Die Busche - LUKKET

Die Busche - LUKKET

Die Busche - CLOSED

Placeringsikon

Warschauer Platz 18, Berlin, Tyskland, 10245

En af de større LGBT-dansefester. Før genforeningen var Die Busche (tidligere 'Haus B') det eneste homoseksuelle diskotek i DDR!

Populært blandt unge LGBT-festgængere, der nyder klubhymner, discohitlister, 80'er- og 90'er-musik med 3 dansegulve og 3 barer. Festen er hver fredag, lørdag og nogle gange på en onsdag.

Weekend: fre, lør 22:00 - 07:00

Nærmeste station: U, S: Warschauer Straße

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats Die Busche - LUKKET
4.3
Publikums vurdering

Baseret på 12 stemmer

D
Duane

3-Oct-2018

SKuffelse !!

Dette sted bør aldrig klassificeres som en homoseksuel klub. Jeg er aldrig blevet mere mishandlet for sikkerheden i hele verden. Jeg tog dertil i forventning om at være en af ​​de bedste homoseksuelle klubber i Berlin, men lige ved indgangen sagde sikkerhedsvagten mig bare, at jeg skulle gå hjem på så uhøflige manerer, forsøge at blæse røg i mit ansigt og fortælle mig, at stedet var lukket kl. 1 am Jeg prøvede endda at spørge, hvornår skulle jeg ankomme, hvis jeg ville vende tilbage, og sikkerheden blev bare ved med at blæse røg i mit ansigt og bad mig gå hjem kl. 1. Kunne ikke være mere skuffet. Som en homoseksuel fyr var det absolut den værste behandling, jeg nogensinde har fået i verden.
D
David

12-Sep-2016

For mange kvinder

Elskede musikken her, og indgangsprisen var rimelig. Jeg havde forventet, at det ville være lidt større, men de to værelser (på én etage) var rimelig størrelse. Ingen kø til adgang eller til baren. Ulempen for mig var, at der var for mange kvinder og ikke nok fyre – jeg vil sige, at 60 % af klubben var kvinder, hovedsageligt lesbiske, men også nogle hetero piger. Blanding af aldre. Det afskrækkede mig. Der var ikke nok homoseksuelle fyre her, sammenlignet med et sted som Schwuz. Måske gik vi på en dårlig nat. Musikken blev også gentaget ret ofte – der er kun så mange gange, jeg kan danse til Lady Marmelade! Det er også meget varmt, og et af værelserne er for røget. Samlet set ikke en god aften.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.