Prinzknecht

Prinzknecht

Prinzknecht

Placeringsikon

Fuggerstrasse 33, Berlin, Tyskland, 10777

"Kom som fremmede, gå som venner" er mottoet hos Prinzknecht.

Den store, murede bar er populær blandt lidt mere modne mænd - en interessant blanding af blå krave, showbiz og lædervenligt publikum.

Altid travlt i weekenden. Beliggende ved siden af Klubforbindelse ,  Mutschmanns.

Hverdag: Man-tors: 15:00 - 02:00; Fre: 15:00 - 03:00

Weekend: Lør: 15:00 - 03:00; Søn: 15:00 - 02:00

Nærmeste station: U: Wittenbergplatz, Nollendorfplatz

Funktionalitet:
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Internetadgang
Musik
Sats Prinzknecht
3.9
Publikums vurdering

Baseret på 49 stemmer

R
Robert

15-May-2023

Prinzknect er DET SJOVTE STED

OMG sikke et sjovt og venligt sted at hænge sammen med brødrene og nyde en god tysk øl. Vi havde eftermiddagscocktails her hver dag i vores ugelange ophold i Berlin. Barpersonalet er vidunderligt og sjovt. Se efter Michele, Owe og Vladimir....de er de BEDSTE. Det er en stor blandet skare uden dedikation til nogen fetich, men alle er velkomne. Dette sted vil ikke skuffe...Jeg lover
A
Augusto

2 Dec 2019

Almindelig bar.

En dejlig bar, god musik, men almindelig. Det havde område til cruising ned ad trapperne, men folk er kun interesserede i dine samtaler og drinks. Priserne ok, men højere end i byerne i det tyske Rheinland.
u
umberto

4 Nov 2019

Das Unbehagen in der Kultur

En mand med en kortslutning i gang ville tilberede mig en gincitron med citronsaft, højre partis homoseksuelle mennesker tabte i vejret, jeg kunne ikke forestille mig, hvor interessant den mediterede rosenkrans, de mimede med munden, var. Bjørneposer bevogtede indgangen til mørkerummet, bare for at afholde enhver hund fra at komme ind... 7.20 euro for en gin og tonic i det tolvte år af den strukturelle krise i dette triste Europa. Du er på jagt med en flammekaster alle dem under IV eller lever af statstilskud... FAMILIAR er et dårligt ord, hvis vi tror, ​​at Freud om forholdet til moderen grundlagde psykoanalysen.
M
Matcus

3-Sep-2019

Elsker det

Berlin er fantastisk.. det er Prinzekneckt også. Venligt publikum, imødekommende. Havde en god tid. Vil vende tilbage meget meget snart.
F
Fred

25-Jun-2019

Meget venlig for Tyskland

Venlig bar med et godt publikum de fleste nætter.
J
Joao Carlos

11-Jun-2019

Venlige?

Første gang i Berlin. Gik til denne "venlige bar", så længe du er en lokal, alle kendte hinanden, chat chat chat, outsidere? Hold dig væk, du er ikke velkommen.
M
Michael

25-Apr-2023

Nix für nich stamgäste

Her er du kun velkommen som stamgæst. Ellers er ingen interesseret i dig. Du kan falde død uden at nogen opdager det.
M
Mauricio

17 Nov 2018

Mest uvenlige homoseksuelle oplevelse

Hvis du er kommet til Berlin for at nyde mangfoldighed og venlighed, er dette bestemt ikke det rigtige sted at tage hen. Som en homoseksuel mand, der kom ind sammen med min partner og et heteroseksuelt par, har jeg aldrig følt sig så uvelkommen i samfundet. Personalet var meget uhøfligt, og de handlede, som om de gjorde os en tjeneste. De skal måske begynde at tænke på at ændre motoen, da det er EN STOR FEDT LØGN.
y
y

13 Nov 2018

Aperol Spritz oplevelse

Første gang Berlin, første gang Prinzknecht, sidder på baren, spørger den ældre bartender, hvad vi drikker, min mand spørger en Aperol Spritz, mandens ansigt var sådan, at du virkelig manker det her? hans ansigt ser så dårligt ud, at jeg spørger, er der et problem for en Aperol Spriz? Hans svar var "ja til at arbejde for det, jeg tjener på det" vi var lidt i chok os 3. Vi spekulerer på, at vi forlader dette sted eller giver det en chance, så efter jeg har bestilt en gin Tonic og den anden en Whisky Cola, spørger min mand også om en Gin Tonic, men bartenderen siger nej, jeg laver en Aperol Spriz til dig, ikke noget problem. Han bliver trods alt venligere og spørger, om smagen var god for min mand. Det er en flot bar, men vær opmærksom på, at ikke alle homoseksuelle drikker 0,50 l øl på en søndag aften!
D
Don

20-Mar-2018

Jeg havde det sjovt

Jeg er en 58-årig hvid amerikansk mand, som taler meget lidt tysk (nok til at bestille en drink - dårligt). Jeg fandt, at hver tjener var venlig og hurtig og villig til at affinde sig med mit frygtelige tyske. Selve stedet var rent og godt indrettet, selv under den utroligt overfyldte happy hour, hvor drinks blev serveret hurtigt og kreditkort swipet af bærbar maskine. Jeg fandt andre rejsende som mig selv, der var ivrige efter at chatte og dele deres eventyr. Jeg nød det meget og vender tilbage i april (når jeg tager mit sprogkursus!)
E
Efrain

1 Nov 2016

Meget dejligt sted

Stedet er meget rart, folk meget seje og venlige, mange er meget varmt; og var en meget god mulighed for at starte en vidunderlig homo-aften.
D
David

19-Sep-2016

Meget travlt

Jeg gik her en fredag ​​aften, og det var pakket! Masser af fyre. Fantastisk service. Hvis du kan lide ældre fyre, er dette helt sikkert baren for dig. Gå hertil og besøg Connection Club ved siden af!
C
CJ

28-May-2015

Mærkeligt sted. Uhøfligt personale

Stor, luftig, murstensforet bar med borde foran. Barpersonalet opførte sig ensartet, som om de gør dig en stor tjeneste ved at servere dig øl. Der var ikke engang travlt, og jeg bestilte på tysk. Masser af steder at sidde, men det tilskynder grupper i stedet for at blande sig.
D
David

28-Mar-2014

Berlins bedste bar

Dette må være min yndlingsbar i Berlin og en af ​​mine yndlingsbarer overalt. Intet slår dette sted på en varm sommeraften, hvor alle vælter ud på gaden; det er homo-himlen. Meget lidt attitude fra kunderne, og de fleste er virkelig venlige og glade for at chatte med fremmede. Personalet er alle venlige og sjove og de fleste taler meget godt engelsk. Priserne er OK, og de laver ofte 2 for 1 eller køber en får én gratis overnatning osv. Der er et mørkeværelse, men jeg fandt aldrig nogen derinde - måske var det ikke et mørkeværelse, men kælderen (eller er det det samme?). Et godt sted for en drink og for at møde mennesker. Absolut i mine top 5 barer hvor som helst. God fornøjelse.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.