St. Regis

Hoteller i Riviera Nayarit

Riviera Nayarit er Mexicos kommende feriedestination. Der er mange gode hoteller at vælge imellem.

Hoteller i Riviera Nayarit

Grand Velas Riviera Nayarit All Inclusive
Placeringsikon

Avenida Cocoteros 98 Sur,, Riviera Nayarit

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Resort med alt inklusive. Luksus Resort
Grand Velas Riviera Nayarit er et fabelagtigt 5-stjernet hotel med alt inklusive. Det har udsigt over Banderas-bugten, hvor du finder mange bløde sandstrande. Dette er ikke dit gennemsnitlige all-inclusive resort. Det er den eneste i det mexicanske Stillehav, der har fået tildelt Five Diamonds af AAA.

Du vil nyde alle bekvemmelighederne på et større resort, men det har også stilen og charmen som et mere intimt resort. Dette er et fantastisk luksusvalg i Riviera Nayarit. Det er også tæt på det homoseksuelle natteliv i Puerto Vallarta.
Funktionalitet:
bar
Restaurant
spa
Riu Vallarta All Inclusive
Placeringsikon

Av. de los Cocoteros s/n, Lote K ? Cond. Flamingoer, , Riviera Nayarit

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Med udsigt over smuk strand. Smukke værelser. Fantastisk spa.
Dette livlige hotel ligger i et kompleks i art deco-stil på Playa de Flamingos, 4.5 km fra vandreture i Aquaventuras Park og 17 km fra Costalegres bugter og strande.

De traditionelt indrettede værelser har balkon eller terrasse, Wi-Fi, fladskærms-tv og kaffemaskine. Suiterne tilføjer havudsigt og opholdsområde med udtrækssofa, mens opgraderede suiter har stuer og boblebade på badeværelset. Roomservice er tilgængelig.

Parkering og morgenbuffet er gratis. Der er 4 restauranter og 4 barer (1 åben 24/7), plus 2 udendørs pools og et spabad. Der er også en spa, en sauna og et fitnesscenter.
Funktionalitet:
A / C
bar
Beach
Fitness
Hot Tub
Hotel
parkering
pool
Restaurant
Sauna
spa
Riu Palace Pacifico
Placeringsikon

Av de los Cocoteros Lote Hotelero G, , Riviera Nayarit

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Havudsigt. Levende resort med alt inklusive.
I en statelig hvid bygning ligger dette elegante, livlige resort med alt inklusive på en strand ved Stillehavet. Det ligger 3 km fra Flamingos Golfklub og 6 km fra Aquaventuras Park.

Hotel Riu Palace Pacifico er homovenligt og -populært, beliggende på den smukke Riviera Nayarit.

De varme, afdæmpede suiter har gratis Wi-Fi og fladskærme samt kaffemaskiner og boblebade. De fleste har balkoner eller terrasser, nogle med spabade og/eller havudsigt. Roomservice er tilgængelig.

Der er 5 restauranter og 5 barer, herunder et steakhouse og en poolbar. Andre faciliteter omfatter en spa, en udendørs pool samt et fitnessrum. 
Funktionalitet:
A / C
bar
Beach
Fitness
Hotel
parkering
pool
Restaurant
spa

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.