Lab-oratorium @ Berghain

Lab-oratorium @ Berghain

Kendt homoseksuel krydstogtklub for uhæmmede mænd.

Lab-oratory @ Berghain

Placeringsikon

Am Wriezener Bahnhof, Berlin, Tyskland, 10243

Lab-oratorium @ Berghain
I morgen: Nøgen sexfest - Hver torsdag

'Anything goes' på denne berømte krydstogtklub i kælderen på et gammelt kraftværk i Østberlin (som også huser den populære danseklub Berghain og Panorama Bar). Mændene spiller hårdt. Lab-oratory er sandsynligvis den mest berømte og berygtede homoseksuelle krydstogtklub i verden.

De industrielle rammer giver "The Lab" den rette atmosfære til at cruise og lege med bure, slynger, herlighedshuller, mørke rum, alkover, private kahytter. Der er brusere og håndvaske, sammen med papirhåndklæder, gratis kondomer og glidecreme.

Skift til dit outfit ved ankomsten (læder, sportstøj, jockstrap, gummi osv.). Du får en taske til dine andre genstande. Kontroller i din taske, og der vil blive skrevet et nummer på din skulder. Dette nummer bruges til at fakturere drinks i baren.

Nogle temaaftener har dresscodes. Happy hour fredag ​​aften. Tjek hjemmesiden for kommende begivenheder - de er normalt udsolgt, så planlæg i forvejen.

Ugedag: Tor 21:00 - 11:00

Weekend: 22:00 - 12:00; 16:00 - 18:00

Nærmeste station: U: Warschauer Straße; S: Ostbahnhof; Bus 240: Franz-Mehring-Platz

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Maze
Musik
Sats Lab-oratorium @ Berghain
3.8
Publikums vurdering

Baseret på 286 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

F
Fred Eric

1-Apr-2024

Organisation désastreuse

Kom specielt til Snax of Belgium Ankom kl. 1:30. Der var en kø i mindst 4 timer, før vi håbede på at komme til indgangen. Plus tidsændringer denne weekend. Så kort sagt, vær ikke i klubben før kl. 6:30! Kort sagt en total mangel på respekt for kunden. Selv under den kolde krig stod folk ikke så meget i kø for at komme et sted hen!

K
Karim Walker

26 Aug 2023

Elskede det!

Hvis du er i Berlin, skal du ikke tage hjem uden at tjekke dette sted ud. Jeg havde planlagt at tage afsted torsdag aften, men ombestemte mig. Jeg gik fredag ​​aften (lørdag morgen), og jeg er glad for, at jeg gjorde det. Slynger, herlighedshuller, anonym testosteron-drevet sex. Men alt for mange fyre røg (det dræber mit humør), og i 2023, hvordan har du en bar med kun kontanter og ingen pengeautomat (som jeg kender til)? Bortset fra det, vær sikker og hav det sjovt

T
Tyro

9-Mar-2023

Atleten/søndag

Jeg skal på søndag til atletaften. Ved du om det er muligt at forblive nøgen bare med sneakers?
W
Wanda

10-Jul-2021

Fantastisk oplevelse

Jeg besøgte Lab før karantænen. Det var den koldeste nat i vinteren 2020. Jeg havde kun et par dage i Berlin, så jeg besluttede at tage mine chancer torsdag "Nøgenfest" aften. Selv med det kolde vejr var stedet fyldt. Mindst 200 mennesker og folk kommer stadig indenfor. Der var kroppe af enhver type. Selvom jeg fik meget lidt tid til at nyde festen - jeg bruger kun omkring 1 time inde - havde jeg en fantastisk tid. oplevelse i topklasse. Absolut værd at vide.
P
Paul

27-Jul-2020

den bedste sexklub nogensinde

Jeg er stor fan af krydstogtklubber i Tyskland, og Lab Oratory er for mig det bedste mødested i landet. Jeg var der i begyndelsen af ​​februar 2021, og jeg gik to gange (torsdag og fredag), og jeg havde den bedste tid. Jeg ankom 15 min før indgangstid, og torsdag var ventetiden omkring 20 min og mindst 300 fyre inde. Fredag ​​var køen meget længere, og jeg måtte vente mindst 40 minutter, før jeg kom ind, og det var koldt ude. Fuldstændig værd at vente på. Min optælling er, at der var mindst 800 fyre inde, og fyldte flere områder med forskellige temaer og handling overalt. Om fredagen har de også et dansegulv, som var helt proppet. På mit besøg i fredags var det svært at få en drink og at få betalt min regning (1:30). Jeg kan dog ikke vente med at gå tilbage igen. En oplevelse, som enhver homoseksuel mand bør opleve mindst én gang i sit liv.
P
Paul

24-Jan-2020

Sandsynligvis den bedste

Jeg kan se, at folk har mange problemer med dørmanden. Vær venlig, åben og få et grin! Jeg taler ikke tysk, jeg har tabt mig på gaden (placeringen er ikke så nem at finde), og da jeg ankom, var jeg så træt af at gå. Dørmanden åbnede, han spurgte mig om noget på tysk, jeg smilede, fortalte ham, at jeg bare forstod et ord, og han grinede. Det gjorde vi begge, nogle vittigheder og jeg var med. Så vær sej, åben og hep - til sidst skal du til en fest, ikke et forretningsmøde. Stedet er FANTASTISK, varmt, snusket, perfekt! Prøv først at se festens program, og sørg for at have den anmodede dresscode. De er virkelig strenge omkring det, og det er helt fint for hele atmosfæren. Personalet er virkelig rart, selvom nogle af dem ikke taler engelsk, er de villige til at hjælpe. Så tag derhen, hav en masse sjov, men vær åben og chill over alt.
M
Massimo

29 Dec 2019

Find toppen meget stærk

Vi gik på en lokal søndag eftermiddag alle med lys slukket eller næsten. Så mange mennesker af alle typer har sex efter behag. God rengøring til værelsestypen altid papir, glidecreme og kondom til rådighed. Lokal ikke at gå glip af.
M
Matthew

22 Dec 2019

En fantasi gå i opfyldelse

Som du kan se fra anmeldelserne, er dette et sted, du bør gå til mindst én gang i dit liv. Et par tips: hjemmesiden har tider - det er INDGANGstiderne og så lukker døren. Gå tidligt og vær ikke moderigtigt sent. Du skal ikke bekymre dig så meget om, hvad du skal medbringe / have på om natten, medmindre der er et bestemt tema på hjemmesiden - vi så det hele. Du vil have det godt. Masser af papirhåndklæder og andre "nødvendige" forsyninger tilgængelige i alle rum. Du kan også få adgang til kappen i løbet af natten for €0.50, hvis du vil have adgang til noget, du har medbragt (f.eks. et håndklæde til at friske op).
J
J

11-Oct-2019

kunstner

Bedste sted i verden. Det gør alle klubberne i USA til skamme, masser af smøremiddel og mand at spille med...VIVA Berlin, Vi har brug for flere steder som dette i verden.
A
Alex Alex

21-Sep-2019

Et bemærkelsesværdigt sted

Jeg har aldrig været nogen steder som Laboratoriet. Torsdag (nøgen nat) var det et komplet kødmarked, med masser af action overalt. Det var fantastisk! Lørdag var der vanvittig kø for at komme ind, og masser af øjenkonfekt, men ikke så meget action. Et godt sted at opleve! De kunne forklare processen med at betale for drinks bedre - det er et svært sted at forlade, når du beslutter dig for at tage hjem!
B
Bryan

7 Nov 2019

Bedste sted i Berlin

Jeg er enig Alex, virkelig svært at tage hjem efter en uge i Berlin. Lab må være den bedste sexklub, jeg nogensinde har været i.. især nøgen aften i torsdags.
B
Bryan

19-Sep-2019

Nøgen aften torsdag

Lab er bedstefar for alle krydstogtklubber. Nøgen fest (Folsom week) var fantastisk med over 1000+ fyre. Fantastisk layout med forskellige legeområder. Fyre i alle aldre og kropstyper... der er nogen for alle til denne fest. Vil helt sikkert gå tilbage. Personalet og dørmanden er en venlig flok mennesker.
s
solo traveler

29-Jun-2019

bland følelse

ok, her er min første gang til dette sted fredag ​​aften. -placering: hvis du følger google map, vil det føre dig til et enormt metroskilt, (ikke metrostation) kom ikke ind i det område, brug gyden ved siden af ​​det til venstre, bliv ved at gå lige og slutningen af ​​gåturen måde er en gammel bygning. Drej til venstre. -dørmand: har ingen problemer med ham. faktisk ser han ret i godt humør ud. en ven sagde, at de har ændret den uhøflige dørmand for længe siden, ikke sikker på, om det er tilfældet. For mig er dette sted lidt for meget. mange hotte fyre, ja. Men det gør det værst. det er som om du er stimuleret til at cruise hele tiden, non-stop. kl. 1 (jeg kommer kl. 1.30). For at være ærlig foretrækker jeg en sauna, hvor en dag måske kun er 22.30-1 varme mennesker, som jeg kan lide, så kan du holde dit fokus på de 2 og prøve at få dem. Men her er virkelig lidt for meget. Folk har det sjovt overalt. Nogle gange er de ligeglade, hvis du er med. I nogle tilfælde skubber de din hånd væk. Så det er ikke sådan, at alle får alle der. Der er også en kræsen fyr. Men alt i alt er de fleste venlige. Stedet er ikke så stort, som jeg forestiller mig, det er stort, men ikke så stort. gulvet bliver noget snavset, når natten går, men det er ikke så uacceptabelt. Barpersonalet er super venligt. Når du går, skal du først få dit tøj, klæde dig ud og derefter gå tilbage til baren for at betale regningen. bringe regningen til døren mand for at komme ud.
C
CFUS

13-Jun-2019

Intet andet kan lide det

Gik for første gang på en fredag. Det var 2 for 1 danseaften. Ingen dresscode. Der var en kø ved døren, men jeg så ikke den uhøflige undersøgelse fra dørmændene, der er nævnt i nogle andre indlæg. Da jeg kom ind, fik jeg en taske til mine ejendele og fik et armbånd med et nummer på. Dette nummer bruges i baren og ved udgang til at hente dine ejendele. Jeg ankom lige før midnat, og klubben var fyldt med hundredvis af mænd. Jeg vil gætte på, at de fleste var i midten af ​​tyverne til midten af ​​50'erne og en hel del, der var i XNUMX'erne og ældre. De fleste i ordentlig form. Nogle var nøgne mange var skjorteløse som minimum og mange med jock-stropper. Et par stykker i fuldt gadetøj. Jeg læste alle anmeldelserne og troede, at jeg havde en fornemmelse af, hvad scenen ville være. Dreng tog jeg fejl. Det er svært at sætte ord på omfanget af aktivitet, der foregår på dette sted, og antallet af hotte mænd. Klubben var meget større, end jeg kunne have forestillet mig. Det var et hulefyldt lagerrum med alle slags kroge og mørke rum, rum ovenpå, slinger, tomme jernbanevogne osv. al slags handling, der foregik i hvert hjørne af stedet og udenfor på terrassen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg er villig til at satse på, at der ikke er noget andet sted som det i verden. Ikke i denne skala. Det er rigtigt, hvad andre har sagt. Dette sted er ikke for alle. Hvis du er genert eller har problemer med rå uhæmmet fetichsjov, der sker overalt, er dette ikke noget for dig. Hvis du ikke kan lide, at fyre griber dig, mens du går forbi, gå et andet sted. Det er svedigt. Det bliver rodet. Der vil være kondomer og masser af glidecreme og andre væsker over hele gulvet. Du vil se fyre vaske deres pik og røv ude i håndvaskene på badeværelset efter sex. Det er ikke for sarte sjæle. Hvis du er ok med alt det, er stedet fandme fantastisk, og du bør gå og opleve det selv. Uden tvivl vil jeg være tilbage under mit næste besøg i Berlin. Det var mit livs bedste fetichkluboplevelse. Fuldt stop.
m
moscardini

14-Apr-2019

Hsrd og bb sex

Beliggenhed: Uden for byens centrum, men let at nå med metro. Ved Ostbahnhof-stationen skal du gå fra bagsiden og fortsætte til højre ind i industriområdets skure. Kundetype: Fra 25 til 55 år, næsten alle med sportsfysik (også nogle muskelmænd). Nøgne aftener (diskotekområdet forbliver lukket) frekventeres af dem, der kun leder efter hård sjov, mens diskotekaftenerne (folk bærer underbukser og sokker) også tiltrækker dem, der elsker House-musik. Bjørne og muskelbjørne og meget sporty fædre er meget velkomne. Depilerede og feminine mænd er ikke velkomne. Struktur: Store rum, altid overfyldt. Man klæder sig af ved indgangen (det er koldt om vinteren) og lægger sit tøj i plastikposer. Interiøret er opdelt i meget store rum; diskotek, værelse med madrasser, værelse med sofaer, værelse med sejl og så videre. Handling overalt. Rengøring: Ikke-eksisterende. Efter en halv time går du på kondomer og toiletpapir. Priser: Passer til hvad de tilbyder. Råd til kunder: Det er ikke et sted for alle. Det er okay, hvis du er uhæmmet og ekshibitionistisk, fordi alting foregår offentligt. Hvis du ikke elsker mængden, er det ikke stedet for dig; du bevæger dig mellem svedige nøgne kroppe. Lederne giver dig mulighed for at komme ind fra 22.00 til 24.00, så vær forberedt på at stå i endnu mere end en times kø. Efter kl. 24.00 kunne man i teorien ikke længere komme ind, men til den nøgne aften lod de os stadig komme ind meget længere end den tilladte tid (efter at have observeret os fra top til tå og godkendt). Der er ingen rigtig dresscode til udvælgelse ved indgangen, men homoseksuel mode er ikke velkommen. Du skal bare være mænd (eller i det mindste ligne det). Hvis du virkelig ikke kan slippe af med din homoseksuelle uniform og klæde dig som mænd, så undgå at skrive billige anmeldelser, når de ikke lukker dig ind. Kondomer fås gratis, selvom næsten ingen bruger dem. Råd til ledere: En lidt mindre grov måde ville være velkommen.
J
Jason

25-Feb-2019

Bedste cruising klub i Berlin

Hvad kan jeg sige? Hot guys, fantastisk techno musik og fantastisk lydsystem, kæmpe spillested, hot og fit fyre overalt og 0 attitude. De bedste nætter at tage på er enten torsdage eller fredage. Ankom mellem 10-12. Stedet bliver travlt næsten med det samme. Et must go sted, hvis du besøger berlin.
A
Albert

6-Feb-2019

Nat i Berlin

Jeg besøgte denne klub i fredags (2 for 1 begivenhed); stor skare med mennesker i alle former og farver. Sandsynligvis finder du det, du vil have. Jeg fandt. Det er svært at finde indgangen.
J
John

29-Jan-2019

Godt sted

Dette sted er fantastisk. 'Action' overalt. Var der på en søndags nøgenfest.
A
Andriy

4 Nov 2018

Stor oplevelse

Jeg besøgte laboratoriet to gange, mens jeg var i Berlin i juni 2018. Første gang var det en "2 for 1" aften i torsdags. Tonsvis af liderlige fyre og en masse at vælge imellem. Havde et par drinks og nød varme fyre indtil omkring kl. Masser af action. Forskellige aldre og størrelser, men en god del unge og raske fyre. Mange steder at spille. Ved slutningen af ​​natten blev det ret indelukket, ildelugtende og rodet. Men hvad forventer du, når hundredvis af fyre spiller hele natten? Fredag ​​aften viste sig at være mindre travl, men stadig meget sjov. Barmen var søde, drinks var rimeligt prissat. Dørmændene var ret neutrale, vil jeg endda sige, ligeglade med mig. Jeg havde personligt en fantastisk gruppeoplevelse og vil anbefale dette sted. Jeg vil være tilbage næste gang i Berlin.
J
Joe

29-Oct-2018

Strålende!

Jeg glemte at anmelde tidligere... Jeg var her i august på den nøgne torsdag aften. Jeg havde kun nogensinde været i en anden 'krydstogtklub' før, og det var undertøjsaften. Jeg læste MEGET online om dette sted, før jeg gik og var paranoid over den berygtede "adgangsforbud", men jeg så ikke, at nogen blev afvist. Bogstaveligt talt næsten hver person indeni var værdig til et møde - ikke at være uhøflig, men alle har en præference, og dette sted havde det! Hundredvis af nøgne mænd! Jeg købte 2 drinks med det samme ved indgangen, blev hurtigt færdig med en og kiggede mig omkring. Inden for omkring 3 minutter bemærkede jeg en masse action i det store mørke område. Der er MASSER af pladser her, op ad trapper, ned ad trapper, fetich, stort område udenfor i de gamle fragtcontainere. Jeg vil stærkt anbefale dette sted. Jeg ville være en stamgæst, hvis jeg boede i Berlin!
K
Kris

28-Oct-2018

Nytårsfest 2018/2019

Jeg elsker stedet og klubben - hvor der er sex i luften, og der foregår kæmpe action rundt omkring. Er der nogen information om nytårsfesten i år? Er der noget i gang i Lab? Der er ingen oplysninger i datoplanen - den slutter den 30. december. Jeg spekulerer på, om nogen ved noget om det, og hvordan det var i de sidste år. Om en dørmand - faktisk er dørmænd ikke en "pæn dreng", men jeg tror, ​​han skal være sådan for at holde orden. Jeg så nogle mennesker drukket af "efter stoffer" forsøgte at komme ind i klubben, og dørmændenes rolle er ikke at lukke dem ind.
P
Paul Yates

9-Oct-2018

Dårlig dørmand

Ja, dørmandens tur & arrogant. Fortalte mig ikke at røre ved døren (?) eller ham af en ukendt årsag. Sæt mig helt væk fra klubben. Andre mennesker har sagt det samme til mig om ham før. Slip af med ham!
P
Paul Yates

26-Sep-2018

Arrogant dørmand

Tidligere rapporter er sande, dørmanden er uhøflig, arrogant og har ingen idé om, hvordan man interagerer med mennesker. Han er virkelig et svin af en mand. Han har potentialet til at ødelægge indtrykket af klubben. Det andet personale er venligt & klubben er ok, men stærkt overvurderet. Dørmanden skal væk, han er dårlig til forretningen.
M
Mike

22-Sep-2018

Fantastisk unik homoseksuel oplevelse som ingen anden

OK - som en, der har set en del sexklubber i verden, kan jeg trygt sige, at Laboratory er i sin egen kategori. Størrelsen af ​​lokalet, antallet af mænd (klædt i lidt eller intet), alt-goes-atmosfæren, den høje energi og dansemusik, der pulserer...det er bare en unik oplevelse. Jeg ville betragte det som en must-see homoseksuelle turistattraktion for alle, der besøger Berlin, som er OK med masser af offentlig handling. Kan virkelig ikke lide andet derude og skal opleves.
P
Peter

9-Sep-2018

Top placering

Virkelig gutter, når du er til fetich og hardplay, så burde denne være på din liste! I går var det Gummi-aften (9. sept, Folsom), Fantastisk og masser af liderlige fyre. Fisting, Fucking, og så videre, sørg for at have det rigtige udstyr på (streng politik) og gutter... gør en indsats, at bære kvalitetsudstyr som gummi og andet er ikke en billig singlet med en jock. Vil du have handling? Sørg for, at du er klædt sexet på! Top top top!
N
Neil Davis

24 Aug 2018

Fantastisk sex ekstravaganza

Jeg vil gætte på, at over 500 varme svedige nøgne mænd gør alt muligt. Jeg fik helt sikkert mit "fyld". Gør det mindst én gang i dit liv.
r
raju

12 Aug 2018

Hader det eller elsker det, men kan bestemt ikke undgå det, hvis du er i Berlin.

Jeg elsker bare dette sted for dets multidimensioner. Udvalget med hensyn til etnicitet, alder, kropstype, størrelse er virkelig bredt og vildt. Alle er tilladt i denne klub, men tag ikke parfume på. Nogle mennesker kan forveksle denne klub med sin nabo Berghain (som har en streng døradgangspolitik), men denne klub er helt adskilt med separat indgang. Jeg besøgte denne klub fredag ​​(meget overfyldt 2 for 1 begivenhed) og lørdag (mindre overfyldt fisting begivenhed). Dørmanden og receptionisten er venlige og imødekommende. De accepterer kun kontanter og ikke kreditkort. Nogle klager måske over, at stedet er beskidt, ildelugtende. Ja, de er alle sande, men det er også rigtigt, at du ikke kommer til at leve dit liv i den klub. Så for en vild oplevelse, bør man besøge denne klub.
A
Asain

21-Jun-2018

uhøfligt og fascisme

Gik der en torsdag aften. Der var ingen ved døren. Så en ringeklokke uden nogen klar instruktion, så trykkede på den for første gang, men der var intet svar, jeg prøvede at åbne døren og fandt ud af, at den var lukket. Trykte derefter på klokken for anden gang. Derefter kom dørmanden ud og skubbede mig på min skulder og sagde stop med at røre ved døren, det er ikke din baghave. Så startede han sit dumme selektive interview med spørgsmålet "hvad søger du her" Jeg sagde "noget sjovt". Han pegede den anden vej og fortalte mig, at der var en masse sjov og gå væk. Ja, jeg er en asiatisk turist, og jeg er helt okay med at blive afvist for ikke at passe til stemningen på stedet, men denne fascisme og skændsel er langt ud over min fantasi.
J
Jimmy

31-Oct-2021

Asiatisk homoseksuel rejsende

Du bør være specifik og fortælle ham, hvad du præcis er til. Jeg vil være klædt i mit fulde læderudstyr, der går der, så der vil aldrig være nogen spørgsmål om, hvad jeg har brug for. Hvis du ligner en dronning, vil du aldrig være velkommen i en typisk Gay Sex-klub i Tyskland.
G
Gabriel

24-Apr-2018

ELSKER DET!!!

Gik der på en nøgen temaaften, en stor menneskemængde med mennesker i alle former og farver. Det jeg elskede allermest var en af ​​bartenderen med hat, han var så sød og venlig, jeg ville meget elske at møde ham igen! Nå, hvad festen angår, var det sindssygt sjovt, folk var så vilde med det, hele stemningen var meget fristende. Det er det hele værd!!!
l
lukas

13 Dec 2017

Super

Gik på den nøgne nat, kæmpe område omkring 300 mennesker i alle aldre og størrelser og farver. Blev gjort 7 gange, det eneste, mange fyre spiller uden beskyttelse, så det er nemt at fange sådan noget.
P
Philip

18 Nov 2017

meh

Ja, det er et ret varmt sted, og der er bestemt noget for enhver smag. Men det er lidt overvurderet. Og stedet stinker af cigaretrøg (velkommen til Berlin).
P
Peter

29-Oct-2017

Sneakersox Party - Smell the Man

Jeg besluttede at skrive dette, da jeg ikke kunne se nogen anden anmeldelse af denne nye tilføjelse til temaaftenerne. De fleste fyre, som man kunne forvente, bar sneakers og sox; nogle i fuldt sportssæt/trackies, de fleste i jockstrops/undertøj. Nogle i intet andet end fodtøj. Og endda et par fyre i fuld street-wear. Der foregik noget fod/sox/sneax/pit-tilbedelse, men mindre snusning, end jeg måske havde håbet på (men tjente min egen formue med et par fyre!) Ikke desto mindre for dem, der stort set kan lide industriklubben en jocks/sokker. aktionsfest. Jeg gætter på, at hvis du har din billet og glidecreme i dine sokker, skal du finde på et alternativt opbevaringssted, hvis de skal af. Håber på flere sniffere og tilbedere næste gang, men det er besværet værd at gå.
N
Noha

2-Jul-2017

Rassistisk, uhøfligt

Ich mag die Deutschen vor allem auf ihre geradlinigen Coments, ich besuchte dieses Verein erstmal, nachdem ich die Kritiken gelesen hatte, um es selbst zu kauen, und ich möchte das zweite Mal, um sicher zu sein auf meinem ersten Erlebnis sein das gleiche bei meinem Besuch Ich bin A black guy 32 gut aussehend Ich respektiere das Kleid Coad sogar einige Jungs, wo aufgeregt, um mich zu treffen, wenn ich auf der Linie war ich spreche deutsch, aber ich habe noch nie in berlin so einen Ort voller dummen Mitarbeiter Mambers aus der Beginnung bei der Intrance sie Sind rassist, uhøflig. Ort tnere sind viele Orte da draußen in der Stadt mit freundlichen und wohlhabenden Jungs Ich kann niemals empfehlen dieses Verein für Jungs seine nur Verschwendung von Ihrer Zeit durch die Zahlung Ihrer Geld nach einer Fernreise zu halten in Minde Jungs, Be die den Or dies mehr virale gehen.
O
Oleg

25-Jun-2017

Dårlig service

Jeg besøgte klubben nogle gange tidligere og kom tilbage mere og mere, men sidste gang følte jeg, at det sker i klubben, ingen atmosfære, det vigtigste dårlige personale er uvenligt, jeg vil ikke modtage denne service, ikke kom tilbage.
S
Santhawat

14-Mar-2017

Fantastisk oplevelse, første gang i Berlin

Jeg er en asiatisk turist, og mine venner foreslog mig til dette sted mange gange, det var en stor oplevelse, og en heldig dag for mig var der intet tema for den dag, kun nøgen. Personale, de var søde, medmindre jeg ikke kan tysk, glidecreme og kondom var overalt. Fyrene var søde og smukke Spil sikkert alle sammen.
P
Paul

23-Feb-2017

Awesome fredage

Jeg har været her i to forskellige fredage, og det var fantastisk begge gange. Mange hotte mænd klar til handling. Kondomer og glidecreme overalt. Det er som en drøm.
A
A

18-Feb-2017

Meget skuffet!

Jeg var der sidste år, for det første så det ud til at være et paradis for alle, der kan lide sex;) men nogle af tjenerne var virkelig uhøflige! En af tjenerne blev ved med at opkræve mig ting, jeg ikke købte, første gang sagde jeg intet, men anden gang jeg gik der gjorde han det samme. Da jeg klagede over det, talte der pludselig ingen engelsk mere.. lol, og den australske tjener sagde til mig: "vi er ligeglade, du er bare en turist". Så besluttede jeg mig for aldrig at komme tilbage der igen!
E
Ethan

28-Jan-2017

Fantastisk sted 4 personer, der ser 4 action ud.

Personalet var ikke uhøfligt. Sig bare hej og smil... Jeg er turist og har været i "Laboratoriet" få gange og har aldrig oplevet nogen negativ behandling, fordi jeg ikke er tysk eller ikke taler tysk. En masse action. Mange flotte fyre. Dette sted er en hardcore. Folk kommer der for at have sex og ikke bare for at få en drink..
J
James

22 Aug 2016

De gode tider ruller her

Jeg er ikke sikker på, hvad der er galt med nogle af jer anmeldere. Måske har din homoseksuelhed dig så usikker som person, at du tror, ​​at verden er imod dig. Og for dem af jer, der tror, ​​at du er en hot shit, burde du måske finde dig selv i et forpligtende forhold til en anden, som du synes er sååå hot. Som om alle de homoseksuelle skulle være 18 og en fodboldspiller. Stop med at se porno, og du vil indse, at der er forskellige mennesker over hele universet. Og du vil opdage, at du sandsynligvis ikke er så hott, som du tror, ​​du er, hvilket jeg tilskriver, hvis ikke dit udseende, din grimme attitude. Nu hvor jeg har fået det fra mig (en ting mere - du er i Tyskland, medmindre dronningen af ​​Preussen ingen tysker i Tyskland skal tale til dig på engelsk. Ikke kun det, hvilke spørgsmål har du? Betal dine penge og Tag dit tøj af. Gør dine stemmebånd til tavshed og åbn din mund eller røv.) Men jeg afviger. Jeg havde ingen problemer med at komme ind. Jeg havde ingen holdning fra bar eller dørmand eller garderobemand. Jeg havde action flere gange, end jeg kan tælle. Kun folk, der ikke fxxxx var, var prinsesserne, der gik rundt, som om de valgte de rigtige sko hos Neiman's. Stol på, at der var mennesker fra alle aldersgrupper, etnicitet og religion og kropstype. Hvis du ikke fandt noget, fordi du er så varm, så skulle du have fundet den anden fyr, der syntes, han var så varm. Åh vent, måske er du ikke så varm. Og folk gik barback, men der var kondomer overalt - jeg ved, jeg brugte flere. Få dem, når du går ind, de ser ud til at forsvinde.
J
Joop

20-Jul-2017

Fremragende svar

Fremragende rapport.
C
Costa

18 Aug 2016

Hvis du elsker lugten af ​​et toilet, så nyd det!

Efter at have set den sygeligt overvægtige dørmand ydmyge og afvise hver tredje person i køen foran mig, gik jeg ind på, hvad jeg kun kan beskrive som et septisk toilet. Gamle, ude af form, ret uhyggelige mænd. Jeg er meget åben og har været til de bedste nøgne fester i Europa, men dette sted er en fidus. Lokalbefolkningen ved alle, at anmeldelserne er en fidus, og de går alle til Boiler sauna. Jeg gik og denne sauna i stedet, og den er sensationel og fuld af Berlins hotteste fyre. Undgå Lab og gå direkte til KEDEL for den ægte vare.
E
Enrique

15 Aug 2016

April og august 2016 - Atletfest

Jeg har været på dette sted tre gange nu. Første gang i april 2016 var jeg meget nervøs efter at have læst anmeldelserne. Jeg er 28, middelhavsmand og passer på mig selv. Dørmanden er såmænd arrogant – måske endda bitter over ikke at være særlig begavet med udseende. Jeg taler ikke tysk, og han hjælper ikke med at forsøge at forklare reglerne. Han laver bare en larm og fortsætter med at tale - nogen mening i det, da jeg tydeligt sagde, at jeg ikke forstår? Ville du blive ved med at tale til en døv uden at hjælpe på en anden måde? I hvert fald - jeg kom ind. Du får en stor taske. Placer dit tøj og klæde dig ud til temabegivenheden. Jeg vælger rugbyshorts, en hættetrøje uden ærmer, hættetrøje med lynlås, baseballkasket bagtil, fodboldsokker og træningssko. Men jeg var overklædt! Nogle fyre var bare i jocks. Eller speedos med et hul udskåret bagpå (hot). Der behøves ingen penge indeni, da du bliver et nummer - så alle drikkevarer debiteres til det nummer, som du betaler for til sidst, når du får din taske tilbage. Nå - mine forventninger var lave. Men underholdningen var høj. Vælg din "type". Det vil være der! Nogle af de forskellige ting, jeg har set under mine tre besøg: - meget varme unge fyre med bind for øjnene i slynger - muskelfar, der sidder bag mørke glory-huller og bruger alt, der går gennem hullet - Listen fortsætter.... Og der er nok varm røv at gå rundt her. Hvis du leder efter noget eller vil klæde dig på en bestemt måde, så er det her. Negativerne - bare opbakning (meget), stoffer og dørpersonale. Ville jeg gå for fjerde gang? Sikkert ikke. Lab er en turistattraktion, og hvis dørpersonalet ikke ordner deres holdning, forestiller jeg mig, at de besøgende vil reducere.
B
Berlinlover

4 Dec 2016

Skift venligst dørmand

Dørmanden er virkelig forfærdelig, han er bare arrogant og dum har bare afvist mig og mine 2 venner uden grund. Jeg ved ikke, om det er rigtigt i Tyskland, sådan en situation har jeg aldrig levet i mit liv.
F
Feng

8 Aug 2016

Fantastisk aften i Berlin

Jeg tog dertil før paraden i Berlin. Det var en fredag ​​aften undertøjsfest. Det er svært at finde vej. Men da jeg drejede til venstre så jeg en lang kø. Og der er mange hotte fyre i køen. Forskellig alder og race. Jeg blev ophidset. Efter jeg er kommet indenfor er der så mange fyre der. Varme aktioner overalt. Du kan nyde så meget du kan. Og jeg havde det rigtig sjovt. Ville bestemt elske at komme tilbage.
G
Greg

24-Jul-2016

Et godt sted at spille

Min partner og jeg besøgte klubben to gange på vores seneste tur til Berlin. Baseret på andre anmeldelser var vi trætte og ikke sikre på, at vi ville blive lukket ind eller passe ind. Godt vi havde en fantastisk tid. Masser af action med en bred vifte af mænd. Da vi var over 60, var vi i den øvre ende af alder, men begge havde det sjovt. Selv nogle af "drengens" værdsatte os daddies. Så hvid, sort, asiatisk indianer, mellemøstlig osv. Bare mød op tidligt og forstå, at de ikke tolererer cologne, masser af taler i kø osv. Disse fyre er seriøse omkring handling og respekterer deres holdning.
n
nick4nude

13-Jul-2016

Fabelagtig klub men racistisk

Som almindelig turist har jeg gået på Lab.Oratory i 6 år. Stedet er fantastisk på torsdag - hundredvis af nøgne fyre, leger overalt, sødt personale i baren. BB-attituden er lidt skræmmende, men jeg nød det alligevel. Selvom et paradis for HIV. For nylig gik jeg der med min asiatiske ven - udsmiderne ved døren var ekstremt uhøflige, lod os ikke komme ind, var klar til at ... mig. Fordi min ven er asiat, fordi vi kom som et par. Ingen forklaring givet. Og så uhøfligt (undskyld at gentage dette). Vi taler selvfølgelig ikke tysk, og de råbte til os på tysk. Vi brugte mange penge på at komme dertil, gå 20 minutter. Jeg vil vende tilbage som single uden asiatisk ven med mig. Kun Uebermenshen er velkomne. Det er et dejligt homoseksuel BB-sted, men jeg tøver med at gå tilbage på grund af deres racisme. Nick fra Bali.
T
TGE

14-Jul-2016

Selektiv, men ikke racistisk.

Dørpolitikken hos Lab er et mysterium, men efter vores mening er den ikke racemæssigt motiveret. Vores korrespondent rapporterer at se masser af asiater og sorte fyre i denne klub. Det bedste råd her er, at hvis du ikke kan lide tanken om at blive udsat for en "screening"-proces ved døren, så tag din virksomhed og dine penge et andet sted hen.
h
hemant

27-Jun-2016

Stor sexoplevelse

Dette sted er bare fantastisk. Det er super overfyldt, men det er en meget anderledes oplevelse. Det eneste vigtige er at have det sikkert sjovt som mange fyre i hardcore bareback og usikre øvelser..men det er en helt unik oplevelse...Skal et besøg.
S
Scott

19-Jun-2016

Undgå dette overvurderede rum

Jeg havde læst adskillige dårlige anmeldelser af The Lab, så jeg var klar til at møde en uhøflig dørmand: men intet kunne have forberedt mig på småligheden, dumheden, beslutsomheden om, at kunden ville have det dårligt, arrogance og (faktisk) galskab - som det var umuligt for nogen fornuftig person at trænge igennem. Jeg ville ikke igen forsøge at komme ind i dette overvurderede klubrum. Her er en kort række af begivenheder. 1. Ved indgangen fortæller jeg dørmanden, at jeg har efterladt min pung på hotellet - men jeg har fund indeni, så kunne jeg gå ind og få entréen på €6 fra dem? Jeg får lov indenfor. 2. Mine venner fortæller mig, at de ingen penge har - alle efterlader deres ejendele i garderoben, og drikkevarer betales på fanen. (det ville dørmændene i øvrigt have vidst.) 3. Jeg vender tilbage til dørmanden. Jeg fortæller ham, hvad mine veninder fortæller mig. Han siger, at jeg skal gå tilbage til mine venner, bringe dem til garderoben, de vil få deres ejendele ud, hente pengene og lægge deres ejendele tilbage. "Så får du lov til at komme ind i klubben" siger dørmanden. Så langt, så godt. 4. Jeg går tilbage til klubben for at hente mine venner. Vi går alle tilbage til dørmanden. Dørmanden siger så: "Det er nu over den time (24), hvor der ikke er lukket flere gæster ind. Du får ikke adgang til klubben. (Jeg deltog først kort efter kl. 11)". Jeg fortalte ham, at jeg var kommet til Berlin specielt for at tage til denne begivenhed. Han forlangte vredt at tale uden afbrydelse; Jeg ventede, indtil han var færdig med alt, hvad han havde at sige – hvilket blot var et par gentagelser af det, han allerede havde sagt; da jeg prøvede at sige noget overhovedet, ville han ikke tillade noget svar. Og jeg blev smidt ud. Ikke alene er ovenstående historie en illustration af modstrid og forsætlig ubehagelighed på sit mest ekstreme, hvis det viser, at dørmanden rent faktisk udtænker den ultimative bortskaffelse af mig: Det var unødvendigt at spilde tid på at få penge fra mine venner - dørmanden ved, at de ikke ville har nogen. Det var unødvendigt for mig at væve mig igennem klubben igen for at finde mine venner anden gang, for deadline kl. 24 nærmede sig. Anvendelsen af ​​"ingen ny indtastning efter kl. 24" var designet til at få mit forsøg på virksomhed til at mislykkes, men det var en ulogisk anvendelse af reglen for en person, der havde mødt sig ved døren kl. 00. Dørmanden er sandsynligvis den mest bevidst uhøflige og ubehagelige person, jeg nogensinde har stødt på ..... Jeg skal tilføje, at The Labs ry som et fantastisk rum er enormt overdrevet. Prøver så godt jeg kan at forlade min afsky for gårsdagens oplevelse ud af mine ræsonnementer, det er på ingen måde noget særligt - og det er MEGET akavet at komme til. Indenfor er der ganske vist en labrynthal samling af små områder - men ikke noget særligt usædvanligt, hvis man har været i de mange lignende klubber andre steder i verden. Laboratoriet ser ud til at overleve på trods af den enormt forfærdelige dørmand, der arbejder så hårdt på at gøre hvert besøg til en ubehagelig oplevelse, på en kejsers 'New Clothes' ry for det som et homoseksuelt spillested. Jeg har læst andre anmeldelser af dørmandens aggressive ubehageligheder: han burde fyres. Kejserens nye tøj vil uundgåeligt blive afsløret af en "lille dreng". Laboratoriet bør se til laurbærrene. Undgå dette frygtelige mødested: du vil ikke gå glip af noget, det forsikrer jeg dig om. Og du vil spille din rolle i at straffe en operatør, der læser dårlige anmeldelser og siger: "Jeg er ligeglad.
A
Adam

26-Jul-2016

Lad ikke komme ind

Hvordan kan du vurdere dette sted fuldt ud, når du kun bruger få minutter på at lede efter dine venner? Du skulle også have taget dine penge med. Hver klub har sine egne regler, og du skal respektere dem. Jeg skal til Berlin og vil måske besøge denne klub. Hvis de af en eller anden grund beslutter sig for ikke at lade mig i deres valg og for mig at acceptere det. Enhver virksomhed har ret til at nægte adgang. Lev med det :-)
M
Milton

22-Jun-2016

Bliv bare i

Når du først er inde, skal du bare blive der. Tror du, at røvhulsudsmideren bekymrer sig om dine $6? Det er nok derfor, han ikke lukkede dig ind igen, havde nok af at handle med dig.
J
Jani

15-May-2016

Pas de sélection à l'ouverture ...

Profitant de mon weekend à Berlin, j'y suis allé vendredi dernier 06/05/2016. Je suis arrivé entre 22h00 et 22h30, à l'ouverture, j'étais seul. Le vigil fait entrer les gens par groupe de 5 et je passe inaperçu avec ma tête d'indien. De toute façon, il fallait remplir le lieu, donc pas de problème de sélection. Je paye mon entrée, on me donne un ticket numéroté et un sac pour y mettre mes vêtements et mes affaires, j'ai juste garder mon boxer et mes chaussures, j'étais donc dans le thème : des mecs nus, à moitié nus, en jockstrap, en sport, en fétish, tu viens comme tu veux ... mais très peu de gens habillés (pas très pratique pour la suite des événements). J'ai remis le sac, on me marque mon numéro sur le bras et je garde mon ticket dans mes chaussettes. Je me dirige vers le bar et le vendredi c'est une boisson achetée = une boisson offerte, ce qui est très appréciable. Ensuite, j'ai visité un peu et là c'était une orgie gigantesque partout, du jamais vu, y en a pour tous les goûts, c'est chaud, les mecs ne sont pas timides, très entreprenants, pas le temps de discuter ni de faire connaissance et je me jette dans cette foule de testostérone et on m'a bien accueilli. Preservatifs og gel à disposition. Je n'ai jamais connu une telle intensité dans une soirée sexe, j'ai passé une super soirée, même seul, et c'est sûr, j'y retournerais ... Attention, l'entrée se trouve au 70, Rüdersdorfer Strasse : au fond, à gauche, juste après les toilettes. C'est plus pratique.
B
B

14-May-2016

Disse anmeldelser er en SCAM

Yo, så her er aftalen. Jeg er en meget flot normal maskulin fyr i midten af ​​20'erne. Jeg var meget begejstret for dette sted baseret på anmeldelserne, der fik det til at lyde som et pornowebsted. Jeg ventede til midnat (når lånere ikke længere må komme ind), og det var fyldt med grimme gamle ude af form mænd, der var desperate efter sex i mørket. Der var måske 3 fyre under 40 år, ingen af ​​dem attraktive eller mandige. Undgå dette sted, hvis du er en ung, flot turist, da disse anmeldelser er en fidus. Jeg blev senere informeret af lokalbefolkningen om dette steds dårlige ry. Jeg gik i fredags, som angiveligt var den normale, populære aften. Der er bestemt bedre steder at deltage i en by som Berlin.
J
Julius

28-Apr-2016

Asiater!

Er asiater tilladt her? Har været i forskellige badehuse og cruisingklubber over hele verden, men altid, især når det er mit første sted, spørger jeg: vil du tillade min hud og race her?
T
TGE

30-Apr-2016

Lab-oratorium @ Berghain

Lab-oratory har en meget kræsen dørpolitik - men vores venner, der deltager på dette sted, siger, at det ikke virker specifikt racemæssigt forudindtaget.
J
Jose

15-Apr-2016

Varmt sted for varme mænd ikke for dronninger.

Min partners venner anbefalede denne klub. Vi kom dertil efter at have faret lidt vild. (Hvis du ikke har et kort) få en taxa fra metrostationen), da jeg kom ind, var stedet fyldt. Så blev jeg nøgen og begyndte at gå rundt inden for 3 min. Jeg havde det allerede mere og mere sjov overalt.
S
Someone

20-Mar-2016

sociopati

Jeg rejste til Berlin fra Israel, og jeg besøgte denne klub, efter at jeg hørte om stedet fra venner. Udsmideren ved indgangen sagde få ord på tysk, som jeg ikke taler... Nå, jeg er turist. Jeg bad om engelsk og til gengæld fik jeg meget uhøflige råb fra ham, han sagde, at det her er Tyskland! Og i Tyskland taler vi tysk. Ingen engelsk. Vi fik besked på at tage hjem efter denne ydmygende hændelse, jeg blev aldrig smidt ud af en udsmider i hele mit liv, og efter 30 min i tog + 10 min gåtur i et dødbringende koldt vejr var jeg målløs af denne opførsel... Det var svært nok for mig at overbevise mig selv om at rejse til dette land som israelsk jøde, den eneste grund til, at jeg rejste dertil, er, fordi jeg hørte, at Berlin er LGBT-himlen, og jeg betragter mig selv som homoseksuel før noget andet. Efter denne oplevelse anbefaler jeg det ikke til nogen. [en del af denne anmeldelse er ikke blevet offentliggjort, da den ikke er direkte relateret til dette spillested.]
n
norm

18 Nov 2016

lære tysk!

Du må være dum! Jeg er engelsk, og jeg bor her! Dette er Tyskland, og sproget her er tysk! Prøv at tage et sted hen i London og tal kun tysk.. det virker ikke... kom over dig selv eller kom ikke til Tyskland!!
G
Good

5-Mar-2016

Amazing

Jeg har lige haft min første oplevelse nogensinde i denne fantastiske klub - og jeg fandt det meget anderledes end de andre fyre her. Det var en af ​​de mest sexede ting, jeg nogensinde har mødt, og jeg elskede hvert minut af det. Det gik i faser - et vanvid og så gik det langsommere, og så gik folk sammen. Det, jeg var virkelig imponeret over, var alle de fyre, jeg legede med brugte kondomer – uden fejl. Selvfølgelig var der noget barebacking, men kondomer er overalt, og jeg brugte dem med alle mine partnere. En meget god tid. Så fyrene på døren er lidt sur og uvenlige. Når fyrene var så varme, som de var, hvem bekymrer sig om, hvordan fyrene på døren var!
R
Ronnie

15-Feb-2016

Utrolig oplevelse

Mens du er på ferie med et par venner i Berlin. Jeg har besluttet at gå til laboratoriet for at få oplevelsen. Jeg var ikke sikker på, hvordan man finder placeringen, så jeg forlader hotellet ret tidligt. Mine venner havde mange års erfaring i laboratoriet, så de ville ikke gå denne gang, så de måtte gå alene. Ved min ankomst stod der omkring 10 personer i kø og ventede på at gå ind. Døren var ikke åben endnu. I løbet af et par minutter, mens jeg kigger bag mig, ser jeg en meget lang række af mænd fra alle forskellige racer. Jeg havde ikke noget problem med at komme ind. Måske fordi det var en fredag ​​aften, og der ikke var nogen særlig dresscode til hovedretter. Jeg var i en tilstand af chok, da jeg så 6-7 hundrede mænd komme ned med hinanden. Det var min allerførste gang, jeg så så mange homoseksuelle mænd have det sjovt på ét stort sted. Men oplevelsen var stor. Jeg havde det meget sjovt. Jeg vil gerne tilbage. Lørdag aften har jeg besluttet at gå tilbage til laboratoriet, og jeg blev vendt en vej af en uvenlig vagt ved døren. Han sagde, at I aften er fisting-aften for folk, der kun laver fisting, så hvis du ikke er til fisting, så gå bare væk. Jeg vendte mig bare om og går.
T
Trevor

13-Oct-2015

Masser af handling overalt

Jeg gik på "F**k fredag", og jeg gik omkring kl. Jeg fik at vide at gå tidligt, fordi de måske nægter dig adgang, hvis den er fuld indeni. Jeg var der til omkring kl. Jeg kom et par gange og besluttede så, at jeg havde fået nok. Det er meget overvældende. De fleste af fyrene er i form, nøgne, i jock-stropper, smarte underbukser eller bare nøgne. Efter jeg stod af et par gange, var jeg lige over det hele. Der var omkring 11 fyre der fandme i alle områder, masser af bar opbakning og bare ren mand mod mand action. Jeg er en flot form på 2 år, som træner dagligt. Jeg fandt ud af, at fyrene konstant gik på udkig efter det næstbedste, så hvis de stoppede dig, spillede de 300 minutter og fortsatte så. Vær forberedt på at gøre meget af det. Hvis din en bund og BB derefter dets himlen for dig. Bare bøj dig over, og du vil have masser af byrder på din vej. For at give dig et billede af, hvordan det ser ud indeni, dets meget industrielle, kæmpe kompleks, tænk på en kæmpe bar, fyre der drikker, men alle er nøgne eller i undertøj. Efter du stod af et par gange, følte jeg, at det var meningsløst at blive og drømte om min hotelseng. Alt i alt er det et fantastisk sted for åbne par, fordi du kan dele fyrene og spille sammen. Det er ikke for prude marys eller goody goodys.
H
Hal

5-Mar-2015

HOT

Har gået her i 5 år - det er stadig den hotteste gruppe af mænd i nøgne/næsten nøgne omgivelser, jeg nogensinde har set. Jeg sender mine amerikanske venner hertil, og de reagerer på samme måde. Vi spiller ikke sådan her i USA - ærgerligt. Kun et fjols ville have ubeskyttet sex her - men du kan have masser af sjov og være sikker.
K
Kris

15 Nov 2014

Super aften

Mig og min kæreste havde en superhot aften på en torsdag. Lidt svært at finde placeringen uden et husnummer, så tjek kortet før du tager afsted. Heller ikke let at finde indgangen (til venstre for bygningen) uden et tydeligt skilt. Men følg mængden, det starter tidligt efter åbningstid!
S
Sean

28-Jul-2014

dårlig anmeldelse fra laboratoriet

Den fyr, der arbejder ved døren, burde blive fyret, hans attitude og mentalitet er totalt dårlig, især for udlændinge. Udlændinge forstår ikke et tema for nogen klub i deres egne lande, de fleste har ikke et tema, så vær opmærksom på, hvis der står sportstøj, tag noget sportstøj på, hvis det siger noget om læder, skal du bære læder. Men fyren ved døren har mistet forstanden og tror, ​​at folk forstår det hele. Udlændinge fra andre lande forsøger at gå i laboratoriet, og han får en attitude. Han glemmer, hvem der betaler hans check til ejeren. Jeg tror, ​​du er nødt til at miste denne herre, fordi hans dårlige holdning til de mennesker, der aldrig har været der, er der en nervøs, som den er!
J
Jason

13-Apr-2016

Helt sikkert rigtigt !! Aldrig igen

Ved døren, vestier alle mennesker er nul uddannede mavemuskler ikke venlige, ekstremt uhøflige med mennesker og svarer endda ikke på dine spørgsmål. ALDRIG IGEN DETTE STED!!
T
Tony

21-Feb-2016

Du har helt ret!

Ved døren (og endda indenfor) er fyrene på laboratoriet meget uhøflige. Dette er en del af Berlin, en smart by, men en uhøflig by. Efter min mening afhænger deres adfærd ved døren af ​​klubbens opfyldning. Hvis klubben er fuld, er de mere uhøflige, og de nægter på en meget uhøflig måde! Dette sker især med at tvinge folk, der er vant til at gå ud senere end tyskere, og så finder de klubben fyldt.
M
Marc

18-Apr-2014

Vi kom ind.

Virkelig mærkelig oplevelse at stå i kø og se nogle komme ind, andre vendte sig væk. Ved ankomst får du et nummer til at bestille drikkevarer og en taske til dine ting (betal i baren lige før du tager afsted). Da vi kom ind, blev min ven og jeg blæst bagover. Næsten alt går, action i hvert hjørne. 250+ fyre. Bliver lidt ildelugtende, som natten skrider frem, men hvem bekymrer sig?
J
Jean

26-Jan-2014

super ce cruising klub

L'ambiance et les mecs plus chaud les que les autres en font un lieu super. La nøgne du jeudi soir er sublim. Jeg vender tilbage til en chaque visite de Berlin.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.