Ultimate Montreal eftermiddagstur - engelsk

Gay Montreal City Guide

Planlægger du en rejse til Montreal? Vores byguide for homoseksuelle Montreal er siden for dig

 

Ultimate Montreal eftermiddagstur - engelsk

Montreal

Montreal er den største by i Quebec, Canadas frankofon-provins. Det er den næststørste by i Canada. Montreal blev grundlagt i 1642 af franske kolonialister. Historien kunne have taget en helt anden drejning, men i syvårskrigen, da briterne slog franskmændene. ”Det nye Frankrig” startede ikke helt, og Nordamerika blev angelsaksisk.

Montreal bevarer en stærk fransk identitet. Regionen Quebec var tæt på at løsrive sig fra Canada i 1995. Montréals politiske historie er mildt sagt opvarmet, men det er en af ​​de mest kulturelt dynamiske byer i Nordamerika.

Hoteller i Montreal

Homoseksuelle barer i Montreal

Du finder en fremragende homoscene i Montreal. Det er en af ​​verdens mest homoseksuelle venlige byer. Den homoseksuelle scene er stort set centreret omkring den homoseksuelle landsby. Det er et af de største homoseksuelle i Amerika.

Montréals homoscene ligner det, du finder i London eller New York. Der er homoseksuelle barer, du kan besøge om dagen for en civiliseret drink, der er steder at gå til en tidlig aftencocktail, og der er klubber at gå til, hvis du vil danse natten væk.

Mange af Montreals homoseksuelle barer har drag-optrædener om aftenen - forbered dig på at blive læst på fransk. De gode mennesker i Montreal er ret særlige omkring det franske sprog. Selvom du er i Canada, har Quebec sin egen unikke identitet. Det er i det mindste værd at indlede forhandlinger med bartenderen på fransk, selvom du bare siger "Bonjour" til at starte med. Læs mere: Oplev Montreals Gay Village.

Homoseksuel-populære hoteller i Montreal

Der er masser af fremragende hoteller at vælge imellem i Montreal. Hvis du vælger at blive i den homoseksuelle landsby, kan du finde en lidt billigere aftale end i den gamle bydel. Begge distrikter er meget centrale. Der er ikke rigtig nogen homospecifikke hoteller i Montreal, men det er en meget homovenlig by.

I Montreal centrum finder du Loft Hotel. Downtown er et godt område at bo i. Hovedgaden, Rue Sainte-Catherine, er fuld af butikker og restauranter. Det forbinder også til den homoseksuelle landsby. Loft Hotel er et art deco-hotel, og det er meget centralt. Chateau Versaille er også et godt valg, og det er kort gåtur fra den homoseksuelle landsby.

Oplev Montreal

Montreal er en god foodie destination. Den legendariske kok Anthony Bourdain var en stor fan. Du finder mange gode restauranter at udforske. Sørg for at tage en tur til Mount Royal Park. Du kan gå op ad bakken for at få en panoramaudsigt over Montreal.

Den gamle bydel i Montreal er hvor du finder de ældste og mest charmerende bygninger i byen. Montreal er også berømt for at være vært for verdens største jazzfestival. Det finder sted i juli, og det er tiltrukket af mange af de største navne inden for musik.

Gay-saunaer i Montreal

Der er fire homoseksuelle saunaer i Montreal. Det har en bedre gay sauna scene end de fleste amerikanske byer. Sauna-oase er den største homoseksuelle sauna i Montreal, og den ligger i den homoseksuelle landsby. Det er åbent 24 timer i døgnet. Hvis der er mindre end 10 fyre indeni, får du fuld refusion. Sauna GI Joe er også et populært valg - det er fordelt på tre etager, og det er ret rummeligt. Hvis du leder efter at spille hårdere, kan du godt finde det, du leder efter i Montreal.

Gå til Montreal

At komme til Montreal

Det er let at flyve til Montreal. Der er to hovedlufthavne i byen. Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport er den største lufthavn. Du kan få bussen / 747 Express fra lufthavnen til det centrale Montreal, og det tager ikke mere end 25 minutter.

Du kan også flyve til Montreal Saint-Hubert Longueuil lufthavn. Det tager også ca. 25 minutter at køre med offentlig transport til det centrale Montreal.

Ofte stillede spørgsmål om Montreal

Sådan kommer du rundt i Montreal

Montreal er en fantastisk by at udforske til fods. Det er en ganske stor by, og det er meget en bydel, så vælg et distrikt, du gerne vil besøge, og tag en tur. At rejse mellem distrikter er let med offentlig transport. Metro-systemet er let at navigere, og det er ret billigt.

Metroen

En enkelt billet koster omkring $ 2.50. Det er billigere at få et dagskort eller et tredageskort. Der er 68 metrostationer i Montreal.

Bus

Der er masser af busser i Montreal. Du kan udforske hele byen med bus. Det er ikke meget billigere end metroen og lidt vanskeligere at finde ud af. Vi vil anbefale metroen til en jævnere rejse.

Taxa

At få taxaer i Montreal er let. Du kan bare vise din adresse til driveren på din telefon. Peg og nik, hvis du har sprogproblemer.

Er Montreal sikkert?

Canada er hjemsted for verdens politiske folk. Hvis du på en eller anden måde blev draget i Canada, ville din angriber sandsynligvis undskylde flere gange, da de gjorde det. Montreal har lav kriminalitet, så du skal være meget sikker i Montreal.

Kan jeg tale engelsk i Montreal?

Du kan være, du kan blive ignoreret med spids. Lokalbefolkningen har en tendens til at tale på fransk. Selvom de fleste mennesker vil tale engelsk, så prøv at lære nogle sætninger, inden du går. Der er mange anekdoter om, at engelsktalende turister bliver ignoreret i barer.

Hvornår skal man besøge Montreal

Marts-maj er et godt tidspunkt at besøge Montreal. Vejret vil være tempereret, men hotellerne kan være fyldigere september til november kan også være meget populære. Canadiske vintre kan være meget kolde og snedækkede, men mere end lidt atmosfæriske.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.