Apollo sauna

Apollo sauna

Apollo Sauna

Placeringsikon

Max Brauer Allee 277, Hamburg, Tyskland

Relativt lille, men velholdt homoseksuel sauna i Hamborg. Apollo har et dampbad, sauna, videorum, mørkt rum, private hytter i kælderen og en bar / café og omklædningsrum i stueetagen.

Frekventeres af modne mænd. Entréen inkluderer et håndklæde, skab og flip flops. Let at finde - bare se efter skiltet i vinduet.

Ugedag: 12-10

Weekend: 12-10

Nærmeste station: Hamborg Sternschanze

Funktionalitet:
bar
Café
Mørkt rum
Afslappende hytter
Sauna
Dampbad
Sats Apollo sauna
3.6
Publikums vurdering

Baseret på 49 stemmer

K
Kenneth

13 Dec 2019

En af de bedste saunaer, jeg har besøgt

Jeg tilbragte en herlig eftermiddag i Apollo det er rent og velholdt med masser af smukke ældre mænd til at have det sjovt med det ligesom mig, at det er det, der tænder dig.
N
Nick

5 Aug 2016

Klassisk, luksuriøst indrettet sauna til herrer

Den pæneste, mest velindrettede og klassiske sauna med ultrakomfortable værelser og store senge med sidebord og lampe (uhørt i alle homoseksuelle saunaer, jeg nogensinde har været i. Jeg elsker det mere end nogen anden, jeg har været i. Jeg har aldrig følt sådan en fornøjelse at være i så velindrettede omgivelser. Luksuriøst! Og mændene var bare mine søde fyre - ja dem over 40. Så rent, man koldspiser fra gulvet! Toiletter er en fornøjelse at bruge. Det eneste negative er, at det ikke er præcis i byens centrum, men når du finder ud af den offentlige transport, er det et besøg værd (S3 til Reeperbahn fra Hauptbahnhof, 283 Bus til Max-Brauer Allee og derefter en anden bus (15), indtil du når nummer 277. Jeg skal igen i morgen inden afgang fra Hambug den følgende dag.

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel