Ga'ash Beach - Nudiststrand

Ga'ash Beach - Nudiststrand

Ga'ash Beach - Nudist Beach

Placeringsikon

Yakum, Tel Aviv, israel

Ga'ash Beach - Nudiststrand
Ga'ash Beach ligger cirka 35 minutters kørsel nord for Tel Aviv. Denne tilsyneladende endeløse sandstrand er valgfri påklædning og har ry for at være en homoseksuel strand (selvom mange påklædte og lige mennesker også går der).

Stranden er næsten altid fyldt med fyre, der er ude efter en solbrun farve, men der er plads nok til alle.

Hvordan man kommer dertil:
Tag en taxa til Yakum. Bed chaufføren om at stoppe ved krydset Yakum nær Pundak Asa Yakum. Kryds fodgængerbroen mod stranden. Gå gennem marken hele vejen, og drej derefter til venstre. Gå op ad bakken; drej til højre og fortsæt, indtil du når stranden.
Funktionalitet:
Beach
Sats Ga'ash Beach - Nudiststrand
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 71 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

R
Ravindra

19 Dec 2018

Wonderful

Jeg gik til stranden kl. 9, da få mennesker joggede og løb, jeg kunne også bemærke cyklisten på bakketoppen og parret på dem, der rider på stranden. Strandudsigten er fantastisk fra bakketoppen. Jeg steg ned af bakken på næsten ingen tid i det barske terræn. Jeg nød stranden ved at gå rundt, klikke på billeder og se folk, men snart begyndte folk at forsvinde. Jeg besluttede at komme i vandet på mine speedos. Ved 11-tiden dukkede få mænd i 50'erne op, som jeg nød. En mand i sit DSLR klikkede på mine billeder fra så lang afstand. Jeg ignorerede ham og gik bare rundt et sted, der var stenet, og uden folk omkring besluttede jeg at tage mine speedos af. Før så jeg, at disse mænd også var nøgne, og en fyr henvendte sig til mig for sex på stranden. Jeg sagde forsigtigt nej, men han insisterede på at kysse min krop, hvilket han gjorde i et stykke tid. Derefter klikkede en mand på dslr på mine navnebilleder igen, da jeg var nøgen langvejs fra!!! Da stranden var tom, kunne jeg hygge mig med at gå nøgen rundt.
B
Ben

17-Sep-2014

Bedre end forventet!

Retning ovenfor er spot on...lidt en gåtur, tag 2x mere vand med end du tror, ​​du har brug for. Ellers spektakulært!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.