Attraxx

Attraxx

Gay krydstogtklub og biograf i Gazis homoseksuelle distrikt.

Attraxx

Placeringsikon

Iakchou 36, Athen, Grækenland, 11854

Gay cruise klub & biograf i Gazi homoseksuelle distrikt. Attraxx har mere end 3,000 film, mørke værelser, luksushytter, 220 m² krydstogtområde og erotisk stop.

Der er også en internetstation, en labyrint med vinylscener, glanshuller og mere!

Mon:13: 30 - 02: 00

Tir:13: 30 - 02: 00

Ons:13: 30 - 02: 00

Tor:13: 30 - 02: 00

fre:13: 30 - 03: 00

Sat:13: 30 - 03: 00

Sol:13: 30 - 02: 00

Nærmeste station: Kerameikos

Funktionalitet:
Kun voksne
Krydstogt / fetish
Mørkt rum
Internetadgang
Maze
Afslappende hytter
Shop
Sats Attraxx
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 75 stemmer

Publikumspriser for 2018
Publikumspriser for 2018

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2019
Publikumspriser for 2019

4 Stjernevinder

Publikumspriser for 2020
Publikumspriser for 2020

4 Stjernevinder

D
Daniel Valois

15 Nov 2023

2023?

Jeg planlægger at tage til Attraxx om et par dage (23. nov.). Er det mere overfyldt nu? BTW, er det kun nøgen adgang?
G
Gdf

28-Jul-2022

Pæn

Personalet er venligt, ikke mange mennesker. De kigger på dig og går så gennem huller. Jeg ville sætte pris på, hvis lyset var slukket, som et rigtig mørkt rum.
Δ
Δημήτρης

11-Oct-2021

Άπειρος

Καλησπέρα σε όλους δεν έχω πάει ποτέ και λέω να επισκεταισκεταό τές τις μέρες μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Μαζεύονται νεαρές ηλικίες?
Γ
Γιάννης

24-Oct-2021

Attraxx

Χαίρετε. Και εγώ άπειρος είμαι (25 χρ) και σκέφτομαι να το επισκεφτώ. Δεν ξέρω τι παίζει από νεαρές ηλικίες.
M
Marco

3-May-2017

Hvor er min læge?

Var der igen, og min læge ser ud til at have opgivet at komme til dette sted.. sikke en skam...der var nogle mennesker...men stedet har brug for mere rengøring og desinficering, flere toiletter? (ikke muligt)?
G
George

1-Oct-2016

Skuffende !!!!

Jeg har været der 3 gange, og jeg var alene. Første gang det var der med mig 2 fyre! Virkelig skuffelse! 10 euro for hvad?????
J
John

21-Jul-2016

ikke det samme som det var

Hej gutter gik tilbage i sidste uge kl., stedet er OK, men det var ikke det samme, der var ikke så sexet efter næsten et års stemning sidst jeg var der, søde modtagelsesfolk, skabe, et toilet har brug for mere parer, mere desinfektionsmiddel placeret rundt omkring i klubben ikke kun i receptionen. Ingen ved, det er der, for prisen, giv et kondom eller deromkring, når du betaler, vent ikke med at blive spurgt. Nogle søde mænd.. Min læge var der ikke denne gang, og jeg gik bare efter ham eller den nye receptionist mmm
W
Wayne

18-May-2016

Sjovt

Jeg var på ferie i Athen og fandt denne krydstogtklub og biograf. De mennesker, der arbejder i receptionen, var venlige og hjælpsomme. Indenfor strækker faciliteterne sig over to etager, med private kahytter, kahytter med herlighedshuller, større værelser med senge, biograf, internetadgang, slingerum og frem for alt var der rent. Måske var toiletterne det reneste, jeg så i Athen. Jeg fandt, at det var travlt sent på eftermiddagen og tidlig aften, og jeg gik tilfreds på de dage, jeg besøgte. Tillykke til ejerne og personalet for at levere sådan en fremragende facilitet.
J
John

21-May-2016

Ikke mange mennesker

Først og fremmest, når du går ind, efter at du har betalt, vil du blive opfordret af en fyr, der vil spørge dig, om du har nogen poppers, så dette er et øjeblikkeligt sluk. For det andet er stedet dødt det meste af tiden og ikke meget, hvis nogen kvalitet, når der er et par mennesker der.
J
John

20-Mar-2016

Min hr. Læge

Dejligt sted, rent og frem for alt begge fyre der er fantastisk, godt engelsk og frem for alt informativt. Ja er ikke et bordel stedet og derfor ikke mange mennesker, men dem der er der ved hvad de vil have, du har det hele nøgen, sexet, fetich, ff, det var en overraskelse for mig, plus jeg mødte denne søde fyr omkring 40 alsidige læger og som var meget sexede, der blev der indtil lukningen ouaou...
A
Aaron

3-Oct-2015

Attraxx - fik aldrig travlt

Jeg havde store forhåbninger. Bygningen ser renoveret ud og ligger på en travl gade fyldt med køller og græske mænd. Det var en fredag ​​aften omkring midnat. Fyren, der arbejder på Attraxx, var ekstremt rar og venlig, og stedet er meget rent. Du får et skab og afsted. På denne vanvittigt travle sommernat udenfor var der næsten tomt indeni. Der var måske 5-7 ældre mænd. Jeg kunne ikke tro, hvor tomt det forblev hele natten. Jeg blev ved, indtil jeg lukkede, da jeg allerede følte mig som en massiv taber, og det blev aldrig travlt.
T
Tommy

26-Oct-2021

Jeg er enig med dig!

Hej! Jeg var også skuffet over, hvor få mennesker der var, og dem, der ikke var interesserede i at interagere, men bare holdt sig for sig selv. Jeg så frem til at møde hotte fyre for at have det sjovt, men jeg endte med at se videoer i kabinerne på egen hånd. Har bestemt brug for flere kunder. De bør tilbyde en rabatpris for dem under 30 år, tror jeg, da det ville tiltrække yngre fyre.
J
Jack

3-May-2015

Skuffende

Mens jeg var på ferie i Athen, besluttede jeg at besøge dette sted. Mens personalet var venligt, var der kun meget få kunder omkring, som hovedsagelig var ældre, selvom klokken allerede var forbi 1:30. Der var ingen labyrint som annonceret. Der var en rentboy inde, der søgte kunder, men mente ikke, han fik nogen. Ikke meget action overhovedet, meget skuffet.
G
George

16-Sep-2014

Simpelthen fantastisk !!!!

Meget venligt personale, meget rent, dejligt udvalg af fyre og meget sikkert.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.