gay-hamburg-guide-2017

Gay Hamburg · Byguide

Planlægger du en tur til Hamborg? Så er vores homoseksuelle Hamburg guide guide side for dig.

gay-hamburg-guide-2017

Hamburg

Hamborg er Tysklands største havneby og næststørste by i størrelse (efter Berlin). Officielt en bystat fornyes denne moderne, blomstrende internationale by i det nordlige land konstant og er kendt som 'Gateway to the World'.

Byens beboere, 'Hamburgere' er bestemt til at være for evigt forbundet med deres verdensberømte skabelse, oksekødsburgeren. Deres by er lige så berømt i disse dage som en af ​​Tysklands mest velstående og kreative, der er hjemsted for landets forlagsindustri, mens dens Reeperbahn rødt lys distrikt tiltrækker besøgende fra hele Nordeuropa.

Homoseksuel scene i Hamborg

Hamborgs homoseksuelle scene er opdelt i to hovedområder: omkring St. Georg, hvor shoppinggaden Lange Reihe forbinder det meste af homoseksuelle barer og homoseksuelle caféer; og St. Pauli, tæt på Reeperbahn Station. Reeperbahn er byens nattelivscenter og 'red light'-distrikt, hvor mange natklubber (straight og homoseksuelle) er placeret.

Der er et par homoseksuelle saunaer og gay cruise klubber nær byens Hauptbahnhof. Mens Hamborgs homoseksuelle scene er ingen match i skala til Berlin, det er meget aktivt og tiltrækker fyre fra hele Europa og ud over året rundt.

Byen er længe kendt for sin årlige sommerlæderfest og er også vært for Hamburg Gay Pride og en homoseksuel filmfestival hvert år.

toms-salon-hamburg-gay-scene

At komme til Hamborg

Plane

Hamborgs lufthavn er en stor, moderne international lufthavn, der er godt betjent med fly fra hele Europa, men med færre direkte interkontinentale muligheder.

Lufthavnen er forbundet med byens centrum med S-Bahn S1-pendeltog med en rejsetid på 30 minutter og koster € 3.20.

Europæiske lavprisselskaber Ryan Air og Wizz Air bruger Lübeck-Blackensee lufthavn, som ligger meget længere, cirka 65 km, fra byen. Der er busforbindelser til byens centrum.

Tog

Hamborg har fem store togstationer og har god forbindelse til andre større europæiske byer med højhastighedstogtjenester. Der er direkte tog til andre tyske byer, herunder Berlin, Köln, Düsseldorf, Frankfurt og München.

Der er også internationale direkte forbindelser til Basel og Zürich (Schweiz), København og Århus (Danmark), Budapest (Ungarn), Prag (Tjekkiet), Wien (Østrig) og Bratislava (Slovakiet).

Hamborgs centrum, rådhus og Alster-floden

 

At komme rundt i Hamborg

Hamborg har et omfattende offentlig transportsystem, der kører 24/7 med busser og natbusser og tog (S-Bahn og U-Bahn), der giver forbindelser i hele byens centrum og forstæder. Bemærk U4-metrolinjen, der forbinder byens centrum med den nyudviklede Hafencity. Enkeltbilletter koster € 3.20 og stiger afhængigt af hvor mange zoner du bruger.

Der er også regelmæssige færgeforbindelser i havnen og langs floden Elbe. Tag færgeforbindelse 62 fra Landungsbrücken til Finkenwerder for en fantastisk naturskøn tur i havnen til prisen for en standard dagskort (6.20 €).

Taxaer er rigelige og lette at få øje på med deres traditionelle elfenbenshvidfarve.

Cykeludlejning er også let og en populær måde at komme rundt i byen på. Byen driver et lejesystem kaldet StadtRad - tilmeld dig på hjemmesiden og find derefter en lokal kiosk til at bruge en cykel.

Overnatning i Hamborg

Hoteller i Hamborg er generelt godt placeret og bekvemme at komme rundt med offentlig transport eller ved at gå.

Vi anbefaler at blive i den gamle bydel nær Hauptbahnhof centralstation. Eller hvis du foretrækker at være tættere på nattelivet, har Reeperbahn et godt udvalg af hoteller.

For vores liste over anbefalede hoteller, besøg Homoseksuelle Hamborg Hoteller side.

Ting at se og gøre i Hamborg

Centrum:

 • Rathaus (Rådhus) - imponerende, klassisk europæisk rådhus, med guidede ture til rådighed.
 • Michaeliskirche (Mikaelskirken) - Hamborgs mest kendte arkitektoniske vartegn; en 18th århundredes katedral.
 • Hamburger Kuntshalle (Art Museum) - stort kunstmuseum i en interessant historisk bygning.
 • Jungfernstieg - hyggeligt bymidt-premiere shoppingområde med en koncentration af designerbutikker.
 • Innenalster - det indre havneområde i byen, som nu er fyldt med detailbutikker, barer og restauranter.

Havn:

 • Landungsbrueken (Harbour Piers) - en fantastisk gåmulighed omkring havnens kajer, moler og strandpromenader.
 • Havne ture - Hop på en almindelig færge for at udforske det store havneområde og få en fantastisk udsigt tilbage over byen.

Hafencity:

Oplev den nyopkomne by, der stiger fra gamle industriområder, øer og land genvundet fra den gamle byhavn.

 • Speicher-Stadt er distriktet med gamle pakhuse i udkanten af ​​Hafencity, som er en fotograf og arkitekturfans dag i sig selv for at udforske og fange.
 • Miniatur Eventyrland - verdens største modeljernbane, og stadig i vækst. Bygget med utrolig sans for detaljer, er dette nu Hamborgs mest populære turistattraktion. Gå ikke glip af!
 • Den gamle Elbtunnel - forbinder byens centrum med havnen, denne gamle fodtunnel under floden er værd at udforske.

Parker og haver:

 • Park Planten un Blumen - byens botaniske haver, til dejlige gåture, komplet med springvand, legepladser og en skøjtebane.
 • Aussenalster - rekreative stier rundt om en dejlig sø i det ydre havneområde, men stadig meget i byens centrum.
 • Alster søer - gå eller jog de 8 km med stier rundt om disse smukke søer, eller tag en bådtur.
 • Treppenviertal Blankenese - tag en tur til det bakkede Blankenese-distrikt med sine maleriske snoede stejle brostensbelagte gader, dejlige villaer og udsigt over floden Elben.

Hvornår skal man besøge Hamborg?

Med sin placering i det nordlige Tyskland vil sommeren (juni til august) altid være de højeste måneder at besøge, det er når de store homoseksuelle begivenheder afholdes.

Hamburg Gay Pride afholdes hver august og den homoseksuelle filmfestival hver oktober. Den årlige sommerlæderfest har tiltrukket homoseksuel læderscene til Hamborg i mange år, og 2014 ser den meget forventede tilbagevenden af ​​'krydstogtsbåden', MS Stubnitz, som det centrale element i handlingen.

Visa

Tyskland er inden for Schengen-visumområdet. Hvis du rejser uden for Europa, skal du kontrollere, om du har brug for Schengen-visum.

Penge

Den anvendte valuta i Tyskland er euro udtrykt som EUR eller €. Der er mange steder at veksle penge i Hamborg. Posthuse giver normalt de bedste priser. Du skal dog ikke have brug for at skifte penge, hvis du har et pengeautomatkort.

Kredit- og betalingskort accepteres bredt i butikker, restauranter og hoteller.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.