Mutschmanns

Mutschmanns

Mutschmann's

Placeringsikon

Martin-Luther-Strasse 19, Berlin, Tyskland

Mutschmanns

Berlins hotteste krydstogtklub for homoseksuelle fetish. Mutschmann's henvender sig til mænd i læder, uniform og gummi. Hver onsdag er fyre, der ikke er til fetichtøj, også velkomne, men pink og silketøj er ikke acceptabelt!

Forvent hardcore handling i det mørke rum og legeplads. Ikke for svaghjertede. Særlige temaaftener ved lejligheder. Lukket søn-tir.

Ugedag: ons 22:00 - sent; Tor 21:00 - sent

Weekend: fre, lør 22:00 - sent

Nærmeste station: U: Wittenbergplatz, Nollendorfplatz

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Musik
Sats Mutschmanns
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 35 stemmer

R
Richard

17-Feb-2022

Engang startet godt...

...så tog erhvervsinteresserne over. I et stykke tid var det et interessant sted, en mærkbar holdning...så blev det til penge... Ærgerligt.
m
moscardini

13-Apr-2019

Ikke overfyldt

Beliggenhed: Midt i homoområdet (Nollendorfplatz). Kundetype: Fra 25 til 70 år. Struktur: Godt designet. Bar og minidiskotek ovenpå. I kælderen er det mørke område lille, men meget godt udført; jernstænger opdeler rummene; en stor madras til gruppesjov og lidt plads til dem, der leder efter privatliv. Rengøring: Tilstrækkelig. Priser: Tilpasset hvad den tilbyder. Råd til kunder: Vi har været der to nætter (den sidste den 2. marts 2019), hvor de tilstedeværende var klædt på og kedede sig; i mørke irriterede de gamle de yngre, som var på vej. Vi bad om information, og de fortalte os, at nøgne aftener er sjovere og ikke overfyldte. Kig på hjemmesiden og prøv dem, ellers er det ikke det værd. Råd til ledere: Du bør promovere flere nøgne aftener rettet mod et ungt publikum. Venligst, forbyd at ryge.
P
Peter

13-Apr-2019

Skide varmt!

Jeg var der sidste torsdag aften til nøgenfesten. Det venlige personale fik mig til at føle mig velkommen, selvom det var min første gang i den klub. Jeg fik en gratis snaps, da jeg kom ind i klubben! Sprit tager skammen væk, siger de. Masser af hotte fyre i alle aldre og forskellige etniske baggrunde. I fangehullet bliver du viklet ind i en bunke af svedige kropsdele af enhver art! Vær forberedt på en varm nat...
G
Gabriel

6-May-2018

Boring

Sidst lørdag aften, hvor jeg var der, var det ikke fyldt, og der skete ikke rigtig noget. Klokken var allerede 2, og jeg forventede mere. Der er mange muligheder på hjørnet og parallelle gader.
W
Wim

19-Oct-2017

Cool handling nedenunder

Været nedenunder fredag ​​og lørdag, og altid varm og god action. Og også nok varme fyre inde i baren.
H
Henry

5-Sep-2017

Jeg kunne godt lide dette sted

Super venligt personale... det er et plus i betragtning af Berlin. Jeg blev ikke i lang tid.
P
Pau

27-Jun-2016

En orgasmisk aften!

Jeg var sidste lørdag. klokken 1:00. Nogle gamle 'læder' mænd forsøgte at finde huller: de fandt! Så afslørede et par unge kropsbyggere en ung atletisk fyr nedenunder. De var i stramme skjorter, men man kunne mærke hans røv. For at opsummere, sørgede tre flinke og muskuløse mænd for en orgasmisk session til publikum.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.