Space Needle

Gay Seattle · Byguide

Første tur til Seattle? Så kan vores homoseksuelle Seattle byguide hjælpe dig med at komme fra A til Å.

Space Needle

Seattle er en by i en konstant udviklingstilstand. Byen er en global leder inden for videnskab, teknik og kultur og er en bastion for innovation. Byen har et langt og etableret forhold til scenekunst og billedkunst og er vært for landets bedste jazzmusikere og kunstnere i årtier. Liberale sociale holdninger, fremadrettet og kreativ ånd gør Seattle til et centrum for udtryk og frihed.

Seattle er en blomstrende og levende hovedstad i LGBT + samfund og kultur og accepterer og respekterer virkelig alle identiteter. Byen har den sjette største LGBT + befolkning i USA og har været forpligtet til at skabe en inkluderende og indbydende atmosfære for homoseksuelle og rejsende i årevis. Der er masser at gøre i denne travle og spændende by, og der er noget, der passer til enhver homoseksuel rejsendes interesser og smag.

Homoseksuelle rettigheder i Seattle

Washington State beskrives ofte som en af ​​de mest homoseksuelle venlige stater i USA, og de rettigheder og beskyttelse, der gives til LGBT + -folk her, bekræfter dette. Ægteskab mellem samme køn blev legaliseret i 2012, og civile partnerskaber har været lovlige siden 2007. LGBT + -personer i Washington State nyder også en række lovforslag, der beskytter dem mod diskrimination på grund af seksuel orientering eller kønsidentitet.

I 2016 tog Seattle en lokal afstemning og forbød brugen af ​​konverteringsterapi på mindreårige, og i 2017 blev der vedtaget lovgivning, der forbød brugen af ​​konverteringsterapi på enhver person i Washinton State. Transgender har nu også ret til at ændre deres fødselsattest og andre officielle dokumenter.

Homoseksuelle barer i Seattle

Seattles homoseksuelle landsby Capitol Hill er hjemsted for en pulserende og varieret blanding af homoseksuelle barer og klubber, som turister kan nyde, og området er kendt for at være et kantet, eklektisk og forskelligt knudepunkt for homoseksuelle natteliv.

Juvelen fra Seattles homoseksuelle nattelivskrone, Naboer er et stort sted, der spænder over tre etager og er et af byens mest populære bøssesteder. Video- og lydsystemerne, flere søjler, god atmosfære trækker rutinemæssigt store folkemængder ind, hvilket gør naboer stedet at være. Klubben åbnede i 1983 og har en lang og etableret historie med at tilbyde fantastiske homoseksuelle klubberfaringer i et indbydende og inkluderende miljø. Neighbors er kendt for sin forskelligartede menneskemængde, legendariske dragshows og service om aftenen.

En af de bedste bøsseklubber i Seattle, med dunkende technoslag og et avanceret lydsystem, Pony er stedet at gå til en livlig aften i Seattle. Klubben er populær blandt byens edgier homoseksuelle publikum og har en ubesværet cool atmosfære, stedet var tidligere en tankstation og har bevaret mange af de originale industrielle træk. Pony er et fantastisk sted at afslutte en nat på Capitol Hill og er også et af de bedste steder at møde homoseksuelle, og det rummelige udenfor dæk giver rigeligt område til at chatte og oprette forbindelse til.

Homoseksuelle hoteller i Seattle

Seattle er et knudepunkt for ytringsfrihed og liberale holdninger i USA, som sådan kan de fleste hoteller og overnatningssteder i Seattle betragtes som homoseksuelle. Warwick Seattle er et fantastisk gayvenligt hotel i centrum. Dette populære sted kan prale med panoramaudsigt over skyline og moderne værelser, der er indrettet til en stilfuld standard. Hotellet har et komplet udvalg af faciliteter, herunder en pool og et fitnesscenter. Byens centrum og mange homoseksuelle nattelivssteder er kun en kort gåtur væk.

Hotel 1000 er et af Seattles mest stilfulde og minimalistiske hoteller og er ideelt beliggende i det travle Downtown-område. Herfra er gæsterne inden for gåafstand fra det homoseksuelle kvarter Capitol Hill samt mange af byens bedste restauranter og barer. Hotellet har god spisning på stedet samt en livlig bar og lounge.

Homoseksuelle rejsende på udkig efter et mere luksuriøst og overdådigt ophold bør overveje Hotel Monaco. Dette overdådige og komfortable hotel tilbyder gæsterne et stort udvalg af faciliteter samt stilfulde og trendy værelser med en fantastisk beliggenhed.

Seattle · Homoseksuelle barer

At komme til Seattle

Seattle – Tacoma International Airport byder velkommen til flyrejser og rejsende fra hele verden og er den største lufthavn i Pacific Northwest-regionen i USA. En af de travleste lufthavne i USA, passagerer kan rejse fra en hvilken som helst terminal til byens centrum på mindre end en time.

Light Link-jernbaneservicen ankommer til lufthavnens hovedbaneterminal hvert 10. minut og er en direkte rejse uden lufthavn fra lufthavnen til Downtown-området. Netværket er let at navigere i, og rejsen tager cirka 40 minutter. Alternativt er der adskillige muligheder for shuttle, bus og taxa til rådighed på en hvilken som helst terminal.

At komme rundt i Seattle

Letbane

Seattle Link letbane er et overjordisk togsystem, der opererer på flere netværk i hele byen. Den vigtigste letbane-rute kører direkte fra Angle Lake Station til University of Washington og gennem Seattle centrum, der gør 14 stop undervejs. Mange af disse stoppesteder er centrale og giver dig adgang til byens største turistattraktioner.

Letbanen kører fra solopgang til midnat og er en god mulighed, hvis du leder efter praktisk, pålidelig og hurtig rejse rundt i Seattles centrale områder.

Bus

Bybussen er hurtig og effektiv, men den kan blive overfyldt, og i sommermånederne kan den blive meget indelukket. For at køre bussen kan du enten få et ORCA-kortpas, der giver dig mulighed for at bruge byens offentlige transport eller downloade mobilappen til at købe og betale for billetter.

Sporvogn

Sporvogne fra Seattle forbinder byens centrum med det pulserende og kunstneriske South Lake Union-kvarter. Netværket tager også ryttere til og fra den store havnepark og en af ​​byens mest travle shopping- og spisekvarterer. Priserne er generelt overkommelige, og sporvogne kører fra omkring kl. 6 til sen aften.

Ting at lave i Seattle

Verdens første Starbucks, Pike Place Market, Seattle

Seattle vrimler med moderne arkitekturpræstationer, åbne grønne områder og kunstneriske vidundere – såvel som verdens første Starbucks. Nogle af de bedste ting at gøre inkluderer:

  • Bestig Space Needle
  • Shop på Pike Place Market
  • Besøg verdens første Starbucks-butik på Pike Place
  • Besøg Chihuly Gardens og Glass
  • Oplev museet for popkultur
  • Gå forbi tyggegummimuren
  • Undslippe travlheden til Discovery Park
  • Slap af på de grønne bredder af Lake Union

Læs mere: Ting at lave i Seattle.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår skal jeg besøge Seattle

Juli til august nævnes gentagne gange som det bedste tidspunkt at besøge Seattle. Vejret på dette tidspunkt er mildt, men stadig behageligt og uden de frysende nedture, som byen oplever om vinteren. Efteråret bringer klar himmel uden regn, hvilket gør det til et godt tidspunkt at udforske. Dette er også den periode, hvor størstedelen af ​​festivaler og begivenheder finder sted i Seattle.

Rejsende, der leder efter de billigste priser på fly og hoteller, bør dog overveje at besøge mellem november og februar, når vejret er godt, og alt er billigere.

Visa

Dem, der bor uden for USA, skal have et midlertidigt rejsevisum, og disse kan søges via den officielle amerikanske ambassades hjemmeside eller i din lokale amerikanske ambassade.

Penge

Der er en overflod af pengeautomater omkring Seattle, og de fleste spillesteder accepterer både kredit- og betalingskort. Dog kan nogle pengeautomater og kortlæsere tilføje et ekstra gebyr for transaktioner, der forsøges med oversøiske kort. De accepterede og forventede deponeringssatser i Seattle er 15-20% for god service.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.