Strand 19

Strand 19

Portugals største og mest populære homoseksuelle strand.

Beach 19

Placeringsikon

kommune Almada, Sétubal-distriktet, Lissabon, Portugisisk vin

Strand 19 eller Praia de Bela Vista er Portugals mest populære homoseksuelle nøgenstrand og en af ​​Europas største.

Beliggende i den sydlige ende af Costa da Caparica, er området frekventeret af solbadere, der overlader lidt til fantasien. Ingen slår et øjenlåg, uanset hvad du gør eller ikke gør, og der er masser af plads, hvis du vil have en plet sand for dig selv.

Nærliggende spillesteder tilbyder drinks, mad og gratis WiFi. Meget gay-cruising finder sted sent på eftermiddagen, hovedsageligt i klitterne og skovområdet. Efter solnedgang bliver stranden temmelig tom og usikker.

Funktionalitet:
bar
Beach
Café
Gratis Wi-Fi
Sats Strand 19
3.9
Publikums vurdering

Baseret på 36 stemmer

S
Sousa

9-May-2022

Casal bi

Olá boas somos um casal h X m nunca fomos a esta praia gostaríamos muito ir somos ambos bi eu e minha esposa alguém sabe podemos ir os 2 lá curtimos
M
Michael

19-Apr-2022

Gay aktivitet

Hej jeg er ny i Portugal og kan godt lide at bruge lidt tid på stranden med gode venner. Jeg kan godt lide at drikke og få en snak, også for at beskytte min ryg med solcreme. Jeg bor 20 minutters kørsel væk, så let at komme over i de kommende uger, når solen er varm. Jeg er åben for mange forslag.
T
Tom

6-Oct-2021

En dejlig dag ude i ... offentlig transport

Det er for langt fra Lissabon. Hele rejsen tog mig 5 timer!!! 3 timer at komme til og næsten 2 timer at komme tilbage. Hvis du ikke har en bil, kan det være et mareridt (metro + tog + uber + gåtur) Selve stranden er dejlig (stor og ordentlig sandet), men vandet er isende koldt (det er hav, ikke hav) Cruising-stedet er fuld af 60+år - jeg vil sige 90%. Ikke værd at rejse.
G
Gerard

23-Jun-2023

Gerard

Skat, de 90+ banede det liv, du lever i dag. Vær venligst mere taknemmelige med dine kommentarer. Husk, hvis du er heldig, vil du være i den gruppe før end senere.
M
Maximo

16 Dec 2020

Smukt sted

Det er et fantastisk sted! Desværre tog jeg til stranden i en januarweekend (lørdag). Selvom det var varmt nok for mig (13 Celsius er ikke varmt, men fryser næsten ikke), besluttede resten af ​​Lissabon, at det ikke var det. Jeg blev efterladt alene i det meste af min tid, bortset fra et lige par iført lag af frakker, der vandrede rundt et par gange. Alligevel er det et fantastisk sted. Jeg kom til at være nøgen hele tiden uden at blive generet, fik et par dyk, lavede noget yoga og fik endda en dejlig regn for at muntre gejsten op. Jeg gav et hurtigt skud på buskene, men ingen dukkede op. (Jeg er sikker på, at det var på grund af regn, kulde og/eller januar). Jeg var nødt til at gå til stranden i nærheden (Telha, tror jeg) for at finde en Uber - og det tog stadig godt 15 minutter at nå frem. Ville def. anbefale en anden periode, hvis du vil sejle eller bare have nogle mennesker omkring dig. Men januar er også fantastisk. Jeg havde en vidunderlig tid, ikke desto mindre eksistensen af ​​andre mennesker.
P
Paul

22-Jun-2017

Ja, det er den bedste strand i Europa

Det er storslået. Jeg medbringer en pose og bringer mine tomme plastikflasker og appelsinskal tilbage til skraldespandene på parkeringspladsen. For mænd, der har sex med mænd, er det ret ulækkert at opdage, at selvom de handler ansvarligt ved at bruge kondomer, undlader de at vælge det brugte kondom, væv og emballage. Pointen er, ville du efterlade et brugt kondom på gulvet i dit soveværelse og synes, det er i orden?
J
Joe

22-Jun-2017

Sandsynligvis en af ​​de bedste homoseksuelle strande i verden.

Sommertid er det spækket med homoseksuelle mænd. Halvdelen af ​​dem helt nøgne, solbrændte. En masse action i buskene. Du kan finde unge mænd, ældre mænd, bjørne, ja...alt. Selve stranden er pæn, ren og sikker. Nogle mærkelige også, men som man finder overalt. Om vinteren er der også masser af action. Bedste homoseksuelle strand, jeg hidtil har besøgt.
P
Petroc

15-Sep-2015

revideret i 2015

Genbesøgt omkring den 27. august 2015. Pas på dine værdigenstande på parkeringspladsen - mit køretøj var et af flere brudt ind - skjul virkelig noget af værdi, eller tag det med dig. Ifølge politiet er der lidt vold mod personer, men meget tyveri/bilkriminalitet, som har oplevet en enorm stigning i år. Politiet patruljerer nu jævnligt til hest hovedsageligt langs jernbanesporet. Strand bliver mere blandet; meget mindre naturist. Mange homoseksuelle par dækker nu over og tager temmelig mærkeligt badekostumer på for at svømme. Nogle cruising, når det bliver mørkt, men normalt bi-lokale på udkig efter udenomsægteskabelig sjov. De skjulte diskrete områder er så beskidte som nogensinde - virkelig dårlige og fuldstændig ulækre. Sammenlignet med andre strande opført i Algaven; denne har den højeste frekvens - over hundrede sammenlignet med et dusin eller deromkring set på de mest populære strande andre steder. Toget kører i august, og alligevel er det en behagelig 20-minutters gåtur langs stranden fra parkeringspladsen. Internetadgang er tilgængelig i nærliggende Fonte de Telha, som ligger 3 km fra enden af ​​den barske strandvej. Der er også et dejligt lille marked der også, samt restauranter; og det ser ud til at være meget mere klassisk end Caparica. Dette ville være et vidunderligt sted, hvis det ikke var for den modbydelige praksis med folk, der bruger klitterne og buskadset som toilet- og affaldsplads.
J
Joe

22-Jun-2017

Åh mand ...

Jeg har været på denne strand regelmæssigt i de sidste 20 år, aldrig har jeg nogensinde set den slags bullshit...ingen røvere, jeg parkerede min bil næsten overalt, intet affald, en af ​​de reneste strande...det er trist at læse en anmeldelse som denne, der vil påvirke folk. Okay, mange ældre mænd her, men også en masse flotte fyre, fra teenagere til muskuløse mænd, meget for alles smag. Anmeldelsen ovenfor er latterlig og svarer ikke til, hvad der sker der. Sandsynligvis trist, at ingen tog ham op.
P
Pedro Gonzales

28-Sep-2014

Bella Vista og det rod, folk forlader

Besøgt i september 2014. Togforbindelsen kører ikke. Cruising-området er absolut beskidt med brugte kondomer og snavset væv overalt. Det er uhygiejnisk, beskidt og en skændsel. Det er ganske enkelt; bare samle dit rod op, læg det i en plastikpose og læg det i skraldespandene på parkeringspladsen. Dette er et smukt område og en beskyttet dyrelivszone, så hvorfor forkæle det? Før eller siden vil folk handle og lukke dette område af. Dette er et fattigt område i Europa, og den lokale regering gør det bedste for at skaffe skraldespande til affald. Jeg brugte en morgen på at rense affaldet fra parkeringspladsen - omkring 25 kilo af det. Har det homoseksuelle samfund ingen stolthed i at respektere naturen og dyrelivet??? Det er der for os at nyde. så vær venlig at tage dig af det, saml dit rod og bortskaf det med omtanke. Medbring en lille plastikpose; smid ikke bare dine brugte ting ind i buskene, og bortskaf det derefter på en ansvarlig måde. At passe på denne verden er alles ansvar uanset køn og køn.
R
Raúl

4-Feb-2021

Con ganas de ir.

Opinion cuando vaya. Busco alguien para ir y disfrutar de la playa y lo que surja. Du er interesseret i at kontakte conmigo.
J
Joe

22-Jun-2017

Trist gennemgang. # 2.

Okay, samme fyr her, to triste anmeldelser. Så du skal til en strand og bede andre om at samle affald op? det er din største bekymring? Togforbindelsen fungerer også om sommeren, beklager det. 25 kilo toiletpapir, brugte kondomer og lort, ja...hvis du tog det op, siger det meget om dig. Sandsynligvis var fyrene ikke interesserede i dig, så...saml hellere noget affald. Hvad angår selve stranden, indrømmer du, at den er smuk. Nå det er også sikkert, der er mange hotte mænd der, også særlinge (som dig), det er en af ​​de bedste homoseksuelle strande i verden. Men du har selvfølgelig ret til din mening. Men det er en skam, at du påvirker så mange mennesker med dine triste anmeldelser.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Fremhævede hoteller

Bog A Travel Gay Godkendt hotel