Homoseksuelle Berlin

Homoseksuelle Berlin

Tysklands homoseksuelle hovedstad og uden tvivl Europas underlige hovedstad. Berlin er hjemsted for homoseksuelle barer og klubber, der konkurrerer med alt, hvad du måtte finde i andre store hovedstæder.

Om Berlin

Homoseksuelle Berlin

Gay Berlin - Travel Gay Guide

Læs mere.

Berlin blev hyldet som den homoseksueleste by på jorden i 1920'erne. Det har genvundet sin krone i de seneste år. Andre større byer kan have store homoseksuelle scener, men ingen steder kan de konkurrere med Berlin. Det har den mest hedonistiske homoseksuelle scene i verden. Berlin sætter en ære i sin alt-går-kultur, og det afspejles i sine homoseksuelle krydstogtklubber, homoseksuelle saunaer, klubber og barer. Berlins natteliv får Londons og New Yorks til at være tamme.

Schöneberg er det vigtigste knudepunkt i Berlins homoseksuelle scene. Det er fyldt med barer og klubber. Du finder også en stor homoseksuel scene i Kreuzberg / Friedrichshain - hjemsted for den legendariske Berghain. Ved siden af ​​Berghain finder du Laboratory, den mest berygtede gay cruise club i verden. Berlins homoseksuelle scene er sjovt, men det kan være ret ekstremt. Der er flere low key homoseksuelle barer i Berlin, såsom Heile Welt, hvis du vil have en mere kølet oplevelse. Men hvis du leder efter noget mere, er Berlin stedet at være.

Populære Berlin-hoteller

Nyheder og funktioner Flere funktioner

Berlin-ture

Gennemse et udvalg af ture i Berlin fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

Berlin Begivenheder Se altTilføj en begivenhed

Homoseksuelle fester og begivenheder i Berlin i dag Se alt

Fremhævede spillesteder Tilføj dit sted