skarlagenrød-glød-over-Moskva-travelgayeurope

Gay Moskva · Byguide

Planlægger du en tur til Moskva? Så er vores homoseksuelle Moskva byguide noget for dig.

skarlagenrød-glød-over-Moskva-travelgayeurope

Moskva | Mосква

Moskva (Москва) er hovedstaden (både politisk og økonomisk) i Den Russiske Føderation og en storby af global betydning.

Den enorme by er spækket med majestætiske bygninger, der dokumenterer dette lands historiske fortid og nutid og er hjemsted for over 13 millioner mennesker.

Besøgendes højdepunkter inkluderer Den Røde Plads, Kreml, Bolshoi-teatret, Kristus Frelserens katedral og Gorky Park. Moskva er også hjemsted for utallige museer og kunstgallerier med samlinger i verdensklasse.

Der er adskillige attraktioner, herunder cirkusser i verdensklasse, operaer og fremragende (lige) badehuse, hvor du kan opleve en traditionel russisk varm damp og god piskning af birkegren.

Moskva-floden og Grand Kreml-paladset

 

Homoseksuelle rettigheder og situationen i Rusland

Det britiske udenrigsministerium rapporterer, at "Homoseksualitet er lovligt i Rusland, men der er stadig intolerance blandt nogle dele af befolkningen. Vær forsigtig med offentlig visning af kærlighed. I juni 2013 trådte en lov, der forbyder fremme af "ikke-traditionelle seksuelle forhold", i kraft, men definitionen og omfanget af forbudt aktivitet er vag. Udenlandske statsborgere, der er dømt i henhold til denne lov, kan risikere anholdelse og tilbageholdelse, bøder og udvisning. Der har været rapporter om, at tilfælde af chikane, trusler og voldshandlinger mod LGBT-samfundet er steget efter indførelsen af ​​loven." (læs mere her)

Det amerikanske udenrigsministerium rapporterer, at "Diskrimination på grund af seksuel orientering er udbredt i Rusland. Chikane, trusler og voldshandlinger rettet mod LGBT-personer har fundet sted." (Læs mere her)

Det bedste råd er, at homoseksuelle rejsende til enhver tid handler og klæder sig konservativt. Af sikkerhedshensyn bør homoseksuelle par ikke være opmærksomme på deres forhold offentligt, f.eks. Ved at holde hænder, selv ikke i turistområder, hoteller eller restauranter.

Vær opmærksom på, at tilslutning til fyre via datingapps har risici. Der har været tilfælde af homofobe mennesker, der bruger disse apps til at lokke homoseksuelle mænd til møder, hvor de bliver angrebet og røvet. Det er usandsynligt, at politiet yder hjælp.

Når det er sagt, de fleste turistbesøg er problemfriog Moskva har en relativt lav kriminalitetsrate. Som alle andre store byer er det bedst at undgå mørkere gader eller gader uden for alfarvej.

Spasskaya Tower, St. Basil Cathedral - Den Røde Plads

Homoseksuel scene

Forståeligt nok er Ruslands homoseksuelle scene lavprofileret og ret diskret. Homoseksuelle offentlige udfoldelser af hengivenhed er ikke særlig almindelige, men denne kosmopolitiske russiske hovedstad er måske mere homoseksuel, end du måske tror.

Selvom Moskva ikke har et dedikeret 'Gay District', er byens homoseksuelle natteliv blevet mere synligt i de senere år. Mange barer og restauranter afholder gay-aftener. 'homo-populære' barer   danseklubber kan findes rundt omkring i Kreml - Hovedbanegården MSK er den mest bemærkelsesværdige. Der er flere Saunaer til mænd med temafester, dragshows osv.

I 2006 lancerede Moskva sin første LGBT-stolthed. Denne årlige begivenhed er regelmæssigt forbudt siden da, men det lokale LGBT-samfund fortsætter deres flyvning for lige rettigheder.

 

At komme til Moskva

Med fly

Der er 4 primære kommercielle lufthavne i Moskva: Sheremetyevo International Airport (SVO), Domodedovo International Airport (DME), Vnukovo International Airport (VKO) og Ostafyevo International Airport (OSF)

Sheremetyevo lufthavn er det mest almindelige indgangspunkt for udenlandske besøgende. Det er også det vigtigste knudepunkt for Aeroflot. Aeroexpress tager dig ind i byens centrum for RUB420 hvert 20.-30. Minut med en rejsetid på 30-40 minutter (denne service kører til samme pris fra lufthavne Domodedovo og Vnukovo). Busforbindelser til metrostationer giver dig mulighed for at oprette forbindelse til det større offentlige transportnet i Moskva.

Andre flere mindre lufthavne i nærheden af ​​Moskva, såsom Myachkovo lufthavn, bruges til private fly, helikoptere og chartre.

Med tog

Fra Sankt Petersborg - Med lanceringen af ​​højhastighedstog fra Sapsan er Sankt Petersborg nu kun fire timer væk. Der er syv afgange dagligt med nogle tog, der stopper i andre byer. Priserne varierer, men normalt omkring 3,000 RUB. Nattog er også meget populære. Den mest berømte er den røde pil (Красная стрела), der afgår fra Sankt Petersborg hver dag kl. 11.

Fra Europa - Den nyligt lancerede TransEuropeanExpress går på tværs af Europa, hvilket gør turen Paris-Moskva op til fire gange om ugen via Frankfurt, Berlin og Warszawa blandt andre byer. Toget har en luksusvogn, bortset fra den normale første og anden klasse og nationale jernbaner leverer restaurantvogne. Rejse fra Paris tager 38 timer. Flere andre europæiske byer har direkte vogne til Moskva, herunder; Basel (38 timer), Bratislava (42 timer), Budapest (37 timer), Nice (49 timer), Prag (34 timer) og Wien (34 timer).

Fra det østlige Rusland og Asien - Den mest almindelige rute er mellem Moskva og Kina. Der er to ugentlige tog fra Beijing: det transmongolske via Ulaanbaatar og Vostok via Manchuriet. Begge muligheder tager seks nætter, men den ene via Mongoliet er mere naturskøn.

Skyskrabere i Moskva International Business Center

 

At komme rundt i Moskva

Med metro

Det centrale Moskva udforskes bedst til fods, men på grund af de lange afstande er det nemmest at bruge det berømte metrosystem, som er omfattende, har en fantastisk arkitektur og er relativt billigt. Singler starter ved 55 RUB, men det er tilrådeligt at få et forudbetalt smartkort for at spare på omkostningerne (dette gælder for al offentlig transport).

Med bus

Hver stor gade i byen betjenes af mindst en busrute. De fleste Moskva-busser og trolleybusser kører fra kl. 5 til kl. 30, selvom der for nylig er indført natruter. De fleste busser er ikke på planen, og den gennemsnitlige ventetid kan være fra 1 minutter til 5 minutter om aftenen.

Med taxa

Taxatjenesten i Moskva har ændret sig dramatisk. Ny teknologi og serviceplatforme fordrev mange private chauffører. Nu kan du få en taxa ved hjælp af din smartphone, tablet eller computer på 5-15 minutter. Det er billigere og mere sikkert nu end før. Kommercielle taxitjenester er også tilgængelige.

 

Visa

De fleste besøgende har brug for visum for at rejse ind i Rusland. Du kan finde en nyttig liste over visumfritagne lande her. At få visum er en ganske kompleks proces. Det er bedst at planlægge dit besøg inklusive hotelophold i god tid.

Når du har booket dit hotel (via ethvert online-system), skal du kontakte hotellet for at få en officiel invitation til din opholdsperiode. Du bliver nødt til at gentage dette for hvert hotel, du bestiller, så du har officielle invitationer til at dække hele dit ophold. Når du har modtaget dine invitationer, skal du ansøge via et visumservicefirma eller gør det online her.

Mens du er i Rusland, kan du skal medbring altid dit pas, ikke en kopi. Der er en god chance for, at enhver turist kan blive stoppet af en politibetjent. Hvis du ikke er i stand til at fremvise dit pas, når du bliver bedt om det, får du en bøde. Det er lige så vigtigt at opbevare en kopi af dine dokumenter på dit hotel, hvis du mister dine originaler.

Det er også en meget god idé at gemme kontaktnummeret til Moskvas ambassade i dit land i din telefon.

 

Hvor skal man bo i Moskva

Nogle af de bedste og mest populære hoteller i Moskva ligger inden for dets centrale distrikter. Tverskoy er fantastisk til sightseeing, teatre og homoseksuelle natteliv.

De seneste hoteltilbud i Moskva er angivet på Homoseksuel Moskva Hoteller side.

 

Ting at se og gøre

Den Røde Plads (Krasnaya Ploshchad) - hjertet af Moskva og byens mest berømte turiststed.

Kreml (Moskovsky Kreml) - et kæmpe site med The Diamond-samling i Armory og flere fantastiske kirker.

Tverskaya Street - Moskvas mest fashionable gade med flere prestigefyldte butikker, restauranter og caféer.

St. Basil's Cathedral - beliggende syd for Den Røde Plads, denne katedral (1555-61) er smuk inde og ude.

Tretyakov Galleri - et af verdens største museer.

Kolomenskoye Park - populær weekenddestination for lokalbefolkningen, der indeholder en stor samling af kirker og bygninger fra det 16. og 17. århundrede.

Statens Museum-Reserve Tsaritsyno - et smukt reservat i den sydlige del af Moskva, med det største paladslige ensemble i Rusland.

Bolshoi Theater - verdensberømt teater med regelmæssige forestillinger.

Novodevichy-klosteret - bygget i begyndelsen af ​​1500-tallet og har forblevet næsten intakt i århundreder, dette er et af Moskvas bedst bevarede historiske komplekser.

 

Narkotika

Bliv ikke involveret med stoffer på nogen måde. Rusland har nogle af de hårdeste straffe i verden.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel