La Demence @ Fuse Club

La Demence @ Fuse Club

En af Europas mest populære bøssedansfester.

La Demence @ Fuse Club

Placeringsikon

208 rue Blaesstraat, Bruxelles, Belgien, 1000

En af de allerbedste, største og mest populære homoseksuelle dansefester i Europa.

La Demence afholdes på multi-level Fuse Club, med fire barer, to dansegulve og et mørkt rum. Tiltrækker internationale mænd i alle aldre og stilarter. Ingen dresscodes.

Hver måned er et andet tema, så tjek hjemmesiden for detaljer om kommende fester.

Funktionalitet:
bar
Dancing
Mørkt rum
Musik
Sats La Demence @ Fuse Club
3.7
Publikums vurdering

Baseret på 42 stemmer

N
Neil

2 Nov 2017

Hovedpartiet var ikke godt

La Demence er en legendarisk klub, der normalt holder gode arrangementer. 28 års jubilæumsweekenden var dog ikke god. Det var dårligt organiseret, lange køer til det hele og kedelige DJ-sæt. Hovedfesten den 28.10 var de største indendørsfester, jeg har set, men den var dårligt organiseret. Personalet var alle venlige, men sikkerheden organiserede ikke køen. Dem med bands havde prioriteret adgang, men sikkerheden organiserede ikke dette og fik alle til at vente i kø i næsten 3 timer! Skabspladsen var dyr og tog tid at stå i kø for at blive færdig. Skabe manglede, og nogle fungerede ikke. Dette spildte næsten en time efter at have ventet i kø så længe. Fuse-stedet skal være større - det var overfyldt og farligt. DJ-sættene var kedelige, Steven Redant spillede bare en podcast, han lagde ud på nettet et par dage tidligere. Paganos sæt var et reklamesæt for hans egne numre og remix, der blev spillet igen og igen i weekenden og ved hvert andet sæt, han har spillet i hele Europa for nylig....musikken bevæger sig...mængden keder sig allerede ihjel. Lyden til hovedfesten var forfærdelig, for meget base. Tillykke med jubilæet La Demence Team, men du skal forbedre dig for at opkræve 120 euro adgangsgebyrer.
E
Ekachai chieochalakom

1-Mar-2014

Legendary

Denne fest er legendarisk og må ikke gå glip af, hvis du tilfældigvis er i Bruxelles i løbet af festweekenden. Det mørke lokale på det øverste niveau var så fyldt med varme skæggede fyre ved den sidste fest. Absolut gå tilbage for mere.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.