Gay Stuttgart byguide

Gay Stuttgart byguide

Første gang i Stuttgart? Så er vores homoseksuelle Stuttgart-byguide lige hvad du har brug for

 

https://www.travelgayhotels.com/Place/Stuttgart.htm?label=city index

Stuttgart

Hovedstaden og største by i delstaten Baden-Württemberg. Stuttgart er Tysklands 6. største by. Der bor omkring 600,000 mennesker i selve byen, med 2.7 millioner mennesker i byens administrative region og yderligere 5.3 millioner mennesker i hovedstadsområdet.

De frugtbare lande i Stuttgart-gryden er opdrættet fra forhistorisk tid med romerne, der erobrede landet i 83 e.Kr. Fra det 15. århundrede til 1918 styrede Württembergs Hus landet og gjorde det til en velstående region. Dette blev sat tilbage af intensive allierede luftangreb i Anden Verdenskrig.

I dag er Stuttgart et industrielt knudepunkt og er berømt for at være hjemsted for Porsche og Mercedes-Benz. Det er en meget multikulturel by og et knudepunkt for uddannelse og kultur. Turister lokkes af dets grønne bybillede, fremragende muligheder for luksus shopping og venlig homoseksuel scene.

 

Homoseksuelle rettigheder i Tyskland

For information om homoseksuelle rettigheder i Tyskland, besøg vores Homoseksuel Berlin Guide-side.

 

Homoseksuel scene

Selvom det ville være meget svært for enhver by at konkurrere med Berlin eller Kölns homoseksuelle scene, for en by af dens størrelse, så holder Stuttgart helt sikkert sit standpunkt. Homolivet er en væsentlig del af byen. Et godt udvalg af Bøssebarer, Homoseksuelle klubber og fester, KrydstogtsklubberHomoseksuelle saunaer findes i Mitte-området.

I juli er Stuttgart vært for sin Christopher Street Day (Pride) fest, og det er et utrolig populært ugelangt program af begivenheder. QueerFilmNacht er vært for mindst én homoseksuel filmvisning i Stuttgart. Forårsfestivalen er også vært for en bestemt homoseksuel dag, der er karneval i atmosfære.

 

At komme til Stuttgart

Med fly

Stuttgart Lufthavn ligger 13 km syd for byens centrum og er Tysklands sjettestørste lufthavn. Det er godt forbundet til destinationer i Europa, Nordafrika og og Mellemøsten med budget, charter og flag luftfartsselskaber. Delta tilbyder den eneste direkte langdistanceforbindelse til Atlanta.

S-Bahn-linjerne 2 og 3 fører dig ind i byens centrum på omkring en halv time. Billetter kan købes på automater på stationen og skal valideres. En enkelt rejse koster € 4. Tjenesten løber fra omkring kl. 5 til lige efter midnat hver 10., 20. eller 30. minut afhængigt af tidspunktet på dagen.

Taxaer kan hyldes uden for Terminal 1, men du kan på forhånd anmode om førerhuse, limousiner og minibusser afhentninger. Rejser koster omkring € 40 i byens centrum. De fleste større biludlejningsfirmaer findes i Terminal 3. Drevet tager omkring 25 minutter afhængigt af trafikforholdene.

Med tog

Stuttgart Hauptbahnhof er perfekt beliggende i centrum af byen for dem, der ankommer med jernbane. Det tilbyder mange forbindelser til destinationer i hele Tyskland med direkte internationale ruter til destinationer i Frankrig, Schweiz og Østrig.

Stuttgart Hauptbahnhof er også bemærkelsesværdig, da Lufthansa bruger det i stedet for kortdistanceflyvninger fra Frankfurt Lufthavn. Du kan tjekke ind på togstationen og tage et ICE-tog til og fra Frankfurt lufthavn.

 

Kom rundt i Stuttgart

Til fods

For at udforske byens centrum er gåture den bedste måde at lære byen at kende. Byen er godt skiltet, og fodgængere er velholdte. På grund af Stuttgarts spredte natur er det sandsynligt, at du bliver nødt til at tage offentlig transport til attraktioner uden for byens centrum.

Med offentlig transport

Stuttgart har et integreret system med busser, bytog og sporvogne (Stadtbahn) og S-bahn. Billetpriser starter fra € 1.40 for en kort rejse, og dagbilletter starter fra € 7. En speciel 3-dages turistbillet er tilgængelig fra € 14, men du skal fremlægge bevis for, at du er besøgende i byen. Billetter kan købes på stationen og skal valideres.

Fra søndag til onsdag stopper det offentlige transportnet kl. 1 og starter først igen kl. 5. Natbusser kører fra torsdag til søndag morgen. S-bahn kører en time natservice i weekenden for at få dig billigt hjem efter en natfest.

Med taxa

Der er taxaholdepladser i hele Stuttgart, og de kan relativt nemt hyldes. Hvis du ringer til en taxa, er det sandsynligt, at operatørerne ikke taler engelsk, så hvis du bestiller en taxa, kan det være lettere at bruge en taxa-app. Taxapriser er ret dyre, og vær forberedt på at betale €10 for en 4-minutters rejse.

 

Hvor skal man bo i Stuttgart

For en liste over anbefalede hoteller i Stuttgart, se vores anbefalede hoteller i Stuttgart side.

 

Ting at se og gøre

Mercedes Benz Museum - mens bilelskere kan få mere underholdning ud af dette museum, vil andre blive blændet af den fantastiske arkitektur og fascinerende historielektioner.

TV Tower Stuttgart - verdens første tv-tårn og et af de bedste steder at tage i bybilledet. Rejser til toppen koster €5, og der er en cafe, der serverer drinks og forfriskninger.

KönigstraSSE - Stuttgarts vigtigste indkøbsvej. Her finder du eksklusive butikker, der blander sig med mere beskedne mærker.

Varme kilder - udnyt de mange varme kilder, der løber gennem Stuttgart ved et af kurbadene (The Leuze eller Mineral Bad Cannstatt). Der er nudistsvømningsdage, men det er relativt uskyldige affærer. Besøg en sauna, hvis du har flere kødelige behov.

Porsche Arena - oplev en koncert på dette enorme spillested fra nogle af verdens bedste internationale numre.

Vinture - Stuttgart er berømt for sin vin, og der er stadig vinmarker i byens centrum. Der er en række ture med forskellige budgetter, der selvfølgelig involverer prøveudtagning af det færdige produkt!

Stuttgart kunstmuseum - mens du er væk en eftermiddag i museets fremragende samling af moderne kunst. Du finder den største samling af værker af kunstneren Otto Dix her.

Det gamle slot - går tilbage til det 10. århundrede, dette tidligere slot er nu vært for statsmuseet. Her kan du få mere at vide om statens varierede og fascinerende historie.

 

Hvornår skal Besøg

Stuttgart har et mildt havklima, men på grund af placeringen af ​​de schwabiske alper kan der være ekstremer. I sommermånederne (maj-september) holder temperaturerne sig jævnligt over 20°C, mens det om vinteren er sjældent, at temperaturerne rammer nul. Der er moderat nedbør hele året, men tordenvejr er almindelige om sommeren.

Sommeren er aktiv, men ikke uudholdelig. Mange besøgende kommer til Stuttgart om sommeren til augusts Sommerfest, Jazz Open i juli og slutningen af ​​juli og begyndelsen af ​​augusts Science Fiction, Horror og Thriller Festival. I september er der en meget populær vinfestival, og der er et massivt julemarked.

 

Visa

Tyskland er inden for det europæiske Schengen-visumområde. Hvis du rejser uden for Europa, skal du kontrollere, om du har brug for Schengen-visum.

 

Penge

Tyskland er medlem af euroområdet. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Du kan blive bedt om foto-id, hvis du betaler med et kredit- eller betalingskort i en butik.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.