Gå til Los Angeles

Gay Los Angeles City Guide

Planlægger du en rejse til Los Angeles? Vores byguide for homoseksuelle Los Angeles er siden for dig

 

Gå til Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles er en storby i det sydlige Californien. Det er verdens underholdningskapital. Hollywood har været den mest indflydelsesrige eksportør af kultur i det sidste århundrede. Tinseltown er hvor så mange drømme er skabt og mistet.

Det er teknisk set kendt som City of Los Angeles - det er også kendt som LA og endda City of Angels. Los Angeles har en befolkning på omkring 4 millioner. Det er spredt ud over en række meget karakteristiske distrikter, herunder WeHo, Venice Beach, Malibu, Beverly Hills og Pacific Palisades. Det er en af ​​de rigeste byer i verden, der producerer en GMP på $1 billion hvert år, hvilket gør den rigere end mange lande. Læs mere: Los Angeles 'fedeste kvarterer.

Homoseksuelle barer i Los Angeles

Los Angeles har en af ​​de bedste homoseksuelle scener på planeten. Det meste af LA's homoseksuelle scene er centreret omkring West Hollywood, også kendt som WeHo. På nogle måder er WeHo USAs største homoseksuelle mekka. Da homoseksuelle strømmede til San Fran i 70'erne, strømmer de til WeHo i dag. Så mange LGBT+ "influencers" bygger hele deres tilstedeværelse på sociale medier omkring skjorteløse selfies i LA

Denne by har længe haft ry for at være plastikfantastisk. Det er et sted, hvor folk bruger meget tid på deres udseende. At have store biceps og en six-pack ser ud til at være normen snarere end undtagelsen.

Du vil se en masse smukke mennesker på Klosteret, måske den mest berømte homoseksuelle bar i WeHo. Det er noget af en institution. Der er et stort udendørsområde, der er fantastisk til at se på mennesker. Du kan tage dertil om eftermiddagen for en drink og også feste natten væk.

Der er så mange homoseksuelle barer at udforske. Dette sted er central for homoseksuelle barer.

Beverly Wilshire Hotel Los Angeles Californien

Homoseksuel-populære hoteller i Los Angeles

Nogle af USA's bedste hoteller kan findes i Los Angeles. Der er ikke rigtig nogen homo-specifikke hoteller i LA, men alle hoteller vil være meget homo-venlige. Andaz West Hollywood er et populært hotel på Travel Gay. Det ligger på Sunset Boulevard lige i hjertet af handlingen. Et mere overkommeligt valg er Ramada Plaza WeHo. Det har en farverig Art Deco-stil.

Du finder nogle luksushoteller i verdensklasse i LA The london west hollywood er et luksushotel i britisk stil med en ære af gammeldags storhed. Chateau Marmont er et af, hvis ikke de mest historiske hoteller i LA. Det er her mange af Tinseltowns største stjerner har boet og fester, fra Garbo til DeNiro. Hvis vægge kunne tale, ville du blive rystet.

Oplev Los Angeles

Los Angeles er en enorm, udbredt by. Det er ikke så let at navigere, og trafikken kan være et mareridt, forudsat at du agter at leje en bil. Det er bedst at udforske distrikt for distrikt og også meget vigtigt at vælge det rigtige hotel på den rigtige placering. WeHo er det bedste sted at starte, især for homoseksuelle rejsende. Det er her, du finder det bedste natteliv og mange af de kulturelle højdepunkter.

Læs mere: Ting at gøre i West Hollywood.

Der er mange ikoniske turistmål, du vil markere din bucket-liste. Gå en tur ned ad Hollywood Walk of Fame og også Sunset Boulevard. Graumans kinesiske teater er også et besøg værd. Det er værd at deltage i en Hollywood-tur for at lære om filmens sædvanlige indflydelse på LA og resten af ​​verden. Venice Beach er et besøg værd. Derfra kan du gå til Muscle Beach og se nogle af verdens smukkeste mennesker.

Homoseksuelle badehuse i Los Angeles

LA har en af ​​Amerikas sidste anstændige badehusscener. Flex LA er et homoseksuelt badehus på Melrose Ave. Det er åbent 24 timer i døgnet. North Hollywood Spa ligger på Vineland Ave tæt på WeHo.

Læs mere: Historien om Amerikas bøssebade og "Bathhouse Betty".

Los Angeles · Homoseksuelle barer

At komme til Los Angeles

Los Angeles International Airport (LAX) er den største lufthavn i LA. Det er en af ​​Amerikas største lufthavne, så det er meget let at komme til. Du kan få en bus eller metro fra LAX til Hollywood. Det tager ikke mere end en time. En taxa til WeHo koster cirka 40 dollars.

Ofte stillede spørgsmål om Los Angeles

At komme rundt i Los Angeles

Det er nemt at flyve til Los Angeles. Det kan være mere af en udfordring at komme rundt i Los Angeles. Det offentlige transportsystem er ikke så godt som i andre større byer. Motorvejene kan også blive meget fastklemt. Vi skal endnu en gang understrege, at dit hotelvalg er nøglen. Hvis du vil lave alle Hollywood-tingene, så få et hotel i Hollywood. Hvis du vil gøre det med stranden, så overvej Venice Beach.

Metro

Metroen dækker ikke alle destinationer. Det dækker dog nok. Tjek metroruten og overvej det i forhold til dit hotel. Du kan overveje din rejseplan i den sammenhæng. Metroen er den mest økonomiske transportform.

Bus

Bussen bliver din ven. Busruterne dækker hele byen. Da LA er enormt, kan det være forvirrende for turister. Sørg for at planlægge din busrute omhyggeligt.

Taxa

Du kan få en taxa, men hvis du kører en betydelig afstand, bruger du en masse penge. Det er bedst at få taxaer rundt i et bestemt distrikt.

Er Los Angeles sikkert?

Los Angeles har nogle uslebne områder. Det havde tidligere et godt ry. Tingene er forbedret i de senere år. LA er temmelig sikker, men det er en stor, travl by, så hold øje med dig og undgå usikre områder om natten.

Er LA dyrt?

Det er. Den gennemsnitlige leje af en lejlighed er dobbelt det nationale gennemsnit. Det er et meget ønskeligt sted at bo, og det tiltrækker mange ambitiøse mennesker. LA er masser af sjov, men du skal budgettere, hvis du ikke ruller i dollars.

Hvornår skal man besøge Los Angeles

Marts - maj er et godt tidspunkt at besøge LA. September til november er også en populær tid. Det kan blive meget varmt og overfyldt i højden af ​​sommeren. Overvej en vintertur, hvis du er på et budget.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.