Gay Firenze · Byguide

Gay Firenze · Byguide

Første tur til Firenze? Så vores homoseksuelle Firenze byguide er noget for dig.

Firenze | Firenze

Firenze er hovedstaden i Toscana, en region med smukke landskaber, bjerge og barske kystlinjer i Italien.

På trods af ødelæggelsen, der fandt sted under 1966. verdenskrig og de ødelæggende oversvømmelser i XNUMX, bevarer Firenze et historisk centrum og en stolt arv, der tiltrækker besøgende fra hele verden.

Firenze blev erklæret som verdensarvssted af UNESCO i 1982, og det er blevet beskrevet af Forbes som "en af ​​de smukkeste byer i verden".

Homoseksuelle rettigheder i Italien

For information om homoseksuelles rettigheder i Italien, se venligst vores Gay Rom Byguide .

Homoseksuel scene

Firenze har en relativt lille, venlig, afslappet homoscene. Florentiner er generelt meget imødekommende for turister, homoseksuelle og lige. Firenze har ikke noget specifikt homoseksuelt område, men byen er kompakt nok til at gå fra et sted til et andet.

Mange homoseksuelle italienere er glade for at være helt åbne om deres seksualitet. Tegn på kærlighed er almindelige mellem både homoseksuelle og heteroseksuelle mænd, når de hilser på hinanden. Vær hensynsfuld og rør ikke offentligt under taljen, da dette anses for upassende.

Indgang til de fleste krydstogtklubber og saunaer kræver et ANDDOS Club-kort. Du kan købe kortet fra ethvert deltagende sted. Foto-id kræves for at købe kortet, der er gyldigt i 3 måneder.

ANDDOS-kortet er ikke nødvendigt for at komme ind Bøssebarer or Gay danseklubber i Firenze.

Palazzo Vacchio

 

At komme til Firenze

Amerigo Vespucci Internationale Lufthavn ligger et par miles fra byens centrum. Det eneste problem er, at meget få flyselskaber flyver til denne lufthavn, så du ender med at flyve til Pisa International Airport i stedet. Fra Amerigo Vespucci kan du lige så godt tage en taxa uden for lufthavnen til Firenze, som koster mellem € 20-25.

Fra Pisa International, tag flyttebussen til PisaMover-bussen til Pisa hovedbanegård, hvor du derefter afgår til Firenzes station Santa Maria Novella. Rejser tager ikke længere end en time, og billetter koster 9.30 € (inklusive PisaMover).

En busforbindelse leveres af et firma kaldet Terravision. Busser kører uden for ankomsthallen til Pisa International og kører dig uden for Santa Maria Novella til en pris på omkring € 4.99 en vej.

Billetter til både bus og tog kan købes i ankomsthallen. Ingen af ​​disse tjenester fungerer sent om aftenen, og taxa-alternativet er ikke billigt i Italien.

Firenze kan nås med tog fra Rom (1.5 time) og Milano (3 timer).

 

At komme rundt i Firenze

Til fods

Firenze er lille, og de fleste af seværdigheder, restauranter, shoppingdestinationer og homoseksuelle spillesteder er inden for gåafstand af hinanden. Walking er en fantastisk måde at tage stederne i en så smuk og bemærkelsesværdig by på. Biler er ikke tilladt i det meste af centret, men pas på hastige vespa knallerter.

Med taxa

Taxaer er pålidelige og nemme at finde, men dyre - selv til korte rejser. Taxaer kan identificeres med et blåt skilt med TAXI skrevet med hvidt. Hvis der venter biler, betyder det ikke nødvendigvis, at chaufføren arbejder. Det er ikke usædvanligt at se grupper af taxachauffører grine og sludre i grupper på gaden. Prøv Piazza della Republica, Piazza della Stazione, Piazza Santa Maria Novella, Piazza del Duomo og Piazza Santa Croce for taxaer.

Med tog og bus

Tog og busforbindelser er billige, men har ikke en tendens til at holde sig til tidsplanen. Sørg for at validere din billet, før du stiger på et tog eller bus. Bare se og kopier, hvad alle andre laver. Engelsktalende personale står til rådighed på Piazza della Stazione for at hjælpe dig med at planlægge din rejse. Busbilletter starter fra €1.20.

Med sporvogn

Der er en sporvogn, der kører fra Firenze til Scandicci, byens industrielle knudepunkt. Du kan ikke købe billetter i sporvognen, og de er til samme pris som busser i byen.

Hvor skal man bo i Firenze

Firenze har et fremragende udvalg af hoteller, der passer til alle budgetter. For vores liste over populære Firenze -hoteller til homoseksuelle rejsende, besøg vores Homoseksuel Firenze Hoteller-side.

 

udsigt over ponte-vecchio-og-floden-arno

Ponte Vecchio

Seværdigheder i Firenze

Vær opmærksom på, at de fleste museer er lukket om mandagen.

  • Katedral - Firenzes imponerende katedral dominerer himlen fra alle vinkler af byen og er umulig at gå glip af. Alle veje ser ud til at føre dertil.
  • campanile - Katedralens klokketårn er en stigning på 414 trin, det er det værd for udsigten, plus om sommeren føles det køligt indeni.
  • Galleria dell'Accademia - Køerne, der snor sig uden for dette sted, venter alle på at se én ting Michelangelos statue af David, den mest berømte statue i verden.
  • Palazzo Vecchio - Det vigtigste bytorv er domineret med Firenzes gigantiske rådhus. Bygningen blev bygget for at repræsentere Firenzes styrke i det 13th århundrede. Området er nu spredt med restauranter og pizzaforbindelser.
  • Uffizi- Galleriet fortsætter for evigt og er en rigtig godbid for renæssancekunstelskere. Ydersiden af ​​galleriet er dækket af nogle fantastiske statuer, der repræsenterer nogle af Firenzes fineste mænd.
  • Ponte Vecchio - Firenzes ældste bro, der løber over Arno-floden, dateres tilbage til det 14th århundrede og er fuld af smykkebutikker.
  • Cappelle Medici - Det spektakulære Medici-mausoleum er den mest fantastiske del af San Lorenzo-basilikaen og må ikke gå glip af.
  • Santa Croce-pladsen - Piazzaen er domineret af den gotiske kirke Santa Croce, og området har formået at bevare sin middelalderlige charme og kombinere den med nye restauranter og barer, der spreder området. Dette er et fantastisk sted at trække en stol op i solen og slappe af og se aktiviteten.
  • Boboli Haver - Haverne er en del af Pitti-paladset og er helt bemærkelsesværdige.
  • Hellige Ånd - et lidt nedslidt område i byen, der er fantastisk til middag og en aften i byen. Dens smuldrende facader synes at tilføje karakter til området.

Hvornår skal man besøge Firenze?

Firenze har et meget varmt klima om sommeren, og vinteren kan være ret kølig. Firenze får regn - normalt voldsomme regnskyl en eller to dage om ugen om vinteren. Alle andre dage er solrige, og himlen er blå selv om vinteren.

De bedste måneder på året at besøge er maj, juni, september og oktober. Prøv at undgå påske, juli og august, når du står over for store køer til museer og gode restauranter.

Shopping

Mens Firenze er kendt for renæssancekunst og arkitektur, er det lige så berømt for sin modeindustri og et stort antal læder- og luksusdesignbutikker.

Brændpunktet for berømte italienske luksustøjbutikker ligger på Via de'Tornabuoni, læderbøjlehoved til Santa Croce, Centro Storico til parfume, San Lorenzo til madvarer af god kvalitet og Ponte Vecchio til smykker.

Butikker åbner normalt kl. 09:00 og lukker kl. 13:00, åbner igen kl. 15 og lukker kl. 30. De fleste butikker er lukket mandag morgen og de sidste to uger i august.

Så klæd dig ud og gå og gør det, som florentinerne gør bedst.

Penge

Italien er medlem af euroområdet. Hæveautomater (bancomat) er bredt tilgængelige rundt omkring i Firenze. Hvis du betaler kontant, så bed om en rabat (det forventes, og du bør få det).

De fleste butikker vil bede om ID, hvis du betaler med et kreditkort. Valutakontorer (cambio) er placeret tæt på alle de vigtigste turistområder.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.