G-A-Y Manchester

G-A-Y Manchester

Manchesters største homoseksuelle natklub på Canal Street.

G-A-Y Manchester

Placeringsikon

63 Richmond St, Manchester, Storbritannien, M1 6JB

I morgen: Bingo - Hver mandag

G-A-Y er Manchesters største homoseksuelle natklub på Canal Street, med god dansemusik, live-optrædener og særlige drinkstilbud. Blandet/LGBT-publikum.

En af Manchesters mest populære homoklubber. Åbent hver nat til kl. Ingen dækningsafgift.

Ugedag: 12:00 - 04:00

Weekend: 12 - 00

Funktionalitet:
bar
Dancing
Gratis Wi-Fi
Levende musik
Musik
Sats G-A-Y Manchester
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 36 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

3 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

3 Stjernevinder

B
Brendan

15-Jan-2019

Ikke turistvenlig

Min anden gang prøver på 6 måneder, ikke et sted at tage hen, hvis du ikke er en lokal
E
Euro

23 Nov 2017

De lod mig ikke komme ind

Dørmand spurgte mig, om jeg er regulær, jeg sagde, at jeg er turist, og han sagde, at dette sted kun er for en almindelig skare.
J
Joe

10-Sep-2017

Bouncer

Jeg har været i GAY et par gange, men denne gang lod de ikke mig eller min kæreste komme ind, fordi jeg ikke matchede, hvordan en homoseksuel mand skulle se ud. Gå ikke til dette sted, de støtter ikke homoseksuelle.
S
Stewart

22-May-2017

Ageist

Dørmænd lukkede os aldrig ind (vi er begge over 40) det er blevet en joke med os, heldigvis er der mange andre steder i landsbyen, der med glæde vil tage vores penge.
A
Anne

1-Apr-2017

Meget skuffet

Kunne ikke komme forbi hoveddøren. Han var klædt smart og havde kun et par drinks. Dørpersonalet sagde, at jeg skulle kende nogen indenfor for at komme ind
U
Ugo

25-Sep-2016

Skuffet

Gutter, sæt nogle håndtørrere på dit wc pleeeaasssee! Ikke alene mener jeg, at det er mere økologisk, og det var virkelig irriterende, at din medarbejder spurgte mig (efter at have givet mig papir til at tørre mine hænder), hvorfor jeg ikke efterlader nogen mønter. Skal jeg virkelig stå i denne situation hvor jeg skal forklare at jeg normalt ikke har penge med da jeg betaler stort set alt med kort/ Apple Pay?? Virkelig?
G
George

18-Jun-2016

Ubrugelige dørmænd

Hver gang jeg vil tage dertil for at have det sjovt og nyde en aften i byen, siger dørmænd, undskyld kun stamgæster. Meget skuffet!!!
J
Jake

8 Aug 2015

Uhøfligt personale

Dette sted har brug for et realitetstjek. Kunne ikke komme forbi dørmændene, jeg var ædru og klædte smart på. De sagde det kun var medlemmer, de næste to kom ind uden at vise medlemskort???? Jeg spurgte var det fordi jeg ikke så homoseksuel ud? Min ven dukkede op, som kendte en af ​​udsmiderne, og jeg blev ført direkte ind. Jeg holdt et åbent sind, men var nødt til at gå, duften af ​​tæpper og uhøfligt barpersonale er nok til aldrig at gå tilbage igen.
J
John

2-Jun-2015

Fantastisk mødested

Jeg var i tvivl om jeg skulle gider eller ej. Jeg plejede at gå til GAY for år siden, da jeg boede i London. Jeg må sige for mig, at det opfyldte mine forventninger og på nogle måder overgik dem. Jeg havde hørt, at det ikke var så venligt der, men jeg syntes faktisk, det var fantastisk. Masser af sjov, god musik, blandet publikum, piger, fyre, unge, ikke så unge, alle bare i gang med at have det godt. Nice integreret bar/klub definitivt gå igen, selvom det er over 60 miles væk. Måske ikke for alle homoseksuelle, måske ikke for hver weekend. Indsatsen værd.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.