Rio de Janeiro

Gay Rio de Janeiro · Byguide

Første gang i Rio de Janeiro? Så er vores homoseksuelle Rio de Janeiro byguide et godt sted at starte.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er et travlt, levende og spændende knudepunkt for kunst, kultur og sjov. Byen er kendt for sine uberørte hvide sandstrande, dramatiske landskab og farverige årlige karneval og er en af ​​de mest livlige og forskelligartede byer på planeten. Der er en overflod af muligheder for udforskning, fra den betagende Kristus Forløser til Escadaria Selaron trappe.

At være Brasiliens mest liberale by, har Rio de Janeiro også en blomstrende og veletableret homoscene, der kan prale af et udvalg af store homoseksuelle barer, klubber og caféer. Landet er en af ​​verdens mest populære rejsedestinationer for homoseksuelle, og du vil blive taget højde for i denne solbeskinnede by.

Mens gay-venlige og homoseksuelle-fokuserede steder let kan findes i hele byen, er det mest fremtrædende homoseksuelle distrikt i Rio De Janeiro Ipanema, kendt for sit summende homoseksuelle natteliv og populære strande.

Homoseksuelle rettigheder i Rio de Janeiro

Med nogle af de mest avancerede LGBT + -rettigheder i Sydamerika legaliserede Brasilien ægteskab af samme køn i 2013, og voldshandlinger og diskrimination på grund af opfattet seksuel orientering og kønsidentitet er kriminaliseret i henhold til landets anti-racismelov.

Fra 2019 har der været stigende bekymringer over sikkerheden og rettighederne til LGBT+-personer i Brasilien, da landet bød velkommen til en ny højreekstremistisk regering, især som følge af kommentarer fra præsident Jair Bolsonaro. Brasilien er dog fortsat et af verdens mest avancerede lande med hensyn til LGBT+ rettigheder og beskyttelse på trods af et stadig mere udfordrende landskab for LGBT+ personer,

Rio De Janeiro er en international hovedstad for homoseksuelle samfund og kultur, der hvert år er vært for nogle af verdens største og bedst besøgte stolthedsfester. Størstedelen af ​​begivenhederne finder sted i oktober og tiltrækker besøgende fra hele Brasilien og verden.

Sukkertoppen Rio De Janeiro

Gay natteliv i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er hjemsted for Brasiliens største og mest ikoniske homoseksuelle landsby - Ipanema. Området er en travl og livlig del af byen, der har en tæt koncentration af homoseksuelle barer, klubber og caféer. Det homoseksuelle natteliv i distriktet er varieret og inkluderende, og der er en oplevelse, der passer til enhver rejsendes interesser og smag.

Hule er den ældste homoseksuelle klub i Rio de Janeiro og blev grundlagt i 1964. Klubben er fortsat en af ​​de mest populære inventar på byens homoseksuelle natteliv. Det hyggelige interiør i La Cueva er designet til at ligne en klippehule, og mødestedet tilbyder en mere afslappet og kølet atmosfære end nogle af de andre nærliggende spillesteder. La Cueva er særligt populær blandt de ældre homoseksuelle og er det perfekte sted at tage en drink og møde venlige homoseksuelle.

En must-visit klub på enhver homoseksuel rejseplan skal være Ugen Rio. Ugen, der besætter to hele etager og har en swimmingpool og flere barområder, er Rios største og mest populære bøssedansklub og ligger kun en kort afstand fra havnefronten i det nordlige Centro-område.

Læs mere: En gay guide til Rio de Janeiro

Homoseksuelle hoteller i Rio de Janeiro

Copacabana, Ipanema og Leblon er alle populære områder i Rio de Janeiro blandt homoseksuelle rejsende. At bo i disse distrikter lover nem adgang til meget af byens homoseksuelle natteliv, og hoteller i disse centrale områder er også mere tilbøjelige til at være homovennlige.

For et af Rio De Janeiros mest trendy og mest moderne hoteller skal du ikke lede længere end til Sol Ipanema Hotel. Sol Ipanema Hotel sidder overfor den utroligt bøssepopulære Posto 9-strand, poolen på taget og udsigten over strandpromenaden er det ideelle sted at nyde al den skønhed, byen har at tilbyde.

Med en lige så imponerende pool og opholdsstue på taget, Atlantis Copacabana Hotel er en moderne og elegant mulighed for homoseksuelle rejsende, der besøger Rio De Janeiro. Mange af byens mest populære butikker ligger i et centralt og godt forbundet sted i nærheden, og den berømte Copacabana-strand ligger kun fem minutters kørsel derfra. De overkommelige værelser på Atlantis Copacabana Hotel gør det til den perfekte mulighed for dem, der rejser med et budget.

Gay-saunaer i Rio de Janeiro

Byen kan prale af et stort udvalg af homoseksuelle saunaer, hvoraf mange er åbne døgnet rundt. Sexarbejde er lovligt i Brasilien, hvilket betyder, at homoseksuelle saunaer er populære steder for sexarbejdere at arbejde og finde klienter, men saunaer er dog også stort set populære hos mænd, der søger mænd uden betaling.

Et af de mest populære spillesteder i Rio de Janeiro er Lions Club Rio, den største sauna i byen og beliggende tæt på mange andre bøssesteder. Lions Club spænder over fire etager, fungerer som en natklub og er et meget populært sted. Saunaen har en række faciliteter, herunder et sceneområde, der er vært for regelmæssige live-arrangementer, et dampbad, private hytter og et spabad.

Rio

At komme til Rio de Janeiro

Rio de Janeiro betjenes af Antonio Carlos Jobim International Airport, som er den største af tre lufthavne i byen. Lufthavnen deler sine faciliteter med den brasilianske luftvåben og er den fjerde travleste lufthavn i Brasilien.

Bussen er en populær måde at komme fra lufthavnen til byens centrum og tager cirka 45 minutter. De klimatiserede køretøjer er komfortable og veldrevne, hvilket gør bussen til en af ​​de bedste måder at komme til og fra Antonio Carlos Jobim International Airport. Der er også en timebus, der kører fra lufthavnen til mange af byens hoteller og de populære strandplaceringer.

Derudover kan taxaholdepladser findes let uden for lufthavnens terminaler. Rejsende rådes til at sikre, at måleren på taxaen er helt tom, inden de starter deres rejse.

At komme rundt i Rio de Janeiro

Bus

Busser er en billig og pålidelig måde at komme rundt i byen og giver den ekstra fornøjelse at give dig mulighed for at se byen, mens du kører. Busstoppesteder kan findes i hele byen, og det næste stop vises over forruden. Busserne kører også regelmæssigt, men kan blive varme og overfyldte i varmen.

Metro

Metroen er hurtig, effektiv og ren, hvilket gør den til det mest populære rejsealternativ i Rio de Janeiro. Byens metroenetværk kører på tre linjer og tog øverst på alle stationer langs linjen. Du kan købe forudbetalte rejsekort fra kiosker i og omkring metrostationer, og netværkskort kan downloades online.

Taxa

Rio de Janeiros officielle taxaer kan identificeres ved deres lyse gule farve og er en sikker og hurtig måde at komme rundt i byen på. Taxier kan hyldes, men de fleste mennesker i Rio de Janeiro vil bruge taxa-apps som 99Taxis og Easy Taxi.

rio

Oplevelser i Rio de Janeiro

Der er ubegrænsede muligheder, når det kommer til ting at lave i Rio de Janeiro. De vigtigste attraktioner inkluderer dog:

Kør op til Sugarloaf Mountain

Tag udsigten fra Kristus Forløser

Tilbring dagen i Parque das Ruínas

Slap af på det vulkanske sand på Red Beach

Bliv nedsænket i Rio Art Museum

Udforsk Flamengo Park

Tag en tur til Vista Chinesa

Læs mere: Oplevelser i Rio de Janeiro

Ofte Stillede Spørgsmål

Visa

De fleste rejsende kan komme ind i Brasilien uden visum, men ved længere ophold og arbejdsture skal du kontrollere kravene til dit hjemland og kontakte det brasilianske føderale politi.

Penge

Der er tusindvis af pengeautomater overalt i Rio de Janeiro, og de fleste mellemstore til avancerede virksomheder accepterer kredit- og betalingskort. Dog kan nogle pengeautomater og kortlæsere tilføje et ekstra gebyr for transaktioner, der forsøges med oversøiske kort.

De generelt accepterede og forventede deponeringssatser i Rio de Janeiro er 15-20% for god service.

Hvornår skal du besøge

Det bedste tidspunkt at besøge Rio de Janeiro er mellem december og marts, når vejret er varmt og solrigt, og strandene vil være livlige, men ikke overfyldte. Vejret er godt næsten hele året, men det kan blive koldt varmt om sommeren.

Men hvis du leder efter den mest action, skal du tage til byen i februar, da det er her Carnival vil være i fuld gang, og den joviale atmosfære vil være håndgribelig. Det billigste tidspunkt at besøge Rio de Janeiro er i oktober, da dette er den laveste turistsæson, så priserne på hoteller og fly vil være på det laveste.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.