CC blomstrer

CC blomstrer

Edinburghs førende gayklub om aftenen.

CC Blooms

Placeringsikon

23-24 Greenside Place, Edinburgh, Storbritannien, EH1 3AA

CC blomstrer
Det ældste og mest populære homoseksuelle sted i Edinburgh. CC Blooms er en stilfuld bar og restaurant om dagen og en klassisk natklub om natten.

CC serverer fremragende cocktails og moderne retter og tilbyder en komplet liste over vin og champagne. Dansegulvet bag på mødestedet er et af de hotspots for homoseksuelle i Edinburgh.

Ugedag: 11:00 - 03:00

Weekend: 11 - 00

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Restaurant
Sats CC blomstrer
3
Publikums vurdering

Baseret på 45 stemmer

R
Robbie

29-Mar-2023

Slay

Personligt er jeg bartender. Jeg ved, hvilken type drinks jeg vil have, og hvilke mænd jeg vil have. Åh, mine dage var jeg forbløffet over udseendet og de perfekte drinks. Stedet var meget rart at bo, og jeg nød musikken. Defo kommer tilbage x
M
Maciej

28-Apr-2020

Hogmanay

Fantastisk fest! jeg var der alene, men jeg havde det meget sjovt at danse i mængden med fremmede! Min triste nytårsaften blev fantastisk takket være klubben og publikum.
J
Jacob

22-Mar-2019

Jacob dansende tøs

CC's Nacho's er fantastisk, men andre fødevarer er ikke for gode. Søndagens er den bedste: de kalder det kirken, og det er et dragshow, folk er virkelig venlige, og de vil have dig til at have det godt. Pornostjernen Martini er de bedste. Søndags-DJ'en: hun er meget imødekommende og spiller masser af gode 80'ere som Madonnas Borderline 12 tommer udvidede version osv. Elsker det.
A
Andy

28-Jan-2019

Mr

Den værste kundeservice nogensinde, udsmiderne er så uhøflige og grimme, at de beslutter, om du er en smule fuld for at sparke dig ud eller ikke lade dig komme ind. De burde vide, at det er en natklub, og selvfølgelig skal du drikke eller hvad. er pointen! Jeg ville ønske, at Edinburgh havde en anden homoseksuel klub, så de lægger deres bukser fra sig!
T
Tony

20-Sep-2015

Dejlig bar. Deprimerende musik

Sammenlignet med Habana er denne bar meget større og har også en bar nedenunder. Det er stilfuldt indeni, og personalet er venligt. Dejligt sted at tilbringe aftenen ..... men endnu en gang har de lokale i Edinburgh ingen idé om, hvad aktuel musik er. Det eneste, der spillede musik, var 80'er-klassikere, selv da de ryddede nogle borde for at "klubben" kunne starte. Er det noget med Edinburgh? Det er lørdag aften! !! Kom nu. Hvis du elsker Madonna osv., vil du blive meget glad, ellers sidder du der og spekulerer på, hvorfor scenen her er så skuffende.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.