La Reserve

La Reserve

La Reserve

Placeringsikon

Korte Boterstraat 2A, Bruxelles, Belgien, 1000

La Reserve

Den ældste homoseksuelle bar i Bruxelles. Vi elsker 'pub-følelsen' her - det er hyggeligt, venligt, og øludvalget er fremragende. Spørg bartenderen om hans anbefalinger, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal prøve.

La Reserve har et fantastisk lydsystem, og musikken er optimistisk og høj, især i weekenden! Tiltrækker en mere moden skare.

Mon:14: 00 - 23: 00

Tir:14: 00 - 23: 00

Ons: Lukket

Tor:14: 00 - 23: 00

fre:14: 00 - 23: 00

Sat:14: 00 - 23: 00

Sol:14: 00 - 23: 00

Nærmeste station: Bourse

Funktionalitet:
bar
Musik
Sats La Reserve
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 10 stemmer

C
Chad Faulkner

17 Dec 2023

Ejer er sjov

LOL til den usikre ejer, der er så ejendommelig. Min ven bad om priserne/menuen med drinks, og han råbte dybest set til hende for at komme ud. Jeg har ondt af ejerne - klart overlever fra en eksisterende kundebase, som sandsynligvis ikke vil være bæredygtig. Elendigt og negativt sted.
L
Les

20-Jul-2023

Venlig, homoseksuel værtshus

Dette er mit "gå til" sted i Bruxelles. Priserne er billetpris. Stemningen er afslappet. Personalet er imødekommende og venlige. Det er rigtigt, at personalet ikke tillader modbydelige eller uhøflige adfærd. Det er en af ​​de ting, der gør denne bar/værtshus fantastisk!
d
danny

21-Sep-2021

Fedt sted

Dette er et fantastisk sted for ældre fyre og yngre fyre, der elsker ældre fyre. Personalet er meget venligt. Afslappet stemning.
L
Laura

15-Apr-2019

Helt rystet og unødvendig dårlig aggressiv adfærd fra personale og kunder

Ved ikke hvad jeg skal sige. Følte os sårbare og blev gjort meget uvelkomne, så snart vi gik ind. De bad os om at tage afsted med det samme. Vi er 4 normale 40-årige damer, på ferie og kiggede ind for en drink. Dette er det værste sted, vi nogensinde har været, og vi var fuldstændig væmmede over deres opførsel. Undgå for enhver pris. Diskrimination i dag og alder! Utroligt, at denne bar får lov til at have en licens!!!
R
Roger

27-Mar-2023

Mesdames, la réserve est avant tout un rétablissement gay.

Det er op til dig at tilpasse dig, Ronny og hans team er meget åbne. Opfør dig normalt, og alt vil være godt, den nye generation er ikke mysogynistisk. I min ungdom var det meget mysogynistisk, det kan jeg forsikre dig om
M
Marlhon

1-Feb-2019

Ubehageligt og forfærdeligt

Bar i centrum af Bruxelles, det er for det meste ældre fyre. Personalet er uvenligt. Ejeren (Rony) er grim, råber af kunder og er fuld det meste af tiden og falder rundt om baren. Gå ikke til La Reserve.
J
James

28-Jan-2019

Meget voldelig ejer Rony

Meget meget skuffet over stedet og chefen, der var særligt krænkende med disse kunder... Vi kunne se, at han var fuld. Anyway, jeg anbefaler ikke denne bistro. Der er mange bedre og mere imødekommende.
S
Steve

28-Jan-2019

Jeg tænker to gange

Tiltrækker bestemt ældre publikum, hvis du er ung, vil jeg ikke anbefale at træde ind, da du måske bliver fornærmet eller endda værst, der er masser af andre steder i Bruxelles at hænge ud.
R
Rogier

26 Nov 2015

Super sjov bar

Fantastisk kaffe, dejligt udvalg af øl, afslappet stemning med vilde/skøre sjove aftener og nætter. Barpersonale super venligt og flersproget.
J
James

23 Nov 2015

Stille og omgængelig

Autentisk bar, som er et rart sted at gå hen for at socialisere og møde nye mennesker. Tiltrækker en ældre skare. Tæt på andre homoseksuelle barer, hvis du skulle kede dig. Billige drinks.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.