Sand gruppe

Sand gruppe

Grupo Arena

Placeringsikon

Carrer de Balmes 32, Barcelona, Spanien, 8007

Sand gruppe

Populær homoseksuel danseklub for det unge publikum. DJ's spiller hus og noget håndtaskemusik for at holde alle glade!

Grupo Arena er vært for regelmæssige særlige begivenheder med striptease-shows og go-go-dansere. Åbent hver aften, men mere travlt i weekenden.

Ugedag: kl. 12.30-5

Weekend: 12.30-6 lørdag. Lukket søndag

Nærmeste station: Universitat, Passeig de Gràcia

Funktionalitet:
bar
Dancing
GoGo Show
Musik
Sats Sand gruppe
2.9
Publikums vurdering

Baseret på 21 stemmer

M
MC

11-Sep-2019

Lort og uhyggeligt sted

Gå aldrig derhen. Der er tyve overalt. Tre personer blev berøvet deres mobiler dér den aften, vi deltog. Sikkerheden gjorde intet for at hjælpe og nægtede at ringe til politiet. De sagde bare, at det sker hele tiden, men de kan ikke gøre noget ved det. Så vær det, men hvis du vil være i god behold - bare hold dig væk fra dette sted.
B
Ben

26-Sep-2015

God musik, store fyre

Gik der 3 gange under min rejse. Den første var en tilfældig opdagelse, da jeg ikke havde kendt til det før det. Denne klub tager et stykke tid at komme i gang, men når først den gør det fester de hårdt. Da jeg kom dertil, skete der ikke meget, men folk ser ud til at strømme ind ud af ingenting inden for en time. Et hovedsagelig ungt publikum (20'erne), men en hel del ældre mennesker to. Jeg er kun 19, så jeg var en af ​​de yngste. DJ's var fantastiske og spillede optimistiske remix og housemusik. Prøvede ikke det mørke rum...jeg kan godt lide at se, hvem der rører ved mig. Billig, hvis fyrene køber alle dine drinks til dig :P det har et lille og intimt dansegulv, men det er godt til mindre travle nætter. Et stort område mod væggen til at sidde og slappe af. Mandag er en striptease-aften med fuld nøgenhed, og fyren var ret varm, men henvendte sig til mere af en sene 20'er-publikum. Travlt på en torsdag. Har ikke været i weekenden, men går ud fra, at det er vanvittigt sjovt. Toiletterne er store og ingen køer, men der er ingen toiletsæder, hvilket er ret irriterende. Hooked op med en fyr derinde. Klassisk jeg ved :D men hvad skal du gøre. Anyway... Id go back there in a heartbeat. Store minder. ;)

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.