Toronto tegn

Gay Toronto · Byguide

Første gang i Toronto? Så er vores byguideside for homoseksuelle Toronto et godt sted at starte.

Toronto tegn

Toronto er et travlt, levende og sjovt centrum for kosmopolitisk kultur. Med sin forskelligartede befolkning, høje levestandard og rige kultur bliver byen rutinemæssigt beskrevet som et af de bedste steder i verden at bo. Byen er Canadas største og den fjerde største i Nordamerika med en befolkning på næsten 3 millioner og over 200 kulturer.

Byen kan også prale af en af ​​de livligste og mest dynamiske homoseksuelle scener i Nordamerika, hvor LGBT+-individer lever åbent og stolt. Der er et væld af homoseksuelle barer, klubber og hoteller, der hovedsageligt er centreret omkring Torontos homoseksuelle distrikt Church og Wellesley.

Homoseksuelle rettigheder i Toronto

LGBT + rettigheder i Canada er nogle af de mest avancerede i Amerika, og meget af den canadiske LGBT + befolkning nyder et komplet sæt beskyttelser og rettigheder. I Toronto specifikt er den homoseksuelle befolkning tydelig og indlysende, og homoseksuelle rejsende vil bemærke de mange stolthedsflag, der er spredt rundt i byen. Canada var et af de første lande, der oprettede en tredje kønsmulighed på officielle dokumenter for personer, der identificerer sig som ikke-binære.

Homoseksuelle barer i Toronto

Toronto er hjemsted for Canadas største homoseksuelle landsby, og området har et tæt og koncentreret udvalg af homoseksuelle barer og klubber. Det homoseksuelle natteliv i distriktet er varieret og inkluderende, og der er en homoseksuel nat, der passer til enhver rejsendes interesser og smag.

Mange af de homoseksuelle barer og klubber, der findes i kirken og Wellesley homoseksuelle landsby, er ikoniske og globalt anerkendte institutioner for homoseksuel kultur og samfund, herunder Woody's - et af de vigtigste optagelsessteder for den amerikanske version af den legendariske Queer as Folk. Læs mere: En homoseksuel guide til Toronto.

Toronto · Hoteller

Homoseksuelle hoteller i Toronto

Toronto er hjemsted for nogle af verdens mest moderne og innovative hoteller, og de bedste steder at bo for homoseksuelle rejsende er i Downtown-området eller i Church and Wellesley gay village. Disse steder udgør en central base for homoseksuelle rejsende, der ønsker at opleve Toronto med bekvemmelighed og komfort. Hoteller som f.eks Gårdhave Toronto, Ramada Plaza og Town Inn suiter alle tilbyder gæsterne et stilfuldt ophold i hjertet af byens homoseksuelle landsby, Church og Wellesley.

Toronto er også hjemsted for en række mere luksuriøse 5-stjernede hoteller som f.eks Fire sæsoner, en smuk blanding af elegance og raffinement tæt ved byens legendariske homoseksuelle distrikt. Hotellet tilbyder sine gæster en række faciliteter, herunder en stor spa, swimmingpool og intern high-end restaurant.

De fleste hoteller i Toronto kan betragtes som homovenlige, da personalet er forpligtet til at behandle alle gæster med samme respekt og værdighed uanset seksuel orientering eller kønsidentitet, som beskrevet i landets antidiskriminationslove.

Gay-saunaer i Toronto

Toronto kan prale af et stort udvalg af homoseksuelle saunaer, hvoraf mange er åbne 24/7. Et af de mest populære spillesteder i byen er Steamworks, en stor og velholdt sauna og fitnesscenter med en central placering på den ikoniske Church Street. Steamworks tiltrækker skarer af både lokale og turister og er åbent 24 timer. Saunaen har en række faciliteter, herunder et fitnesscenter, boblebad, private hytter og glanshuller.

Toronto Pride 2019

At komme til Toronto

Toronto betjenes af Toronto Pearson International Airport, som ligger ca. 30 km fra byens centrum. Det er den største og travleste lufthavn i Canada og tilbyder forbindelser til de fleste større globale destinationer. Der er to terminaler. Terminal One er den største i Canada og den 12. største i verden. Terminal tre er den anden og mindre af parret.

At komme rundt i Toronto

Taxa

Den mest populære og bekvemme metode for turister at komme til byen er med taxa. Disse er tilgængelige umiddelbart uden for terminalerne. Forvent at betale omkring $50-60 for at komme ind til byens centrum. Toronto kan prale af en stor flåde af taxaer, som alle er enkeltbillet og fri for prisstigninger. Taxaer i byen er privatejede og kan nemt hyldes ved at stå på kantstenen og vente. Alternativt er der en høj koncentration af Uber-køretøjer, som er lidt dyrere, men til tider mere bekvemme.

Tog

Union Pearson Express-toget kører fra Pearson Airport til Union Station i Toronto centrum. Turen tager kun 25 minutter, og en voksen enkeltpris fra Pearson til Union er $ 12.35.

Bus

Busser er en effektiv måde at komme rundt i Toronto og har den ekstra bonus, at du kan se byen, mens du rejser. Busstoppesteder kan identificeres ved en hvid afstemning med røde vandrette bånd. Billetter er generelt billige og pass kan købes i weekender og hverdage.

Metro

Metroen er den mest populære måde at rejse blandt lokalbefolkningen på, og den er hyppig, billig og hurtig, hvilket gør det til det perfekte rejsealternativ. Byens metroenetværk kører fra kl. 6 til kl. 1.30 og tog øverst på alle stationer langs linjen. Billetter kan købes med kontanter eller kort, og de fleste stationer er fuldstændig tilgængelige for brugere med nedsat mobilitet. Den bedste måde at planlægge metrorejser i Toronto er ved at downloade Toronto Transit Commission's interaktive metrokort.

Ting at lave i Toronto

Der er ubegrænsede muligheder, når det kommer til ting at gøre i Toronto. De vigtigste attraktioner inkluderer dog:

  • Bestig CN Tower
  • Udforsk Casa Loma
  • Tilbring dagen i High Park
  • Shop på St Lawrence Market
  • Bliv nedsænket i Royal Ontario Museum
  • Besøg den homoseksuelle strand ved Hanlan's Point

Læs mere: Ting at lave i Toronto

Ofte Stillede Spørgsmål

Visa

For besøg på mindre end 180 dage har rejsende i USA ikke brug for visum for at komme ind i Canada. For rejser, der er længere end denne periode, skal enkeltpersoner ansøge om et canadisk visum - denne proces kan tage 1-2 måneder. Rejsende uden for USA bør kontrollere de canadiske visumregler for deres hjemland inden de besøger.

Penge

Toronto er ikke en billig by. Faktisk er det Canadas dyreste. Priserne er som markerede, og regningen har en tendens til at inkludere en 13% 'harmoniseret moms', men det forventes generelt, at enkeltpersoner afrunder tallet til 18% eller højere for god til enestående service. Valutaen i Toronto er den canadiske dollar.

Kredit- og betalingskort accepteres bredt i byen, men det anbefales, at rejsende medbringer en lille mængde kontanter til små og uafhængige butikker, som muligvis ikke accepterer kort. Pengeautomater er rigelige i Toronto, men de opkræver muligvis et gebyr for udbetalinger fra oversøiske kort.

Hvornår skal du besøge

Forår og efterår er generelt de bedste tidspunkter at besøge Toronto. I disse perioder kan homoseksuelle rejsende drage fuld fordel af de mindre skarer, mildere vejr og udvalg af kulturelle begivenheder. Om foråret er byens gader levende og travle, og fortovene kommer til live med friluftsmarkeder uden for spisesteder og gadekunstnere, men det pænere vejr har tendens til at betyde højere priser for hoteller og flyrejser, så det billigste tidspunkt at besøge byen er om vinteren.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.