GRØN KOMM @ Nachtflug

GRØN KOMM @ Nachtflug

GREEN KOMM @ Nachtflug

Placeringsikon

Hohenzollernring 89-93, Köln, Tyskland, 50672

GRØN KOMM @ Nachtflug

Meget populær eftermiddag homoseksuel dansefest, der afholdes månedligt på Nachtflug klubben, normalt den 1. søndag eller på en helligdag.

Musiksæt af verdensklasse DJ's. Den GRØNNE KOMM fest starter tidligt om morgenen og fortsætter til aften. Tjek deres hjemmeside for detaljer om kommende begivenheder.

Mon: Lukket

Tir: Lukket

Ons: Lukket

fre: Lukket

Sat: Lukket

Sol:06: 00 - 18: 00

Nærmeste station: U: Friesenplatz

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats GRØN KOMM @ Nachtflug
4
Publikums vurdering

Baseret på 13 stemmer

G
Gunther

7-Jun-2019

Bad

Meget dårlig klub. Lange køer for at komme ind og meget uorganiseret. Lille mødested, der bliver pakket. Toiletter ned ad stejle smalle trappetrin, der bliver gennemvåde og glatte, det er meget farligt. Mange fulde hetero piger, der ligger på gulvet og skubber folk omkuld. Billederne er forældede. Meget dårlig klub.
M
Mohammad

19-May-2019

Lille dyre lige klub

Jeg var meget skuffet over Greenkomm. Entréen er meget høj for en lille klub. Kun ét værelse, lille dansegulv og få pladser.bDet er ikke et homoseksuelt mødested, det er 90 % straight, mest piger i grupper. Musik kan være godt, men nogle dj's fylder bare tid, og headline-dj's spiller kun meget korte sæt. Samlet set overvurderet og overpris.
N
Neil

2-Oct-2017

Ikke noget specielt

Green Komm er okay, men ikke noget særligt. Lokalet er meget lille, kun et cirkulært dansegulv med et par siddepladser ved siden. Det bliver overfyldt med alle, der skubber og banker ind i hinanden. Publikum er for det meste feminine fyre med fulde hetero-piger, der forårsager problemer. De har nogle gode DJ's, men bemærk, at de kun spiller meget korte en times sæt, resten af ​​tiden er det lidt kedeligt med megamix stil trance. Det er dyrt, 30 euro entré og 5 euro for vand. Ikke noget specielt.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.