Bangalov

Bangalov

Bangalov

Placeringsikon

Via Calabria 5, Milan, Italien, 20158

Bangalov
En 'heavy duty' gay krydstogtbar til mænd, der kan lide at spille lidt hårdere. Regelmæssige temaaftener på Bangalov inkluderer nøgen, undertøj, læder osv.

Strenge dresscode-regler gælder selv om aftenen, hvor du kan have noget på - ingen afslappet eller farvet tøj. Lukket søndage og mandage.

ANDDOS-medlemskort er påkrævet og kan købes ved døren. Du skal medbringe et gyldigt foto-id.

Ugedag: tir -tor 10 - 2

Weekend: 10 - 3/4

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Sats Bangalov
3.4
Publikums vurdering

Baseret på 65 stemmer

Publikumspriser for 2017
Publikumspriser for 2017

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

J
Jan

17-May-2019

torsdag maske fest

Besøgte en torsdagsmaskefest her...omkring 15 fyre... de fleste af dem kendte hinanden, og de havde det kun sjovt i dem... Generelt er der ikke et rigtigt privat rum for fanden...kun 3 små åbne områder og en bar...
A
Arsalan

30-Oct-2018

Fantastisk

Dejlig atmosfære, vidunderlig service og varme fyre i receptionen. Så mange sexede fyre overalt, jeg er heldig nok til at hente det bedste, men mistede mit hjerte på en fyr tæt på omklædningsrummet. Han er så varm. Stærkt anbefale.
A
AJ

22-Sep-2017

ELSKEDE DET!

Jeg elskede denne klub! Så meget pænere end mange andre steder derude. Fantastisk stemning. Hotte mænd. Godt designet interiør. Ejerne gik virkelig ud og lavede en flot klub, og det ses af publikum, de har tiltrukket. Mænd fra 20-50+. En god blanding af alt, hvad du kan ønske dig. Jeg følte mig meget velkommen der. Personalet var virkelig venligt og tog sig tid til at forklare alt og så ud til at nyde at arbejde der. Drikkevarer var ikke for dyre, og bartenderne er VARME at se på. Jeg vil absolut vende tilbage hver gang i byen for forretninger.
A
Any

9 Aug 2017

Visitor

Jeg er enig i ovenstående anmeldelse. Meget venlig receptionspersonale, som forklarede alt. Jeg var der til den maskerede begivenhed. Meget lille publikum - en eller to under 35, resten 40+. Måske er det bedre på en weekend.
N
Number13

19-Jun-2017

Ikke min smag

Den eneste gode ting at sige om denne klub er personalet: søde, venlige og høflige. Om legeplads: lille, men ok. Om kundekreds: Kunne ikke finde søde mennesker. De fleste af dem kender hinanden, og de tilbringer det meste af tiden i baren og venter på at finde den "perfekte fyr", og alle løber for at fange ham. Min oplevelse var ikke god. Til sidst....jeg er ikke en "model". En masse attitude fra fyrene der. Brugte en time (undertøj nat) og fik nok. BTW..... de respekterer ikke skiltene og ryger overalt inde i klubben.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.