Tilslutning Club

Tilslutning Club

Weekend techno dance og krydstogtklub.

Connection Club

Placeringsikon

Fuggerstrasse 33, Berlin, Tyskland, 10777

Tilslutning Club

Populær weekend-techno-/housedanceklub med et mørkt kælderlegeområde kaldet 'Twilight Zone'. Ligger ved siden af Prinzknecht bar (samme ejere).

Connection Club bliver travlt og meget trangt efter midnat. Sørg for at gå rundt på hver etage og lav mindst en 'forbindelse' eller to. Hovedsageligt ældre mænd, men der er også masser af unge fyre rundt omkring.

Funktionalitet:
bar
Dancing
Mørkt rum
Musik
Sats Tilslutning Club
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 49 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

S
Si Jie Zhang

24-Feb-2024

Dejligt sted men tomt

Gik på en fredag ​​aften omkring 1 am og blev indtil 3.30 am. Stedet var rart og personalet var venligt. DJ'en spillede hovedsagelig popmusik fra før 2010. Stedet var desværre meget tomt.
m
moscardini

13-Apr-2019

Meget bøsse diskotek

Beliggenhed: Ikke langt fra centrum og tæt på et par metrostop. Kundetype: Fra 25 til 45 år. Det eneste sted i Berlin, hvor vi så feminine drenge. Struktur: Det er et diskotek, ikke et krydstogt (vi var skuffede). Lille, men smuk. Den tilstødende butik kan tilgås. Rengøring: Ganske rent. Priser: Lave. Råd til kunder: Kom ikke her for at lede efter sjov. Er du i selskab med venner og vil grine og danse for en aften, kan du komme ind. Råd til ledere: Intet at anbefale.
G
Gabriel

24-Apr-2018

OK

Gik på en fredag ​​aften omkring 12:45, det var ikke så overfyldt, som jeg forventede, men det generede mig overhovedet ikke. Barbuddet var søde og venlige, drinksene var dejlige. Det, jeg elskede mest, var musikken, meget god at danse til. Jeg dansede til kl. 2 om morgenen og gik hjem igen. Hvis du er til en god dans, er dette stedet.
H
Henry

5-Sep-2017

Jeg kunne godt lide dette sted

Altid en fornøjelse at gå til Connection.
k
kinney

31-Jan-2016

Røvet af en taber ved navn Daniel

Han viser interesse for dig og begynder at skændes. han vil røre dig over det hele og mærke dine lommer, og før du ved af det, glider han, hvad han kan, ud af dine lommer. og han bliver ved med at bede om poppers. når han får dine penge, vil han bede dig om at vente, og han vil få poppers, men han kommer ikke tilbage. Du vil indse, at han tog ting fra dig.
E
Ekachai chieochalakom

5-Feb-2015

Hit og miss

Jeg har været her en del gange. Elsker krydstogtområdet med 3 etager, men nogle gange var der næsten ingen - andre gange er det så pakket, at du skal stå i kø. Det begynder først at blive overfyldt efter 2 am, da jeg var der. Men hvis der er en særlig begivenhed, kan du komme der allerede kl. 9. Dejlig porno i kabinerne.
S
Sam

6-Jan-2014

Tom

Har været der et par gange. Denne Berlin-institution undlader aldrig at overraske mig. Regelmæssige arrangementer og fester. Og alle har det rigtig godt..

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel