New Orleans

Gay New Orleans · Byguide

Planlægger du en rejse til New Orleans? Vores gay New Orleans byguide er siden for dig

 

New Orleans

Louisianas største by og hjemsted for nogle af de mest unikke og charmerende kvarterer og arkitektur i landet, New Orleans er et knudepunkt for historie, kunst og musik. Byen har skabt sig en dynamisk og eklektisk kultur gennem sin multikulturelle befolkning og fascinerende historie.

New Orleans er kendt over hele kloden som værende en by med fest, natteliv og fest. Fra de ikoniske Mardi Gras-fester til de mange jazzfestivaler, sker der altid noget i denne glædelige og eklektiske by. New Orleans oser af afslappet livsstil og lægger vægt på nydelse og sjov, hvilket gør det til en fantastisk destination for enhver homoseksuel rejsende.

New Orleans kan også prale af en levende og forskelligartet homoseksuel scene, der generelt er fokuseret i byens franske kvarter. Scenen er travl og energisk, og som sådan kan homoseksuelle rejsende finde et antal homoseksuelle steder overalt i byen, hvoraf mange har lange og etablerede historier.

Homoseksuelle rettigheder i New Orleans

Louisiana er en af ​​de få sydlige stater, der har vedtaget lovgivning om hadkriminalitet, der specifikt nævner seksuel orientering og kønsidentitet. Der er også en række lovforslag, der garanterer LGBT + -individer mod forskelsbehandling i alle former på baggrund af deres identitet.

Nylige afstemninger foretaget i New Orleans afslører, at mens accept af LGBT + -personer generelt er jævnt fordelt, vokser accept og modstand falder. Dette afspejler de stadig mere liberale holdninger hos dem, der bor i byen.

Antidiskrimineringslove betyder, at hoteller og andre spillesteder er forpligtet til at behandle LGBT + -personer med den samme respekt og værdighed, som enhver anden gæst giver, så homoseksuelle rejsende skal generelt føle sig godt tilpas i byen.

Gå til New Orleans

Homoseksuelle barer i New Orleans

Den homoseksuelle scene i New Orleans har en etableret og stærk historie. Det meste af scenen ligger i det franske kvarter, et område kendt for sin charmerende europæiske arkitektur, livlige og livlige gader og eklektisk kultur. Nattelivet starter sent i Athen. Hovedvejen for homoseksuelle spillesteder i distriktet er kendt som "Lavender Line", og mange af byens homoseksuelle barer og klubber ligger inden for gåafstand fra hinanden.

Med sin fantastiske omsluttende balkon og ikoniske trækshows er det ingen overraskelse Bourbon Pub og Parade er en af ​​byens mest populære homobarer. Spillestedet er også et af New Orleans største, fordelt på to etager og byder på flere barer og dansegulve. Baren tilbyder fremragende happy hour-tilbud og er jævnligt vært for landets mest legendariske drag queens.

Den længst kørende homoseksuelle bar i New Orleans er Hjørnelommen, en klassisk bar, der bliver til en livlig og energisk klub efter kl. 9. Corner Pocket tilbyder en unik clubbing-oplevelse i hjertet af det franske kvarter med overkommelige drinks og temaaftener.

Læs mere: En gay guide til New Orleans

Homoseksuelle hoteller i New Orleans

Det franske kvarter er det mest kulturrige distrikt i New Orleans og er et knudepunkt for historiske vartegn, fantastisk arkitektur og design. Området er også det vigtigste homoseksuelle distrikt i byen med mange stilfulde homoseksuelle barer og klubber, der ligger langs de udsmykkede gader. Hotel Monteleone er en institution i New Orleans og har været ejet af den samme familie siden åbningen i 1886. Hotellet er designet i en traditionel europæisk 19-talsstil og har en opvarmet pool på taget og en fantastisk restaurant på stedet. Hotellets beliggenhed i hjertet af det franske kvarter betyder, at byens bedste bøssesteder er inden for gåafstand.

Med sin charmerende indre gårdhave og kreolske værelser, Hotel Mazarin er bekvemt placeret tæt på meget af byens homoseksuelle natteliv. Gæsterne kan drikke lækre cocktails og levende musik, og hotellets bar serverer drikkevarer og mad til sent på aftenen. Hotel Mazarin er enestående værdi for pengene, og værelserne er komfortabelt indrettede.

Andre hoteller i New Orleans beliggende tæt på homoseksuelle natteliv inkluderer Chateau Hotel, Chateau Le Moyne , Maison Dupuy.

New Orleans

Mardi Gras i New Orleans

New Orleans er muligvis bedst kendt for sine Mardi Gras-fester, der finder sted årligt i februar. Den traditionelle franske festival tiltrækker hvert år op til 1.4 millioner mennesker til byen, når gaderne eksploderer med farve, musik og fest. Mardi Gras er blevet fejret i New Orleans siden 1699, da den franske opdagelsesrejsende og kolonialist Pierre Le Moyne d'Iberville ankom til Louisianna og langsomt introducerede traditionerne, begyndende med Mardi Gras parader og maskerade bolde.

Siden introduktionen til Mardi Gras, har byen fejret festivalen på sin egen unikke og overdådige måde, der kombinerer caribiske og afrikanske påvirkninger for at skabe levende flydere og dekorationer. Hold af festivalarrangører kaldet Krewes koordinerer festlighederne og håndhæver Mardi Gras-farveskemaet med lilla, guld og grøn. Det franske kvarter er i centrum for festlighederne, og de maleriske balkoner, der er så synonyme med området, bliver fyldt med festglade mennesker, der nyder den festlige atmosfære.

Læs mere: Mardi Gras I New Orleans.

At komme til New Orleans

New Orleans betjenes af Louis Armstrong New Orleans internationale lufthavn, og rejsende kan nå byens centrum via en række offentlige transportnetværk.

Lufthavnstransporten henter rejsende fra lufthavnen, og afhentningssteder er markeret med gult og hvidt. Bussen går til en række hoteller i Downtown, Uptown og French Quarter i New Orleans, og rejsende bør tjekke, om deres hotel er inkluderet i shuttlens stop. Bussen er relativt billig, og kørestolsvenlige køretøjer kan arrangeres med en uges varsel.

Lufthavnen har også en stor taxaholdeplads, hvorfra rejsende kan rejse gennem byen. Uber og Lyft er begge populære transportformer i New Orleans, og der er udpegede områder i lufthavnen for personer, der ønsker rideshare.

Alternativt stopper bybussen også ved Louis Armstrong New Orleans International Airport og tager 9 daglige ture til Downtown New Orleans.

At komme rundt i New Orleans

New Orleans er en stor og vidstrakt by, men dens kvarterer er let navigerbare, og deres kompakthed gør dem nemme at udforske til fods. Der er adskillige offentlige transportnetværk, der er gode alternativer til biludlejning og gør det muligt for rejsende at opleve et mere autentisk New Orleans.

Sporvogn

Gadevognene i New Orleans er ikoniske, men de tjener en større funktion end blot æstetik, da de også er en effektiv og populær måde at rejse rundt i byen på.

Byens sporvognnetværk kører på fire hovedruter, der transporterer kørere til de mest populære distrikter. Sporvogne er en fantastisk måde at se New Orleans og dens særprægede stil og charme på, med ruter, der passerer gennem det historiske franske kvarter, Downtown-området og to universitetscampusser.

Individuelle billetpriser og billetter til flere dage kan købes, og gadebilnetværket er let at navigere og fungerer ligesom busser i enhver anden by.

Færge

For at få en fantastisk udsigt over floden i New Orleans bør rejsende overveje at tage færgen fra det franske kvarter til byens centrums forretningsdistrikt. Disse stærkt forskellige steder kan rejses for $2 på den meget populære Canal Street Ferry.

Cykel

Byen har et cykeldelingsprogram, og cykelnavene kan ses rundt i byen og er synlige med deres lyseblå farver. Rejsende skal registrere sig online for at få ubegrænset brug af cyklerne til en meget overkommelig pris. New Orleans har gode cykelbaner, så rejsende kan cykle med komfort og lethed.

Ting at lave i New Orleans

New Orleans er en pulserende og farverig by, fuld af spændende muligheder for underholdning og udforskning. Nogle af de bedste ting at gøre inkluderer:

 

 

  • Udforsk det charmerende franske kvarter
  • Nyd lyden af ​​New Orleans Jazz and Heritage Festival
  • Fordyb dig i Marigny-kvarteret
  • Gå gennem pilene i City Park
  • Besøg New Orleans Museum of Art
  • Nyd atmosfæren i Mardi Gras-festlighederne

 

 

Ofte Stillede Spørgsmål

Visa

Dem, der bor uden for USA, skal have et midlertidigt rejsevisum, og disse kan søges via den officielle amerikanske ambassades hjemmeside eller i din lokale amerikanske ambassade.

Hvornår skal du besøge

Det bedste tidspunkt at besøge New Orleans er uden tvivl mellem februar og maj, i denne periode vil du være i stand til at værdsætte den varme temperatur uden den kvælende varme. Disse måneder er også de bedste tidspunkter til at opleve New Orleans i sin fulde og mest levende form under de årlige Mardi Gras-fester. Fejringerne topper normalt i midten af ​​februar med Mardi Gras Day Parade.

Det er lidt billigere at besøge i efterårsmånederne, når vejret er mildt og priserne på fly og hoteller er på det laveste.

Penge

ATM-maskiner er rigelige i New Orleans, og de fleste virksomheder accepterer kredit- og betalingskort. Dog kan nogle pengeautomater og kortlæsere tilføje et ekstra gebyr for transaktioner, der forsøges med oversøiske kort.

De generelt accepterede og forventede deponeringssatser i New Orleans er 15-20% for god service.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.