Badehaus Babylon Köln

Badehaus Babylon Köln

Badehaus Babylon Cologne

Placeringsikon

Friesenstraße 23-25, Köln, Tyskland, 50670

Badehaus Babylon er berømt for sin store udendørs pool og gårdhave. Denne sauna har også et stort krydstogtområde, tør sauna, massageservice og det største dampbad i Köln.

En omfattende menu med frisklavet mad og drikkevarer er tilgængelig. Saunaen er centralt placeret og god til afslapning en søndag eftermiddag.

Rabatter til unge fyre (under 25 år), fødselsdage og mere. Entréprisen inkluderer gratis genindrejse inden for 12 timer. Tjek deres websted for løbende tilbud og begivenheder.

Mon:10: 00 - 06: 00

Tir:10: 00 - 06: 00

Ons:10: 00 - 06: 00

Tor:10: 00 - 06: 00

fre:10: 00 - 00: 00

Sat:00: 01 - 00: 00

Sol:00: 01 - 00: 00

Nærmeste station: U: Friesenplatz

Funktionalitet:
Kun voksne
bar
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Massage
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Svømmepøl
Sats Badehaus Babylon Köln
3.7
Publikums vurdering

Baseret på 71 stemmer

A
Alex Bünde

28-Feb-2024

Krasse Erfahrung

En stor oplevelse. Jeg har allerede været i et par gay saunaer i Tyskland. Denne sauna er en af ​​mine favoritter. Ikke kun på grund af beliggenheden, men også på grund af de oplevelser, jeg havde der. Jeg var der to dage i træk. Krydstogtområderne er fantastiske. Nød herlighedshullet meget. Erfaring i verdensklasse, sandsynligvis af samme person. Folkene på min side blev også aktive og famlede og strøg. Meget sejt. Desværre var jeg kun forbi og kan ikke gentage dette så ofte.

t
tom

12 Nov 2021

Køn

Dejligt sted, hvor ingen bekymrer sig om du har det sjovt i poolen eller jacuzzien. Anbefalede!
A
Alessandro

20 Aug 2019

Fantastisk, godt sted!

Besøgte august 2019, lørdag eftermiddag. Der var en masse mennesker i forskellig alder og stil, en god action omkring og hængende ved poolen med en drink var perfekt atmosfære mellem cruising. For mig en af ​​de bedste saunaer, jeg besøgte, hvor du virkelig kan nyde din tid.
m
moscardini

11-Jul-2019

En paradiso

Beliggenhed: Bymidte. 10 minutters gang fra stationen. Type kundekreds: I løbet af gay pride-weekenden i juni 2019 var saunaen praktisk talt fuld 24 timer i døgnet. Alderen varierede fra 25 til 50 år. Mange smukke drenge. Struktur: I stueetagen er der omklædningsrum, udendørs pool og bar. På første sal værelserne mod betaling. I kælderen går kunderne i en svagt oplyst labyrint af hytter, madrasser til gruppehygge og diverse redskaber. Alt holdt godt. Renlighed: Godt. Ledere gør rent flere gange om dagen. Priser: Ikke for høje. Råd til kunder: I Prides dage havde vi det rigtig sjovt. Fantastisk oplevelse. Men vi ved ikke, om saunaen uden for helligdagene er fyldt med mennesker. Råd til ledere: Det faktum, at indrejse efter kl. 10.00 koster lidt, er en god ting, men det ville være bedre at give kunderne mulighed for at gå ud og spise og vende tilbage.
J
Julien

5 Nov 2018

For dyrt

For dyrt for en sauna, og ikke så rent, som det fortjener. Stedet kan være rart, men det var kedeligt med få mennesker kl. 5 en lørdag. Du skal betale for alt, selv flip-flop...
A
Alexander

10-Oct-2018

Meget dyrt

Ok, det er en dejlig sauna, men det er dyrt, og pengene stopper ved døren. Du betaler for den douche, du betaler for et privat værelse, du betaler over oddsene for drinks. Klientellet er varieret, men det er sushibar-effekten, hvor de er i en konstant løkke, der går rundt og rundt på udkig efter en Adonis, der ikke er der.
S
Sam

24 Aug 2018

Smuk sauna

Stedet er klassisk og en smuk pool. Meget rent og spredt ud. Jeg var der en torsdag aften, og der var ikke meget action. Jeg troede, tyskere er liderlige og ville være mere aktive. Størstedelen var gamle mænd eller de unge, der holder sammen. Det er et fantastisk sted, men folk gør forskellen. Held og lykke.
N
Nick

27-Jul-2017

Godt nok

Jeg gik i onsdags. Sådan et pænt og rent sted. Den har meget af alt. Desværre er de fleste fyre over 35. Jeg var den eneste under 26.
D
Duc

12-Jul-2017

Drikkevarer tilføjet til regningen

De tilføjede flere drikkevarer end bestilt. Det fandt vi ud af, da vi var til poolfest på CSD. Det er overflødigt at sige, at vores vores regning var højere end forventet, og der var 6 vodka og tranebærjuice, vi ikke havde.
C
C

10-May-2017

Reneste sauna, men regningsproblem

Sandsynligvis den reneste sauna, jeg har været i, også ret rummelig (ikke så stor som de gamle Chariots i London) var ikke særlig overfyldt begge gange, jeg besøgte. Måske max 15 personer max. Jeg havde dog en ret dårlig oplevelse på vej ud. De forsøgte at opkræve mig for 4 drinks (rom og cola singler) i stedet for de 2 drinks, jeg havde. Desværre er der ingen måde at bevise antallet af drinks du havde eller hvad du bestilte, da du ikke får en kvittering eller noget på bestillingstidspunktet (de tager kun dit skab nr.). Efter at have skullet forklare (flere gange), at jeg kun havde to singler og en sandwich, og efter at min ven, der var en fast mand, forklarede (på tysk), at jeg var sammen med ham, lykkedes det dem kun at opkræve for det, jeg havde. Vær forsigtig, jeg håber, at dette ikke er deres sædvanlige praksis.
K
Knut

12-Jan-2017

Smukkeste og afslappende homoseksuelle sauna jeg kender

Ikke mere at tilføje til billedteksten, Most Amazing Gay Sauna you'd Not Experten midt i en Törn.
I
Ian

7-Jan-2017

Fantastisk oplevelse i Köln

Interessant og tankevækkende design fremhævet af den udendørs pool og de omkringliggende cabanas, dette sted skal rocke på en sommereftermiddag. Venligt personale, kvalitetsinventar og inventar og rent som en fløjte. Jeg har været i snesevis af saunaer rundt om i verden, og dette er bestemt en af ​​de bedste. Fem stjerner fra mig. Stærkt anbefalet til en sjov og afslappende tid.
D
Dima

17 Nov 2016

For tysk

Jeg har været to gange. Nå, et meget tysk sted. Jeg mener, det er som noget meget industrielt og uden sjæl. Sådan er folk også. Atmosfæren er ikke venlig, som om det var en konkurrence. Meget mærkeligt. Men efter min mening er homoseksuelle Köln sådan i det hele taget. Jeg havde det sjovt, jeg mødte søde mænd, men der er meget bedre saunaer i Tyskland. Jeg tror, ​​jeg ikke kan skrive her hvilke). Ah, endnu en meget vigtig ting at nævne - for få brusere til sådan en kæmpe sauna. Det er åbenbart et stort minus.
H
Hans

25-Sep-2016

ugh

Gik der et par gange, men aldrig igen. Personalet meget ubehageligt for ikke at sige uhøfligt. Heller ikke særlig rent.
I
Ian

19-Sep-2016

Helt fantastisk

Jeg kan ikke anbefale denne sauna nok. Fra temafesterne, det interessante og tankevækkende design, den fantastiske udendørs pool, baren, maden og servicen, er dette sted himlen på jorden. Bare gå derhen.
a
alex

16-Sep-2016

Ikke dårligt!

Jeg gik der 2 gange: første gang var det ikke så overfyldt, men du kan finde få fyre at lege med. Anden gang var det de unges dag (jeg er 23), og jeg nød virkelig min tid der, fordi der var mange unge fyre (omkring 20'erne). Inde i SPA er der også en stor pool, hvor du kan svømme; måske ikke om vinteren, fordi vandet er koldt. Erfaringer absolut positive!
D
Danilo

12-Jun-2016

Fantastisk sauna

Jeg kunne virkelig godt lide stedet. Jeg tog dertil på en ikke overfyldt dag (tirsdag), men jeg fandt nogle fyre at lege med. Poolen er meget stor, men vandet er koldt.
J
Jad

27 Aug 2014

perfekt

Fantastisk sted, varmt og varmt og varmt sted, jeg vil vende tilbage igen.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.