Alexander Inn Hotel Philadelphia Pennsylvania

Gay Philadelphia · Byguide

Planlægger du at besøge Philadelphia? Så er vores homoseksuelle Philadelphia byguide noget for dig.

Philadelphia er et lyst og travlt centrum for kosmopolitisk ophold og hovedstaden i Pennsylvania. Et knudepunkt for kultur, både gammelt og nyt, byen er en af ​​de mest globalt indflydelsesrige i USA og kan prale af vartegn som Liberty Bell og Benjamin Franklin Parkway.

Et mekka for LGBT + -individer, Philadelphia har en stor, forskelligartet og lidenskabelig homoseksuel scene, der kan prale af et imponerende og varieret udvalg af homoseksuelle barer og klubber. Philadelphia var også hvor den første store LGBT + rettighedsdemonstration fandt sted i 1965 og har siden været dedikeret til at støtte LGBT + -individs rettigheder til lighed, værdighed og respekt.

Homoseksuelle rettigheder i Philadelphia

Ægteskab af samme køn blev legaliseret i Pennsylvania i 2014, og nu nyder samme køn familier de samme fordele og rettigheder som heteroseksuelle familier. Philadelphia er en af ​​få byer i staten, der udtrykkeligt nævner kønsidentitet og seksuel orientering i sine love mod forskelsbehandling, og derfor er LGBT + -personer beskyttet ved lov mod uretmæssig og ulovlig behandling. Pennsylvania havde en lov om hadkriminalitet, der anerkendte homofobi og transfobi som motivatorer for voldelig kriminalitet, men dette lovforslag blev slået ned i 2008 og blev aldrig erstattet.

Homoseksuelle barer i Philadelphia

Philadelphia har en af ​​de største og mest forskellige homoseksuelle scener i landet. Byen var den første i verden, der inkluderede sorte og brune striber på sine officielle stolthedsflag, hvilket afspejler dens inkluderende identitet. Der er en række homoseksuelle barer og klubber i byen, der imødekommer alle interesser og smag.

Det vigtigste homoseksuelle distrikt i Philadelphia er Washington Square West, et travlt og charmerende knudepunkt for LGBT + -kulturen i byen og hjemsted for mange homoseksuelle barer og klubber. Tabu var den første homoseksuelle sportsbar i byen og har nu en bygning i tre etager, der viser sport hele dagen og om natten. Baren kan prale af et rummeligt tagterrasse med en fantastisk udsigt over Philadelphias skyline.

Barer som f.eks U bar og Boxers tilbyde et afslappet og afslappet drikkemiljø i hjertet af byens homoseksuelle distrikt og er gode steder at varme op, inden du går til de større klubber som f.eks. Woody's.

Alexander Inn Hotel Philadelphia Pennsylvania

Homoseksuelle hoteller i Philadelphia

Den bedste placering at bo i Philadelphia afhænger af, hvad du vil lave i byen. Hvis sightseeing er øverst på din rejseplan, skal du overveje at bo i den gamle bydel, hjemmet til mange af Philadelphias største vartegn såvel som at være en historisk og godt forbundet del af byen. Den mest populære destination blandt homoseksuelle rejsende er dog Washington Square West, byens homoseksuelle distrikt, med et udvalg af homoseksuelle hoteller og utroligt LGBT + natteliv.

Nogle af de bedste muligheder for homoseksuelle rejsende, der ønsker at bo i og omkring Washington Square West, er Independent Hotel, Alexander kro og Warwick Hotel. Disse hoteller giver dig mulighed for let at få adgang til områdets homoseksuelle spillesteder og seværdigheder samt rejse rundt i den større by.

De fleste hoteller i Philadelphia kan betragtes som homoseksuelle, da personalet er forpligtet til at behandle alle gæster med samme respekt og værdighed uanset seksuel orientering eller kønsidentitet, som beskrevet i statens lovgivning om forskelsbehandling.

Gay-saunaer i Philadelphia

Philadelphia er hjemsted for et lille, men populært udvalg af velholdte homoseksuelle saunaer. Et af de mest populære spillesteder er Klub Philly, byens førende homoseksuelle sauna, der ligger tæt på den homoseksuelle landsby og mange af områdets klubber og barer. Club Philly tiltrækker skarer af både lokale og turister med sit udvalg af faciliteter, herunder et fitnesscenter, dampbad, private hytter og VIP-områder.

Mange af saunaerne i byen kombinerer traditionelle faciliteter med fitnesscentre eller fitnesscentre, herunder Sansom Street Gym - sauna, krydstogtklub og fitnesscenter.

At komme til Philadelphia

Philadelphia betjenes af Philadephia International Airport, som ligger omkring 7 km fra byens centrum. Det er en stor og travl lufthavn, der årligt udnyttes af 31.7 millioner passagerer, hvilket gør den til den 20. travle lufthavn i USA.

Den hurtigste og mest populære metode for turister at komme til Downtown-området er med Regional Rail. Denne toglinje stopper ved alle lufthavnens store terminaler og transporterer passagerer til byen på cirka 25 minutter. Toget betales kun kontant, men billetpriserne har en tendens til at være rimelige.

Philadelphia International Airport kører også en pendulkørsel til byens mest populære hoteller, så sørg for at kontrollere, om din bolig betjenes af dette system, inden du besøger.

At komme rundt i Philadelphia

Bus

Den mest bekvemme måde at rejse rundt på Philadelphia er via Philly Phlash Downtown Loop, en effektiv busforbindelse, der kører rundt i byens centrum. Bussen er en fremragende mulighed for dem, der ønsker at udforske de største attraktioner og seværdigheder i byen. Billetter til Philly Phlash er meget overkommelige, og der kan købes flere dag- eller ugelange billetter.

Taxa

Taxaer er rigelige i Philadelphia og kan findes overalt i byen. Der er udpegede transportknudepunkter på større steder i hele Philadelphia, og her vil du let kunne finde en taxa. To af de vigtigste transportknudepunkter er Philadelphia International Airport og William H. Gray III 30th Street Station. Uber og Lyft er også populære alternativer, når man rejser i byen, og ridesharing er almindeligt her.

Cykel

Philadelphia er en af ​​de mest cykelvenlige byer i USA med dedikerede cykelbaner på mange af dens gader. Indego er en cykeldelingsordning, der dækker hele byen, der giver dig mulighed for at hente og aflevere cykler på et antal nav rundt om i byen. Cykeludlejning er til en rimelig pris, og når cyklerne er reserveret, kan de bruges i 24 timer. Der er omkring 1,500 cykler som en del af ordningen, hvilket betyder at du ikke skal have problemer med at finde en.

Ting at lave i Philadelphia

Der er uendelige muligheder, når det kommer til ting at gøre i Philadelphia. De mest bemærkelsesværdige attraktioner inkluderer dog:

  • Besøg Philadelphia Museum of Art
  • Udforsk Reading Terminal Market
  • Besøg Philadelphia Rådhus
  • Shop i det kosmopolitiske centrum
  • Slentre rundt i Love Park

Læs mere: Ting at lave i Philadelphia.

Ofte Stillede Spørgsmål

Visa

Dem, der bor uden for USA, skal have et midlertidigt rejsevisum, og disse kan søges via den officielle amerikanske ambassades hjemmeside eller i din lokale amerikanske ambassade.

Hvornår skal man besøge Philadelphia

Philadelphia oplever alle fire årstider temmelig ekstremt med kogende varme somre og ofte frysende vintre. Som sådan forekommer det mildeste og mest behagelige vejr normalt om foråret eller efteråret.

Mens sommeren måske bringer den bedste atmosfære til Philadelphias gader, er det også når byen er bedst, og i denne periode vil de største turistattraktioner være meget overfyldte.

Rejsende, der er på udkig efter de billigste priser på fly og hoteller, bør dog overveje at besøge mellem november og januar, når alt er billigere om vinteren.

Penge

Der er tusindvis af pengeautomater i hele Philadelphia, og de fleste, hvis ikke alle, virksomheder accepterer kredit- og betalingskort. Dog kan nogle pengeautomater og kortlæsere tilføje et ekstra gebyr for transaktioner, der forsøges med oversøiske kort.

De generelt accepterede og forventede deponeringssatser i Pennsylvania er 15-20% for god service.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.