Kauai

Kauai · Hoteller

Kauai er en grøn ø kendt som Garden Isle. Det er en af ​​Hawaii mest maleriske øer med tropiske regnskove og fantastiske landskaber at udforske.

Tjek vores fulde liste over Kauai hoteller her.

Kauai · Hoteller

Sheraton Kauai Coconut Beach Resort
Placeringsikon

650 Aleka Loop,, Kauai

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Betagende placering. Eksklusive priser for TravelGay.com kunder.
Sheraton Kaua'i Coconut Beach Resort, et HBT-venligt feriested beliggende på den smukke ø Kauai, Hawaii. Med enestående udsigt over bjergene og havet vil et ophold her virkelig være en mindeværdig oplevelse.

Resortet giver nem adgang til nogle af Kapaas mest populære steder, såsom Smith's Tropical Paradise og Wailua Falls. Der er også masser af aktiviteter ved poolen og stranden, herunder forskellige Luau-begivenheder.

Vælg mellem en række spisesteder og restaurantmuligheder med mulighed for at spise udenfor med havudsigt. Værelserne er smagfuldt indrettede og indrettede, komplet med bløde luksus sengetøj og kanelmøbler.

Forespørg direkte om de bedste priser for LGBT-fester, bryllupper, jubilæer, mødet og meget mere. Venligst e-mail alahip@sheratonkapaa.com.

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.