Venner Prag

Venner Prag

Friends Prague

Placeringsikon

Bartolomějská 11, Prag, Tjekkiet

I dag: Quiz nat - Hver søndag
I morgen: Mandag opvarmningsfest - Hver mandag

Denne populære bar / danseklub i den gamle bydel er vært for regelmæssige fester såsom tirsdag karaokeaftener og mange andre begivenheder.

Blandet publikum. Gratis adgang.

Mon:21: 00 - 05: 00

Tir:21: 00 - 06: 00

Ons:21: 00 - 06: 00

Tor:21: 00 - 06: 00

fre:21: 00 - 06: 00

Sat:21: 00 - 06: 00

Sol:21: 00 - 05: 00

Nærmeste station: Národní Trída

Funktionalitet:
bar
Dancing
Karaoke
Musik
Sats Venner Prag
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 38 stemmer

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

U
Uk visited Long term

22-Sep-2021

engelsk jeg besøgende

En fast hos venner personale er meget venlig sikkerhed også venlige og garderobe personale er venner. Absolut et must, når I Prag Forstår ikke de negative kommentarer. Jeg kan ikke tale tjekkisk, men personalet er altid imødekommende over for engelsktalende.
B
Brian

28 Dec 2019

Fantastisk oplevelse

Besøgte der en lørdag aften, og det var ret godt. Garderobe kostede kun 20 CZK, og det var virkelig praktisk, især i sådan et koldt vejr. Der var mange unge den dag, og stemningen var rigtig god. Musikken var fantastisk, og jeg havde en rigtig god tid.
A
Andy

8-Oct-2019

Uhøfligt personale, accepterer ikke kreditkort

Deres facebookside siger, at de accepterer kreditkort, men en meget uhøflig garderobeassistent bad om at betale for garderobe kontant og tillod os ikke at komme ind med jakker. Vi spurgte, om vi kunne tilføje garderobeomkostninger til barhanen, han afviste og fortalte os at gå og finde hæveautomat. Super uhøfligt og slet ikke imødekommende! VENNER PRAG og intet venligt indeni.
J
Jakes

17-Jun-2019

Personalet uhøfligt og uvenligt med udlændinge. Undgå det sted.

Vi var en gruppe homoseksuelle venner fra forskellige lande og ønskede at nyde en drink på et dejligt sted. Vi var ikke velkomne hos Friends, personalet var virkelig uhøfligt og arrogant. Sikkerhedsmanden var den værste. Jeg vil ikke anbefale det sted til udlændinge, der besøger Prag. Vi fandt en anden homoseksuel bar Flirt, i gåafstand fra Friends, hvor personalet var meget behageligt. Hvis du er udlænding, UNDGÅ venner.
V
Vladimir

10-Jun-2019

Uhøflig sikkerhed

Vi blev inviteret til at forlade baren, fordi vi ikke ønskede at forlade vores jakker, vi købte endda drinks, og sikkerheden henvendte sig til os med frygtelige manerer og fagter, sagde knap et ord, vi var forvirrede, så prøvede bartjenerne at hjælpe, men de var rudere end den unge sikkerhedsdreng. I slutningen var vi nødt til at forlade, fordi sikkerheden blev aggressivt uhøflig, ved indgangen fortalte ingen os, at vi skulle forlade vores jakker, vi forstod ikke, hvorfor efter vi købte vores drikkevarer? Det værste de var lokale folk med deres jakker, og ingen fortalte dem noget, VEN var slet ikke venlig, det ødelagde min vens fødselsdag! Vi gik under regnen for at kunne nyde det homoseksuelle liv i Prag, forfærdeligt!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.