du først ankommer til Terminal 2, skal du tage en bus til Terminal 1. Uden for disse timer er der en begrænset og ikke særlig pålidelig busforbindelse.

Malpensa Shuttle Bus kører temmelig regelmæssigt i løbet af dagen med reducerede tjenester hele natten. Det koster € 10 og kører dig uden for hovedbanegården i Milano.

Et andet busselskab, Autostradale, forlader Malpensa fra kl. 6 til 00 til Milano og Milano fra kl. 00. 30-04 hvert 35. til 23. minut til lufthavnen. Singler koster € 00.

Hvis du rejser med taxa, forvent at betale omkring € 90 hver vej.

Milan Linate er meget tættere på byens centrum (7 km), men serveres kun af indenlandske og et par europæiske luftfartsselskaber. Urban Line 73 har busser til byens centrum hvert 1.50. minut i løbet af dagen til € 20. En taxa fra Linate lufthavn koster i gennemsnit € XNUMX.

 

 

Milano om nattenNavigli Milano

 

 

At komme rundt i Milano

Rejsekort

Offentlig transport omkring Milano er billig, men hvis du tager mere end en rejse, skal du købe en daglig kombineret bus-, sporvogns- og metrotogbillet til ca. € 3 fra en af ​​tobaksforretningerne, der ligger på næsten ethvert gadehjørne. Singler koster € 1.50.

Taxa

Taxaer i Milano er pålidelige og nemme at finde, men den gennemsnitlige korte rejse koster omkring € 10. Kør mod en taxaholdeplads i centrum eller uden for centralstationen, da hyldning af en taxa (medmindre du hopper ud foran den) ikke bringer dig meget langt.

Bus

Der er mere end 50 bybusruter, men de fleste er ikke så nyttige eller pålidelige som metroen eller sporvognen. Natbusser kører langs de røde og gule metroruter hvert 30. minut efter midnat.

Radiobus

En radiobus kan bestilles på forhånd, som henter dig fra et arrangeret sted og afleverer dig på din destination, så længe det er i et bestemt kvarter. De er tilgængelige 20:00–02:00 og skal bestilles på forhånd på 02 48934 803.

Sporvogn

Sporvogn er en pålidelig service, der krydser og krydser Milano. Billetter skal forudkøbes og valideres en gang om bord. Bare se hvad alle andre gør, og kopier dem.

Metro

Metroen består af tre linjer identificeret med farver; "rød", "grøn og gul" og den "blå" forstadslinje. En billet koster €1.50 og er gyldig i 90 minutter efter køb. Billetter skal valideres, når du går ind på metrostationen.

Til fods

Milano er kompakt, og de fleste af seværdigheder, restauranter, indkøbscentre og mødesteder er inden for gåafstand fra hinanden. At gå er en fantastisk måde at tage energien i en sådan kosmopolitisk by på, men pas på vespa knallerter og om natten fulde opførte modeller!

Hvor skal man bo i Milano

For vores liste over nogle af de bedste hoteller i nærheden af ​​sightseeing og homoseksuelle i Milano, besøg vores Gay Hotel i Milano , Gay Milan luksushoteller sider.

Ting at se og gøre i Milano

 

 

  • Quadrilatero D'oro - Ingen tur til Milano ville være komplet uden en strut langs verdens fineste modeblok.
  • Katedral - Du har måske set det på tv, men dit første glimt af Milano-katedralen får dig til at gispe af ærefrygt. Den store størrelse og gennemtrængende spir er storslåede.
  • Galleria Vittorio Emanuele 11 - Den neoklassiske shoppingarkade af jern og glas forbinder Duomo med La Scala Opera House. Prada og Gucci findes her.
  • Appertivi - Mange barer tilbyder mad om aftenen for at komplimentere din drink. Italienere spiser sent, og appertivi er ekstremt populært for at holde dig i gang indtil middagstid.
  • En nat på La Scala - Operaelskere vil blive forkælet her i verdens mest legendariske Operahus.
  • Navigli - Gå en tur langs Naviglis kanalsidebarer og restauranter, nogle af de livligste i Milano.
  • Den sidste nadver - Et must see er Leonardo da Vinci 'Sidste nadver.' Det eneste, du får, er 15 minutter til at gispe og blænde, så få mest muligt ud af det.

 

 

Hvornår skal Besøg

Om sommeren har Milano et varmt til varmt klima, men vinteren kan være ret kølig. Hvis du ikke kan lide regnen, så undgå foråret, når vejret ligner det, der er oplevet i London.

Shopping

Milan er måske Italiens økonomiske hjerte, men det er lige så, hvis ikke mere berømt, for sin modeindustri og luksusdesignbutikker.

Brændpunktet er, at denne industri er Quadrilatero della Moda ('mode firkantet'), der består af Via Monte Napoleone, Via della Spiga, Via Manzoni, Via Sant'Andrea & Corso Venezia.

Denne del af byen har domineret verdens mest berømte luksusmærker, herunder Prada, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace, Chopard, Moschino, Bvlgari, Cavalli, Armani og så videre. Klæd dig for at imponere og sørg for, at din plastik kan klare skaden!

 

Penge

Italien er medlem af euroområdet. Hæveautomater (bancomat) er bredt tilgængelige Milano. Butikker elsker kontanter. Du vil ikke blive nægtet rabat i mange uafhængige butikker, hvis du betaler kontant. De fleste butikker vil bede om ID, hvis du betaler med kreditkort.

Valutakontorer (cambio) ligger tæt på alle de vigtigste turistområder, men tilbyder generelt dårlige valutakurser.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.