Arena KLASSISK

Arena KLASSISK

Arena CLASSIC

Placeringsikon

Carrer de la Diputació 233, Barcelona, Spanien, 8007

Weekend homoseksuel danseklub, der spiller hitlister, mainstream musik og diskoklassikere. Blandet / LGBT-publikum.

Få din hånd stemplet for gratis adgang til andre Arena-spillesteder samme aften.

Weekend: 2.30-6. Lukket søndag

Nærmeste station: Universitat, Passeig de Gràcia

Funktionalitet:
bar
Dancing
Musik
Sats Arena KLASSISK
3.2
Publikums vurdering

Baseret på 13 stemmer

J
Jake

13-Oct-2019

Diskriminerende dørpersonale

Ventede længe i køen. Folk foran os (som var hvide) fik lov til at komme ind. Vi (en af ​​os er asiatisk) kom foran og fik groft at vide af udsmiderne, at vi skulle gå ved siden af ​​(Sala Madre, hvor der var en kæmpe kø) for at købe en billet. Vi spurgte hvorfor, og han var igen uhøflig og ville ikke give en forklaring. Folkene bag os (som var hvide) fik efterfølgende adgang.
F
Fred

31 Dec 2018

Dårligt brugt mørkerum

For et homoseksuelt spillested var mørkerummet en stor skuffelse her, da det ikke kun var fyldt med amatører med mobiltelefonfakler, der lyste stedet op, men også havde berusede hetero kvinder, der bevægede sig ind i handlingen mellem homoseksuelle mænd! Indgangen til dette skal overvåges for at forhindre, at det bliver misbrugt på den måde - det formodes at være en homoseksuel klub! Til 5 euro for en Red Bull var drikkevarerne heller ikke billige. Ellers var toiletterne rigeligt, og der var plads til at bevæge sig rundt i klubben på trods af, at den var proppet en lørdag aften.
J
Jack

11-Jul-2016

Godnat for alle

Gik her med min kæreste og nogle turistvenner. Piger var tilladt, hvilket var fantastisk, da vi havde en blandet flok. Drikkevarer var ikke for dyre. Vi havde også gratis adgangskort fra Punto. Gratis skabe var tilgængelige. Det var sjovt i mørke rum. Alt i alt en god aften med et ungt publikum.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.