Piccolo Café

Piccolo Café

Hyggelig homoseksuel bar med en blandet skare i byens centrum.

Piccolo Café

Placeringsikon

Borgo Santa Croce 23R, Florence, Italiensk vin, 50122

Lille, intim bar med en lidt gammeldags stemning i Firenzes historiske centrum. Piccolo Café serverer et udvalg af drinks og øl.

I weekenden spiller hjemmehørende DJ mainstream internationale og italienske melodier. Et godt sted at mødes med dine venner (homoseksuelle eller lige) og socialt samvær.

Ugedag: 20:00 - 02:30

Weekend: 20 - 00

Funktionalitet:
bar
Musik
Sats Piccolo Café
3.8
Publikums vurdering

Baseret på 17 stemmer

E
Evan

27-Jul-2023

Sød og venlig bar

I modsætning til mange af anmeldelserne her fandt vi klientellet og personalet som absolut venlige og charmerende. Vær ikke uhøflig, vær åben og imødekommende, og folk vil svare til gengæld. Vi havde så mange gode samtaler og forbindelser, at vi blev ved med at vende tilbage aften efter aften til tonsvis af grin og deling af kultur med ALLE typer, ikke kun folk, der var "vores" type. God stemning, sunde hældninger og venlige mennesker. Anbefalede.
g
giuseppe

18-Apr-2018

piccolo

piccolo e' giusto nome buona musica ma un po noioso dopo 10 minutter e finito il drink te ne vai
J
Jessy

5-Jan-2018

Blev lukket

Jeg er fra Amsterdam. Jeg er født den 1. januar 2001. Jeg ville have 2 til at fejre min 17 års fødselsdag i denne café i Firenze, end jeg besluttede 2 gå 2 der. Det var den 4. januar 2018, men cafeteriet var lukket. måske holder italieneren ferie i denne nat :(
J
JC

11-Sep-2017

Dejlig livlig bar

Vi var der i weekenden. Fredag ​​og lørdag aften var travlt med masser af fyre ude på den smalle gade. Fantastisk livlig buzz. Barpersonalet er lidt mærkeligt, og det kan tage et stykke tid at få en drink. Ikke den sædvanlige venlige velkomst til oversøiske homoseksuelle besøgende, men ellers et rigtig dejligt centralt sted. Der er nok ikke så travlt før 12 midnat.
M
Michael

5-Jun-2017

Florence Gays har brug for hjælp!

Dette er en sød lille bar, og jeg fandt, at personalet var livligt og meget venligt to nætter for nylig. Det samme kan desværre ikke siges om kunderne. Florence Gays ved ikke, hvordan man interagerer socialt, til det punkt, at de er uhøflige efter de fleste landes standarder. Slemt nok taler de kun med deres venner, men de vender deres stole væk fra dig, siger ikke hej, hvis du sidder ved siden af ​​dem i baren (et absolut nej-nej de fleste steder), og vender sig væk uden at sige hej, når de fange dit øje. Til sidst kedede jeg mig så, at jeg gjorde meget ud af at fange ti menneskers øjne og sige hej. Jeg har spillet dette spil i byer over hele verden, og har aldrig nået det tiende hi, fordi jeg allerede var engageret i dejlige samtaler. På en time på dette sted fik jeg kun fem personer til at sige hej. Tag med venner eller spring over den homoseksuelle scene i Firenze.
E
Elias

16-Jul-2016

2 besøg

Baren er god, hvis du kommer med venner. Der var mange der (mænd og kvinder), som kom for at fejre en begivenhed, og det var rart at være vidne til. Hvis du er en enkelt protektor, taler ingen fra personalet til dig, medmindre du er deres "type". Personalet sad i et hjørne af baren og talte ofte kun med hinanden.
S
Sean

2-Jul-2016

OK sted

OK bar, god nok musik, blandet publikum i forskellige aldre. Personale dog ikke meget frinedly.
A
Anthon

16-Jun-2015

Piccolo bar

:) Jeg vil gerne kommentere udsagnet ovenfor "der er masser af italienere, der vil gøre deres bedste for at kommunikere med dig og lære dig lidt italiensk." Har været der mange gange for min en måneds ferie i Firenze. Ikke én eller aldrig vil du tale med nogen der undtagen ejeren, der serverer øl. Ejeren er venlig. De ryger inde i baren, hvilket ikke er godt, selv der er tegn på, at det ikke er tilladt at ryge indenfor.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.