Gay Hua Hin · Byguide

Gay Hua Hin · Byguide

Planlægger du at besøge Hua Hin? Så er vores homoseksuelle Hua Hin byguide til dig.

Hua Hin Railway Station - Hua Hins ikoniske vartegn 

 

Hua Hin หัวหิน

Beliggende omkring 200 km syd for Bangkok, er Hua Hin en badeby, der hører til Prachuap Khiri Khan-provinsen. Den har et areal på 911 km² med kun én strand (Hua Hin Beach), selvom stranden er meget mindre udviklet end enten

Hua Hin betragtes som den ældste badeby i Thailand og var den foretrukne sommerresidens for den thailandske kongefamilie. I dag er Hua Hin stadig et yndet weekendophold med thailændere fra Bangkok og udenlandske turister.

Udover vandsport og strandaktiviteter er Hua Hin også fantastisk til sightseeing, shopping og spisning. Resortet er kendt for sit brede udvalg af mad, fra billige lokale gadesælgere til fine internationale restauranter.

 

Homoseksuel scene

Mens populære stranddestinationer som Pattaya or Phuket har et pulserende homo-natteliv, er homoscenen i Hua Hin næsten ikke-eksisterende. Der er dog et lille homoseksuelt samfund. Mange homoseksuelle virksomheder er åbnet i løbet af de sidste mange år, selvom nogle få Bøssebarer , Spa med bøssemassage er blevet tilbage.

 

At komme til Hua Hin

Med bil

Hua Hin ligger omkring en nem 3-timers kørsel fra Bangkok. Mange Bangkok taxi chauffører er glade for (med forudgående aftale) for at tage dig til og hente dig fra Hua Hin (normalt omkring 2,000-2,500 baht hver vej) eller alternativt bestille en privat limousineservice.

Med tog

Togstationen i Hua Hin ligger lige i byens centrum, men at tage et tog fra Bangkok kan tage op til 6 timer.

Med bus

Nonstop VIP-busser fra Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn tilbyder direkte transport til Hua Hin og omvendt.

At komme rundt i Hua Hin

Der er flere muligheder for at komme rundt i Hua Hin. "Songthaew" (pickup truck) kører de samme ruter hele dagen, og prisen afhænger af, hvor du skal hen. Motorcykeltaxier og tuk-tuk'er er også tilgængelige, men aftal en pris på forhånd.

Mrigadayavan, det thailandske kongelige sommerpaladsMrigadayavan Sommerpalads

 

Ting at se og gøre

Royal Summer Palace (Klai Kangwon Palace) - Dette sommerpalads i spansk stil, der blev bygget i 1929, har smuk arkitektur og en stor have. Den thailandske kongefamilie bor stadig her ved lejligheder.

Mrigadayavan sommerpalads - Det kongelige kompleks blev bygget i 1923 og består af tre charmerende grupper af træpavilloner ved stranden, der blev brugt som sommerpalads af kong Rama VI.

Hua Hin Railway Station - Denne historiske togstation er Hua Hins mest berømte vartegn og en stor turistattraktion.

Pa La-U vandfald - Beliggende omkring 60 km vest for Hua Hin, er dette naturskønne vandfald placeret i en skov, hvor der findes mange slags fugle.

Ploenwan - en temaby under et nostalgisk koncept, der tilbyder klassisk thailandsk mad og snackboder og shopping, beliggende overfor Klai Klangwon Palace.

Nattemarked - populært shoppingmarked, hvor besøgende kan nyde lokal fisk og skaldyr tilberedt på stedet.

Sommerfuglhaven - Hua Hins første sommerfugle- og urtehave med lokale planter fra hele Thailand.

Khao Takiab - beliggende 14 km fra Hua Hin, denne bakke byder på flot udsigt over byen og er hjemsted for buddhistiske templer.

Cicada marked - en charmerende markedsplads med moderne kunsthåndværk.

Phraya nakhon hule - historisk syn med en "trone" bygget under kong Rama V's regeringstid, 58 km syd for Hua Hin

 

Phraya nakhon hule

 

Hvor skal man bo i Hua Hin

Hua Hin har et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, der passer til enhver pengepung og smag, fra større luksushoteller og private villaer til boutique-budgetresorts og bungalows.

For vores liste over anbefalede hoteller i Hua Hin, besøg vores Gay Hua Hin hoteller .

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.