Guide til homoseksuelle Maldiverne

Guide til homoseksuelle Maldiverne

Homoseksuelle rejser i Maldiverne

 

Maldiverne består af 1200 øer i Det Indiske Ocean og er et af verdens smukkeste lande, men det kan være en svær destination at besøge for LGBT-rejsende. Når det er sagt, rejser mange homoseksuelle par til Maldiverne hvert år - mange med vores søsterselskab OutOfOffice.com der specialiserer sig i luksus homoseksuel rejse til Maldiverne og vil passe på alt fra dine flyvninger til din ankomstflyvemaskine eller speedbåd. Full-service-oplevelsen på Maldiverne er ikke noget, der let kan bookes online.

Hvis du vil komme væk fra det daglige livs pres og opleve ultimativ afslapning, tager Maldiverne noget slag.

Disse øer danner en lille sydasiatiske suveræn stat, Republikken Maldiverne. Da Maldiverne er underlagt islamisk lov, er homoseksualitet ulovligt og straffes med døden. Maldiverne er imidlertid en stadig mere populær destination for LGBT -rejsende. Det hele lyder måske lidt forvirrende, men vær med os.

Hvor gay-venlige er Maldiverne?

Hvis du er i hovedstaden på fastlandet i Male, vil du opdage, at alkohol er forbudt, og at offentlig hengivenhed ikke tilrådes, især for par af samme køn. Der gælder dog andre regler på Maldivernes mange resorts, og folk der rejser til Maldiverne vil kun bo på resorterne – Male er næppe en bucket list destination.

På resorts finder du alkohol, der flyder frit, og par af samme køn får os til at føle sig velkomne. Feriestederne er private feriedestinationer, der tiltrækker folk fra hele verden, og sharialoven er ikke pålagt. Feriestederne er ofte vestlige og ejes, og landet indser, at det er afhængigt af turisme til at fungere.

Hvad skal man lave på Maldiverne?

Hvis du er en strandelsker, vil du være tilpas tilfreds med Maldiverne, men hvad nu hvis du ikke kan lide at ligge på sandet eller en solseng i timevis? Nå, der er masser af fantastiske udflugter og marineaktiviteter at deltage i. Martin Popplewell forklarer i denne video.

 

Turisme i Maldiverne

For bare 40 år siden nød Maldiverne sin nyfundne uafhængighed af det britiske imperium. På dette tidspunkt tiltrak det lidt i form af turisme, men det begyndte at ændre sig i de tidlige 70'ere. De første resorts begyndte at dukke op, og flere og flere turister strømmede til øerne.

Det ville ikke tage lang tid, før Maldiverne blev en af ​​de mest eksklusive feriedestinationer. Talrige femstjernede hoteller opstod, såsom Anantara Kihavah Maldiverne med en verdensberømt undervandsrestaurant. Hvad mere er, hotellets SKY-bar har sit helt eget teleskop og intern astronom. Ved Ritz Carlton Maldiverne du kan bo i en af ​​Maldivernes ikoniske vandbungalows og prøve et luksushotel på Maldiverne Conrad Rangali.

Du kan overveje en rejse med to centre. Parring Sri Lanka med Maldiverne er en god mulighed. Du kommer til at udforske de store kulturelle seværdigheder i Sri Lanka, herunder de mange herlige templer, og derefter slappe af og forkæle dig på en maldivisk ø.

At rejse med vandfly til din ø på Maldiverne

At rejse med vandflyver i Maldiverne er en unik oplevelse. Du rejser fra fastlandet Male International Airport via vandflyver til dit feriested på øen. Det er en oplevelse i sig selv. Se en videoguide fra vores søsterselskab OutOfOffice.com nedenfor eller læs mere i deres fulde blog – en guide til vandfly i Maldiverne.

 

Homoseksuelle rejser i Maldiverne

Folk rejser ikke til Maldiverne for at feste – det her er ikke Berlin! Folk rejser til Maldiverne for at opleve de perfekte strande, dets luksusresorts, det klare blå vand og for at nyde romantik.

Hvorfor ville homoseksuelle rejsende ikke også have et stykke af handlingen?

Da Maldivernes popularitet fortsætter med at vokse, har resorts været nødt til at øge deres spil. Derfor finder du fremragende à la carte-retter, udsøgte vine og service af høj kvalitet. Det er overflødigt at sige, at Maldiverne klarer sig meget pænt i turistsektoren. Dens økonomi er stort set bygget på turisme.

Homoseksuelle rejsende kan være sikre på en varm modtagelse på Maldiverne. Sikkerheden kan ikke garanteres, men det samme kan siges om næsten enhver feriedestination.

Naturligvis finder du ingen homoseksuelle barer på Maldiverne. Men vi har valgt vores foretrukne ejendomme. Og som vi nævnte før, skal du give vores kolleger på, hvis du ikke føler dig tryg ved at booke online OutOfOffice.com et opkald, og et af deres ekspert LGBT-rejseteam vil være i stand til at booke din rejse til også at omfatte dine fly og Maldiverne vandflyvemaskine eller overførsler af speedbåd.

Nogle homoseksuelle rejsende vil ikke tilbyde deres protektion til et land med sådanne konservative love. Desværre er homoseksualitet stadig ulovligt i over 70 lande. Men homoseksuelle mennesker bør ikke frygte, at halve verden er lukket for dem. Der er måder og midler, der er smuthuller, og ærligt talt er der meget hykleri. Så længe turisme driver den maldiviske økonomi, vil turister blive budt velkommen, uanset om de er homoseksuelle eller lige.

Maldiverne var det første land i verden, der lancerede sit eget loyalitetsprogram under COVID-19-pandemien for at tiltrække stamgæster tilbage til sit land. Maldiverne Border Miles giver dem, der vender tilbage til øerne, et differentieret system af frynsegoder. Dygtig!

 

Skal jeg erklære mit homoseksuelle ægteskab ved indvandringen i Maldiverne?

Hver gang vi har besøgt Maldiverne, har vi aldrig haft problemer med immigration eller paskontrol. Når det er sagt, vil vi anbefale, at du adskiller dig selv fra din homoseksuelle eller lesbiske partner, før du går igennem paskontrollen. Det er bare nemmere, og det er usandsynligt, at du bliver stillet nogle svære spørgsmål udover de sædvanlige "hvor bor du?" og "hvor længe er du her?"

Homoseksuelle bryllupsrejser på Maldiverne

LGBT-bryllupsrejser på Maldiverne er fuldt ud mulige. At vælge den rigtige udvej er dog vigtig. Mange vil tilbyde bryllupsrejser til par af samme køn og sikre, at du bliver behandlet lige. Der er også hoteller med homoseksuelle ledere på Maldiverne, og så elsker de LGBT-besøgende! Vores kolleger på OutOfOffice.com vil være i stand til at rådgive.

En homoseksuel eller lesbisk bryllupsrejse på Maldiverne er idyllisk. Ja, der er overvejelser, men når du er på dit feriested på øen, bør du ikke stå over for problemer med at være åben, fordi du er i et forhold - vi mener dog ikke tør pukkel på solsengene!

Hvornår skal Besøg

Højsæsonen på Maldiverne løber mellem november og april, men du finder det bedste vejr i januar og februar. På andre tidspunkter af året er det stadig fint at besøge, men du kan blive nødt til at affinde dig med den ulige regnbyge - selvom det normalt er fint, fordi du er på en øde ø!

Maldiverne eller Seychellerne - hvad er bedre?

Et spørgsmål stillet meget - er Maldiverne eller Seychellerne bedre? Seychellerne har mere progressive LGBTQ + -rettigheder end Maldiverne, men begge er idylliske destinationer, hvis de besøger de rigtige ejendomme.

 

Visa

Dit pas skal være gyldigt i mindst yderligere 6 måneder. Hvis du opholder dig i mindre end 30 dage, vil du få et gratis visum ved ankomsten.

Penge

Valutaen på Maldiverne er den maldiviske rufiyaa, men den amerikanske dollar er den foretrukne valuta, hvis du er turist.

Reservation af din rejse til Maldiverne

Vi anbefaler at bruge en ekspert, når det kommer til at booke en tur til Maldiverne som et homoseksuelt par eller lesbisk par. Vores kolleger i vores søsterselskab OutOfOffice.com er eksperter, når det kommer til LGBT-rejser. Faktisk tilbyder de ejendomme, de arbejder med på Maldiverne, endda homoseksuelle bryllupsrejsefordele til par af samme køn. Du kan ringe til dem + 44 (0) 20 7157 1570 eller fra USA på 1-888-489-8383 eller spørg direkte til dem om deres Homoseksuelle Maldiverne .

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.