CRUZ 101

CRUZ 101

CRUZ 101

Placeringsikon

101 Princess St, Manchester, Storbritannien, M1 6DD

I dag: No Limit søndage - Hver søndag

I mere end 20 år er CRUZ 101 fortsat en favorit blandt det homoseksuelle samfund i Manchester. Det er også et af byens længst fungerende homoseksuelle spillesteder.

Åbent 5 aftener om ugen, hvor DJ's spiller en blanding af disco, funky house, pop, trance, R&B og house. Et fantastisk sted at feste og danse til de tidlige timer.

Mon: Lukket

Tir: Lukket

Ons:00: 00 - 05: 00

Tor:00: 00 - 05: 00

fre:23: 00 - 07: 00

Sat:23: 00 - 05: 00

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats CRUZ 101
4
Publikums vurdering

Baseret på 8 stemmer

T
Tina

1-Oct-2020

I dagene med olde holdt 24-timers medlemskontrol os sikre

Hvorfor kan vi ikke have fredag/lørdag aften udelukkende for homoseksuelle mænd, homoseksuelle kvinder og så alle andre på de roligere aftener midt på ugen. Det er en Gay Club i Gay Village, ikke et sted at besøge for at grine, det er ikke en zoologisk have! Det er vores livsstil, vi skal blande med vores egen slags som en pause fra kontoret, gaden og college. Gør venligst dette til et indbydende LBGT-sted igen.
J
Joe

6-Mar-2019

Ikke sikkert

Cruz 101 er ikke en homoklub længere. Et par homoseksuelle fyre går der, men det er for det meste et lige mødested. Klubben er ganske fin med et lille dansegulv og almindelig housemusik. Men det er ikke sikkert for homoseksuelle mænd. Der har været mange alvorlige overfald i klubben for nylig rettet mod de få homoseksuelle fyre, der går der. Det erkender ejerne på deres Facebook-side.
J
Jojo

2 Nov 2017

Fantastisk til en høne fest

Mine pigevenner elsker en aften i den homoseksuelle landsby, vi prøver at gå en gang om måneden og arrangere en minibus fra Rochdale. Vi rammer altid Cruz 101. Vi er alle hetero, men elsker homoseksuelle. Cruz er sjovt og det bedste sted til hønefester. Vi slutter altid natten af ​​med at fylde op med stegt kylling på McTuckys til hjemturen. Et must mindst én gang for hver straight kvinde derude. Kom så mine damer!
N
Neil

21-Sep-2017

Rystende sted

Cruz101 er ikke længere en homoklub. For det meste fulde fjollede heteroseksuelle piger - nogle gange aggressive over for de få homoseksuelle, der stadig går. Entréen er meget dyr på £12. Lokalet er lille med kun én etage og et danseområde. Toiletterne stinker. Sådan en skam, hvad ledelsen har gjort til stedet.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.