Gay Provincetown guide

Gay Provincetown byguide

Planlægger du en rejse til Provincetown? Så er vores gay Provincetown-guide noget for dig

 

Gay Provincetown guide

Provincetown er en af ​​de mest berømte destinationer for bøsseturisme i USA og er også landets ældste kontinuerlige kunstkoloni. Destinationen er lille med en befolkning på kun 2,994. Om sommeren kommer gaderne i Provincetown imidlertid ned af tusinder af homoseksuelle turister.

Provincetown ligger på Cape Cod-halvøen og er kendt for de samme velhavende og naturskønne grunde som meget af det omkringliggende område. Imidlertid oser byen også af kreativ blænding, og dens befolkning er en eklektisk blanding af kunstnere og velhavende andenboligejere.

Provincetown har længe været et centrum for homoseksuel kultur og turisme i USA med nogle af de mest indbydende homoseksuelle, barer og hoteller i landet. Provincetown er rig på kulturarv, LGBT + identitet og kreativitet, der bare venter på at blive udforsket.

Homoseksuelle natteliv i Provincetown

Provincetown betragtes som en vigtig homoseksuel hovedstad i USA og en bastion af lighed og ytringsfrihed og er naturligvis en af ​​de største destinationer for bøsseturisme i landet.

Der er et stærkt LGBT-samfund og talrige homoseksuelle eller homoseksuelle hoteller, natklubber og caféer. Byernes liberale holdning, behagelige miljø og kunstneriske flare arbejder alt sammen for at skabe en virkelig unik homoseksuel scene. Provincetown er hjemsted for en overflod af homoseksuelle klubber og barer, der passer til enhver smag og interesse. En af de mest populære homoseksuelle barer i Provincetown er Aqua Bar, et afslappet og afslappet sted, der spilder ud på en stor udendørs terrasse og serverer overkommelige cocktails og lækker mad. Baren tiltrækker en forskelligartet blanding af Provincetowns lokale og besøgende homoseksuelle befolkning.

Der er ingen særskilt homoseksuel landsby i Provincetown, og det er fordi området som helhed er varmt og indbydende for homoseksuelle turister. De fleste klubber og barer vil være homovennlige, og byens lille skala betyder, at det homoseksuelle samfund kan mærkes i hvert hjørne. Imidlertid kan de fleste af de homoseksuelle barer og klubber findes langs Commercial Street og i de omkringliggende områder.

Årlige homoseksuelle højdepunkter i Provincetown er Provincetown Pride, Men's Weekend i november og Provincetown International Film Festival. Bear Week og Taste of Provincetown forekommer begge i midten af ​​juli. Læs mere: En homoseksuel guide til Provincetown.

Homoseksuelle hoteller i Provincetown

Provincetown har et stort udvalg af overnatningssteder, der passer til alle homoseksuelle rejsendes ønsker og smag. Byen er hjemsted for en række homo-ejede og fokuserede hoteller og pensionater. Disse spillesteder plejer at være placeret omkring centrum af Provincetown og især Commercial Street, byens hovedgade. Et par af de bedste hoteller i hjertet af Provincetown er Crown and Anchor og 8 Dyer Hotel.

På grund af antidiskrimineringslove og byernes liberale synspunkter kan homoseksuelle rejsende forvente, at de fleste hoteller er homoseksuelle, hvilket betyder, at personalet er forpligtet til at behandle alle gæster med lige værdighed og respekt uanset deres seksuelle orientering eller kønsidentitet.

Et af de mest populære gay-venlige hoteller i Provincetown er Crowne Pointe Inn. Crowne Pointe Inn er kun for voksne og indrettet til en elegant og stilfuld standard og ligger perfekt tæt på mange af Provincetowns førende homoseksuelle barer og klubber, hvoraf de fleste hurtigt kan nås til fods. Hotellet kan prale med komfortable og velindrettede værelser, og gæsterne kan nyde swimmingpoolen og spaen.

Der er hotelmuligheder for homoseksuelle rejsende på alle budgetter, og for en liste over nogle af de bedste hoteller i byen til homoseksuelle rejsende, besøg venligst Hoteller i Gay Provincetown.

Kunst og kultur i Provincetown

Kreativitet løber gennem venerne i Provincetown, og bosættelsen har endda tjent som et kunstnerfællesskab siden 1960'erne. Byen er også fødestedet for det moderne amerikanske teater, og områdets unikke forhold til scenekunst kan stadig værdsættes på det ikoniske Kunsthus - et multifunktionelt spillested, der har været vært for nogle af de største navne inden for underholdning. Flere Ru Pauls Drag Race-alun, Patti Smith, Margaret Cho og Alan Cummings har alle optrådt på dette legendariske spillested.

Det spektakulære udvalg af kunst, der er produceret og inspireret i og omkring Provincetown, kan ses på de talrige gallerier og udstillingscentre, der ligger langs denne historiske kunstkolonis gader. Provincetown Art Association and Museum er epicentret for byens kunstneriske produktion og viser de mest imponerende værker af lokale kunstnere og skabere.

Harbour Hotel Provincetown

At komme til Provincetown

Provincetown ligger 115 kilometer fra Boston på Cape Cod-halvøen. Byen kan nås i bil, og ruten fra Boston bør kun tage omkring 2 timer. I sommermånederne kan vejene mellem de to steder imidlertid blive meget overbelastede med turister, der er ivrige efter at flygte til kysten.

Den bedste måde at komme til Provincetown på er med færge. Bådene fra Boston afgår fra byens fantastiske havn og tilbyder gæsterne en spektakulær udsigt over Atlanterhavet og byens skyline. Med færge tager turen kun 90 minutter, og rejsende kan endda se en flok hvaler undervejs.

For en endnu kortere rejse bør rejsende overveje at flyve til Provincetown. Mens denne mulighed kan være dyrere end alternativerne, tager det kun 25 minutter at flyve fra Boston til Provincetown, og passagererne er garanteret en fantastisk udsigt over Cape Cod Bay.

Alternativt tilbyder Plymouth og Brockton Bus Lines en shuttlebus fra Bostons centrum til Provincetown, der kører flere gange om dagen.

Sådan kommer du rundt i Provincetown

Provincetown er ret lille og næsten helt flad, så du kan komme til de fleste turistmål til fods inden for en halv time.

Bus

Cape Cods lokale regering driver Flex offentlige transportsystem, en busforbindelse, der transporterer enkeltpersoner rundt om Cape Cod-området. Der er stoppesteder i adskillige byer langs bugten, hvilket betyder, at en bus er en fantastisk mulighed for rejsende, der ønsker at udforske ud over grænserne for Provincetown.

Bussen kører dagligt fra kl. 7.30 til 7.45. Billetpriser og dagbilletter er til en rimelig pris.

Taxa

Uber er en populær transportform for rejsende i Provincetown, da den tilbyder effektiv og hurtig transport, men Uber-køretøjer har tendens til at være dyrere end taxaer i byen. Den mest populære taxatjeneste er Cape Cabs, et velrenommeret firma, der specialiserer sig i store grupper og køretøjer.

Færge

En række selskaber kører færgeforbindelser rundt om Cape Cod Bay. Disse tjenester kan være sæsonbestemte, med nogle færger, der kun sejler i sommermånederne. At tage en båd kan være en hurtig og effektiv måde at rejse mellem de mange kystbyer i området.

Aktiviteter i Provincetown

Der er utallige muligheder, når det kommer til ting at gøre i Provincetown. De mest værdifulde attraktioner inkluderer dog:

 

 

  • Shop på Commercial Street
  • Gå ned ad Macmillan Pier
  • Gå på hvalsafari
  • Se solnedgangen fra Race Point Lighthouse
  • Oplev Pilgrim Monumentet
  • Slap af på Herring Cove Beach
  • Besøg The Art House

 

 

Læs mere: Aktiviteter i Provincetown

Ofte Stillede Spørgsmål

Visa

Dem, der bor uden for USA, skal have et midlertidigt rejsevisum, og disse kan søges via den officielle amerikanske ambassades hjemmeside eller i din lokale amerikanske ambassade.

Penge

Der er rigelige pengeautomater i hele Provincetown, og de fleste virksomheder accepterer kredit- og betalingskort. Dog kan nogle pengeautomater og kortlæsere tilføje et ekstra gebyr for transaktioner, der forsøges med oversøiske kort.

De generelt accepterede og forventede tipningsniveauer i Massacheutssetts er 15-20% for god service.

Hvornår skal du besøge

Det bedste tidspunkt at besøge Provincetown er i september, hvor vejret er varmt uden at være for varmt, og byens charmerende og livlige atmosfære stadig er mærkbar. Højsommermånederne kan se, at Provincetown bliver kaotisk og overfyldt, mens et besøg i sensommeren eller efteråret vil garantere rejsende en sjov og unik tur uden folkemængderne og den kvælende varme. Mange af byens mest populære begivenheder og festivaler finder også sted i september.

Kombiner Boston med Provincetown

Mange mennesker kombinerer Boston med Provincetown, da det kun er 90 minutters færgetur. Boston er en fantastisk destination at kombinere med Provincetown, og det er en by, hvor du finder en lille homoscene og masser af museer.

Læs mere: Ting at gøre i Boston.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.