TYR

TYR

BULL

Placeringsikon

Kleiststrasse 35, Berlin, Tyskland, 10787

TYR

Lille homokrydstogt og fetichbar i homolandsbyen Schöneberg. "Ingen kvinder, ingen stoffer" er politikken her. 

De har en bar, bemandet af internationale bartendere, der kan piske forskellige cocktails og servere dig shots og long drinks. De har også et kæmpe mørkekammer udstyret med slynger, herlighedshuller og meget mere.

Åben 24 timer i døgnet. Ligger lige overfor Ny handling.

Ugedag: 24 timer

Weekend: 24 timer

Nærmeste station: U: Nollendorfplatz

Funktionalitet:
bar
Krydstogt / fetish
Musik
Sats TYR
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 51 stemmer

L
Lars

19 Nov 2022

Virkelig?

Det var min første aften i Berlin efter at have flyttet hertil i september. Jeg havde en god tid på Woof (det er ikke rigtig en fetichbar tho) og en god tid på ny action. Jeg stoppede i bull for at afslutte natten. Dørmanden var lige så fuld som kunderne og var utrolig uhøflig. Jeg ved, at disse steder har gatekeepere, men hvis jeg kan hænge på ny handling, burde dette sted have været en cakewalk. Også lugten var forfærdelig indeni. Jeg er glad for, at andre havde en god oplevelse, men det må have været med andre medarbejdere. Jeg vil prøve lykken et andet sted, når jeg er tilbage næste måned.
R
Rob

30-Apr-2020

Røve. B

Jeg har været et par gange, og ærligt talt, min oplevelse har været fantastisk og masser af action i ryggen... Intet er off limits... Bare hold forstanden om dig, og du vil have en fantastisk tid...
M
Mat

11-Jan-2020

Mærkelig oplevelse

Jeg besøgte dette sted i aften. Det er godt at have det sjovt med, men en fyr forsøgte at stjæle min tegnebog. Vær opmærksom.
s
scot

27-May-2019

Få det, du leder efter.

Ingen dækning, billige drinks og rygervenlig. Dejlig blanding af mænd...trend ældre. Hotte mænd og masser af action. sikker varm tid. ville helt sikkert vende tilbage.
A
Alexandre

23-Apr-2019

Bad

Gik ind, og en fyr sagde, at jeg skulle betale for en drink, før jeg kom ind, angiveligt skal du betale entré alle andre steder, da jeg bestilte en drink og lagde penge over disken, følte han, da jeg håndterede pengene på en dårlig måde og blev bedt om at forlade, aldrig nogensinde gå tilbage til dette sted, sådanne uvenlige mennesker er det ikke det værd!
A
Alpha

4-Feb-2020

Det var påskehelgen

Først og fremmest forstår jeg ikke folk, der går ind i en bar og brokker sig over, at ejeren/personalet beder dem om at købe en drink. Barer skal betale deres husleje, og de tjener ikke penge ved at tilbyde deres plads til billige penge gratis. Når det er sagt, er der hver påske en speciel fetichweekend i Berlin med mange turister på besøg. Dette er en af ​​de sjældne tilfælde, hvor de beder dig om at købe en drink. I normale weekender er der ingen sådan forpligtelse. Sandsynligvis fordi størstedelen af ​​de faste gæster er anstændige nok til at gøre det uden at blive mindet om det.
G
George

26 Aug 2019

Korrekt

Beruset personale
G
George

28-Jul-2019

!!!

Korrekt. Uvenligt personale.
A
Alexandre

23-Apr-2019

Så dårligt

Kom ind og fik at vide, at jeg skulle betale for en drink, det er aldrig sket før, da jeg først har bestilt en drink, satte penge på disken, Batman spurgte, hvorfor jeg har kastet pengene efter ham, blev bedt om at gå, aldrig nogensinde går til det sted igen.
V
Victor

26 Dec 2018

Jeg elsker Bull

Når jeg rejser til Berlin fra Afrika, skal jeg besøge BUll. det er et rart sted at have en drink og hurtig sjov, og det faktum, at det er åbent 24 timer i døgnet syv dage om ugen, det er fantastisk.
Y
Yuri

3-Sep-2018

J / Belgien

VÆR FORSIGTIG! Gav min jakke hos bartenderen og fik et nummer. Da jeg ville afsted, sagde han, at bøjlen var tom... Mærkeligt, fordi jeg fik nummeret og endda betalt for det, måtte gå uden... så vær opmærksom!
M
Maw

21-Jul-2018

Godt sted, blandet venlig tilskuer

Besøgte fredag, venligt personale, meget rimelige priser på drinks. Folkemængden startede efter midnat. Blandede mennesker i alle aldre, yngre mænd efter 1. Meget venlig og varm atmosfære med ikke alt for høj musik. Der sker alle mulige ting, og der findes altid noget, hvis du ikke er kræsen. Medbring og brug beskyttelse for at være ansvarlig. Et besøg værd, jeg nød det bestemt!
J
John

16-Jul-2018

Bedste sted for en hurtig fuck

Det gode ved dette sted er, at alle, der kommer her, ved præcis, hvad han leder efter: action. Ok, det er ikke det reneste sted. Får ret travlt sent om eftermiddagen (efter arbejde, for det meste ældre mænd) og mellem kl. Jeg har set mange fyre blive spyttet her. Ingen entré men vær sød og køb et par øl. Vær opmærksom på lommetyve (tyvene ved, der er gratis og kommer nemt ind), lad dine værdigenstande blive hjemme og dit tøj i garderoben.
K
Klas

1-Apr-2018

Sårbar

Denne bar er altid åben. 24/7 Og jeg kan lide det meget. Dejligt personale og meget blandet folkefærd.
R
Radek

14 Nov 2017

En af en slags

"Bull" er et yndigt snusket sted. Alt kan ske her - jeg tror på, at hvis du kommer herop iført et kaninkostume, ville det ikke overraske nogen. Dette sted har en meget positiv stemning og sans for humor - og dette er en unik kvalitet, som mange cruising-barer mangler. Her kan du bare være dig selv. Ingen grænser. Som en af ​​de "gyldne regler" siger - tag røveriet af din røv. Hvis du ikke har nogen sans for humor, eller du er for seriøs omkring dig selv, skal du bare ikke gå her. Ellers vil du have god tid. Jeg faldt altid meget godt her. Desuden er personalet meget venligt og venligt. Nabolaget er lidt skræmmende (prostituerede, narkohandlere), men bare ignorer dem, gå til "Bull" og slap af.
C
Charlie-Hugh

20-Jul-2017

Pædagogisk

Snublede over dette sted, virkede lukket udefra, indtil vi hørte vibrationen fra musikken. Mødte Stefan i baren, han var meget venlig. Med vilje fik jeg og min veninde fulde tanker ved at hælde enorme mål. Fandt åbenbart det mørke rum, en første oplevelse for os. Endte med at tage afsted med en lokal, og efter at vi var færdige på mit hotel, sagde han, at han var en prostitueret. Så pak rigeligt med kondomer og glidecreme ville være mit råd.
S
Stefan

15-Apr-2017

Dette er stedet for sjov

Hver gang jeg er i Berlin, besøger jeg Bull. Det ikke på "high fashion sted". Åbent 24/7, og folk kommer og går. Baremændene er næsten altid søde, og fyren i frakketjekket er bare en rigtig god fyr. Gør sit arbejde, en altid hjælpsom. Hvis du leder efter hot sjov, i en varm atmosfære med god musik, er dette stedet. Lad dit glitter og glam ligge udenfor.
R
Ross

27-Jul-2016

Elsker dette sted

En til affaldssækkene. Fordi det er åbent 24 timer i døgnet, er det en slags Berlins Last Chance Saloon. Så der er ofte masser af fulde fyre her klar til at få det på. Det er meget snusket, og jeg har næsten altid hygget mig – ender ofte med at rende rundt i mit undertøj, eller vandre nøgen i mørkekammeret. Sørg for at tjekke dine værdigenstande med det normalt venlige barpersonale ... og hvis du er til sikker sex, så pak dine egne kondomer og glidecreme. Der er ingen freebies her, og du kan blive meget fristet til bareback.
H
Hari

19-Jul-2016

Ikke lukket - 7/2016

Jeg besøger der to gange 7/2016
K
Krisna So

20-Jul-2016

TYR

Tak skal du have. Listen er blevet opdateret. -TGE personale
J
Jim

6-Feb-2015

Træt gammelt sted

Den prøvede det to gange i sidste uge, én gang kl. 2 på en hverdagsaften. Det var ret travlt, men de fleste af fyrene var ret gamle, og jeg blev bedt om penge to gange. Et par unge, meget sløve typer, jeg hentede en dejlig fyr omkring 22 år gammel, han var ude af hovedet med stoffer. Masser af fyre legede bare, uden kondomer eller glidecreme. Det mørke rum er stort, men fører direkte fra baren og er derfor aldrig rigtig mørkt. Jeg gik for anden gang på vej til togstationen kl. 11. Der var et par fyre der, for det meste gamle. En trist gammel mand var i fuldt læderudstyr på det tidspunkt af dagen, og han var på toilettet og vinkede rundt med sit lille slap pik det meste af tiden, jeg var der. Alle ryger - stedet, som alle andre barer i Berlin, lugter af røg, mit tøj stinkede hele vejen tilbage i flyet! Jeg ved ikke, hvem der skrev den første anmeldelse, men det lyder som om det kunne være ejeren. Priserne er rimelige, barpersonalet venligt og der er garderobeservice til frakker og tasker.
R
Roger

23-Jan-2014

Hav det sjovt når som helst

Varmt actionsted at kigge ind når som helst på dagen eller natten. Rimeligt prisniveau. Intet "minimumsforbrug" (bare køb en drink og gå ind!) ingen dresscodes, ingen ekstra gebyr for et frakketjek (lad din jakke eller alt, hvad du har på!). Baren sælger varer, da mange mennesker kommer og går hele tiden. Hold dine sko på og vær forsigtig i mørke (knust glas, trin, fulde donkrafte, lommetyve osv. muligt). Jeg har fundet stedet travlt til enhver tid. Fra tid til anden tænder de lys til rengøring (24 timer åben!). Stedet er så rent, som det overhovedet kan være under forholdene. Det ser ud til, at nogle mennesker bor der. Det er bestemt IKKE et sted for generte fyre og for et romantisk møde. To slinger har travlt næsten hele tiden.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.