Kitkatclub

Kitkatclub

Alt går, uhæmmede fester med moset techno- og trancemusik.

KitKatClub

Placeringsikon

Koepenicker Strasse 76, Berlin, Tyskland, 10179

Kitkatclub

Åbnet i 1994 af den østrigske pornografiske filmskaber Simon Thaur, KitKatClub er kendt for seksuelt uhæmmede fester, techno & trance musik og fetich & SM fester - alt sammen på 3 etager med et udendørs område og en pool.

Klubben byder alle velkommen - homoseksuelle, hetero og alt derimellem. Der er strenge dresscodes (fetich, PVC & læder, uniformer, kinky, glitter & glamour osv.). Ingen almindelig street wear og ingen undertøj.

KitKatClub har tæmmet sig lidt siden sin storhedstid, men er regelmæssigt vært for den populære homoseksuel Revolverparti.

Weekend: Fre, lør fra 23:00

Nærmeste station: U: Heinrich-Heine Straße

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Dancing
Mørkt rum
Musik
Svømmepøl
Sats Kitkatclub
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 22 stemmer

M
Marco

11-May-2019

Undersøger du næste gang

Din anmeldelse er absurd. Hvis du ville have en homoseksuel aften, skulle du have kigget op, da de var. Den homoseksuelle "nat", som du kalder den, hedder Revolver og finder sted en gang om måneden om fredagen. Dette er natten, hvor det i det væsentlige er alle homoseksuelle mænd, og der er en mindre streng, kinky eller nøgen dresscode - faktisk er mange fyre på Revolver-aften i booty-shorts, jeans, nogle nøgne, nogle ikke. Det er en fantastisk aften. Med andre ord, efterlad ikke en dårlig anmeldelse som denne, når det er din egen skyld, at du kom den forkerte aften. Hver begivenhed her er anderledes, og det er din skyld, at du ikke har lavet den ordentlige forskning. Giv ikke klubben skylden for din fejl. Du er sikkert en af ​​dem, der også rejser til udlandet og brokker sig over alle de ting, der ikke er som dit hjemland...
m
moscardini

4-Jul-2019

Hvilken dårlig anmeldelse ??

Vi skrev en fuldstændig positiv anmeldelse. Og vi synes, det er fantastisk, at klubben samler homoseksuelle og hetero. Originaliteten af ​​Kitkat er lige der. Vi erkender, at problemet med at klæde sig af foran kvinder kun vedrører os. Vi skal måske lære at informere os selv bedre på internetsider, men du bør lære at læse bedre, før du svarer ... Desuden elsker vi Tyskland mere end Italien...
m
moscardini

13-Apr-2019

Ikke en homoseksuel klub

Præmis: Det er ikke en homoklub. Alle kan komme ind, med enhver seksuel tendens. En ven fortalte os, at på fredag ​​er det kun en aften for mænd; ikke sandt, lad det være kendt. Fredag ​​den 1. marts 2019 kom vi lidt tidligt, så vi havde kun 10 minutters kø, men vi var ikke forberedt på en blandet aften (mænd og kvinder). Ved indgangen fik vi at vide, at vores udseende ikke var godt, og at vi skulle have klædt os af. Vi, i ekstrem forlegenhed over at skulle afklæde os i et rum fyldt med kvinder, udtrykte vores uro. Vi blev jaget væk som to store prædikanter. Beliggenhed: Det er ikke i centrum, det er i et temmelig skraldområde, men det er tæt på tre metrostop. Kundetype: Alle. Alle med et åbent sind kan komme ind. Velkommen transvestitter og transkønnede. Struktur: Alt er skrald, begyndende med bygningen. Vi så kun interiøret fra indgangen, men det lignede et cirkus. God ide. Rengøring: Det kan vi ikke vide. Priser: Tilpasset hvad den tilbyder. Råd til kunder: Du har to muligheder. Du kan klæde dig på en meget provokerende måde (du kan også bære makeup som Halloween), eller du kan klæde dig af ved indgangen. Til dig valget. Vær dog opmærksom på, at det er en blandet klub (mænd og kvinder). Råd til ledere: Selvom det ikke er vores slags sted (vi er gammeldags og foretrækker kun at være sammen med mænd), indrømmer vi, at du havde en god idé. Meget innovativt. Nok skelnen mellem homoseksuelle og hetero steder; nu skal alle være sammen med alle. Du skal bare være mindre grov.
M
Marco

1-Feb-2018

Det bedste sted i verden!

Stedet er et blandet stort diskotek. Musikken er fantastisk, atmosfæren fantastisk! Der er action overalt uden problemer. Himmel!
E
Ekachai chieochalakom

23-Mar-2015

Tjek for homoseksuel nat

Stedet er meget blandet (mænd, kvinder) det meste af tiden, så hvis du er ude efter en kun homoseksuel nat, skal du tjekke deres hjemmeside, før du går.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel