Gay Köln · Byguide

Gay Köln · Byguide

Planlægger du en tur til Köln? Så er vores homoseksuelle Köln byguide noget for dig.

Köln | Köln

Köln, Tysklands fjerde største by med en million indbyggere, har både floden Rhinen og en virkelig majestætisk katedral som hovedattraktioner.

Denne stolte, selvsikker og sjov kærlige by har en blomstrende kulturel scene og er et vigtigt knudepunkt for medier, forretning og turisme, der tiltrækker regelmæssige horder af turister til de mange festivaler og begivenheder, som denne mest liberale af tyske byer er vært for hvert år.

Alt dette gør Köln til en fantastisk destination for homoseksuelle byer, med meget at opleve og opdage - af byens omfattende homoseksuelle scene og videre.

Homoseksuel scene

Köln i det vestlige land er næststørste til Berlin i øst på placeringen af ​​tyske homoseksuelle byhotspots og tager titlen som Tysklands hovedstad for homoseksuelle dansefester.

Byen har en stor og veletableret homoseksuel scene med mange barer, klubber saunaer, koncentreret i byens centrum. Det er også berømt for sin årlige gay prideog Christopher Street Day (CSD) parade, som er en af ​​de største og mest profilerede i hele Europa.

Köln-Tyskland

Introduktion til Köln

Med fly

Köln Bonn lufthavn (CGN) ligger kun 15 minutter med tog (S Bahn-linjerne S13 og S19, der koster € 2.80) fra byens centrum og er et knudepunkt for budgetflyselskaberne.

Hvis du rejser uden for Europa, kan du flyve direkte til enten Düsseldorf eller Frankfurt lufthavn, som begge har let adgang til byen.

Düsseldorfs internationale lufthavn (DUS) har en togforbindelse til Köln Hovedbanegård (HBF) med en rejsetid på 40 minutter og togbilletter, der starter fra € 5 (afhængigt af tidspunkt på en dato).

Frankfurt Rhein Main International Airport er Tysklands travleste med en ICE-togforbindelse (InterCity Express) med høj hastighed til Köln på en time med de billigste priser online og på forhånd. Hvis du ikke har travlt, er et godt alternativ Rhindalenstoget via Koblenz, der tager 2 timer at nå Köln med smuk natur undervejs og er 30% billigere end ICE-toget.

Med tog

Köln er godt tjent med Europas højhastighedstognet med direkte forbindelser fra Amsterdam, Bruxelles og Paris med Thalys- og ICE-tog samt ICE-togforbindelsen til Frankfurt Lufthavn.

Der er to hovedbanegårde i byen - Köln Hauptbahnhof (HBF - Hovedbanegården) og Köln-Deutz.

Højhastighedstog er en fantastisk måde at rejse rundt i Europa, men det kan være dyrt, så book altid online så langt inden dine rejsedatoer som muligt for at få de bedste priser.

Kölns julemarked

 

At komme rundt i Köln

Cologns centrum kan bedst udforskes til fods. Landskabet er fladt, og de fleste af de vigtige besøgende er inden for kort gåtur fra hinanden.

Brug KVB offentlige transportnet til at rejse ud over byens centrum. Dette består af et undergrundsnetværk under jorden, der omdannes problemfrit til et sporvognsnetværk over jorden og busser og får dig overalt effektivt og billigt.

Én- og tre-dagskortene er også gyldige på de lokale VRS-netværkstog. Billetter kan købes fra salgsautomater på stationer og om bord med priser, der varierer afhængigt af den afstand, du har brug for at rejse. Der er også et netværk af regionale tog for at få dig rundt i det større byområde.

Byen har også en "Call a Bike" cykeludlejningsordning - bare tilmeld dig online for fakturering pr. minut med et kreditkort.

 

Hvor skal man bo i Köln

Kölns centrum er relativt kompakt, så ethvert hotel i centrumområdet, der strækker sig fra Rudolfplatz til hovedbanegården, vil være rimeligt praktisk.

Hoteller tæt på Rudolfplatz ('Bermuda Triangle' homoseksuelle distrikt) er bedre for dem, der rammer scenen hver nat. Hoteller tættere på Dom (hovedkatedralen), centralstationen er bedre placeret i forhold til de store seværdigheder.

For en liste over anbefalede hoteller, besøg vores Gay Cologne Hotels-side.

Ting at se og gøre

Köln katedral (Dom) - det største og mest komplette eksempel på klassisk gotisk arkitektur i Europa. Forskånet for ødelæggelse under Anden Verdenskrig dominerer den ærefrygtindgydende katedral byens centrum og er værd at se indenfor, selvom det ikke nødvendigvis er den lange stejle stigning op til toppen af ​​det højeste tårn, hvor den bedste udsigt over byen er Dom, snarere end fra det.

For at få den bedste udsigt over Dom, tag over floden til Köln Triangle-bygningen - en moderne kontorskyskraber med sit eget Panorama Observatory (3 € adgangsgebyr).

Köln er en by, der er berømt for sine kirker, og andre bemærkelsesværdige inkluderer Gross St. Martin, i kontrast til romansk stil til den gotiske dom og Saint Gereons basilika, der går tilbage til 11th århundrede.

Veedel - hold øje med disse traditionelle kvarterer, der ligger rundt om i byen. Agnesviertel (U-Bahn Ebertplatz) har en virkelig interessant blanding af uafhængige butikker, gallerier og barer at besøge.

Rheinauhafen - er byens genopbyggede havn ved Rhinen (1 km syd for Heumarkt) til hyggelige gåture langs floden og et godt udvalg af barer og restauranter.

Köln er en kulturby og har mange højt respekterede museer og gallerier. Højdepunktet er Museum Ludwig, placeret ved siden af ​​Dom, som indeholder en fantastisk samling af moderne og popkunst og en af ​​verdens største Picasso-samlinger.

Et andet træk ved Köln, der er værd at opdage, er dens mange grønne områder og parker. Lige inden for det indre Grüngürtel er VolksgartenRheinparkAachener-Weiher   Byens have parker, hver med deres egen ølhave.

Og for noget helt andet, gå til Claudius Therme på Sachsenbergstraße. En ægte romersk badehusoplevelse komplet med indendørs og udendørs swimmingpools, saunaer og bassiner, komplet med flere naturistområder. Placeret uden for byens centrum skal du tage Kölner Seilbahn til Therme og vende tilbage med bus til Köln Deutz Station for derefter at tage U-Bahn tilbage til byens centrum.

 

Hvornår skal Besøg

De sædvanlige variable nordeuropæiske vejrregler gælder for Köln, fra lejlighedsvis varme sommerdage til lige så kolde vinterdage, med masser af regn drysset igennem.

Köln Gay Pride i enorme og finder sted hver sommer fra slutningen af ​​juni til begyndelsen af ​​juli, hvor Christopher Street Day (CSD) Parade og Street Festival er de afsluttende højdepunkter.

Köln er også vært for et årligt bykarneval, der finder sted tidligt på året (februar-marts). Dette verdensberømte skuespil er endnu en god tid at være i Köln, da tilsyneladende hele byen deltager i festlighederne. Det starter med en kvindes karnevaldag, efterfulgt af maskerede bolde og fester, derefter et gadekarneval søndag og officiel parade på Rose mandag med en million tilskuere i fancy kjole.

Andre store byattraktioner inkluderer julemarkederne omkring katedralen, der åbner i slutningen af ​​november til slutningen af ​​december, som garanteret får dig i festlig ånd.

 

Visa

Tyskland er inden for det europæiske Schengen-visumområde. Hvis du rejser uden for Europa, skal du kontrollere, om du har brug for Schengen-visum.

 

Penge

Tyskland er medlem af euroområdet. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Du kan blive bedt om foto-id, hvis du betaler med et kredit- eller betalingskort i en butik.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel