Vestkysten af ​​Phuket Island

Gay Phuket · Øguide

Planlægger du en tur til Phuket? Så vores homoseksuelle Phuket-guide er noget for dig.

 

Vestkysten af ​​Phuket Island

Phuket ภูเก็ต

Phuket er den største ø i Thailand. Det ligger i Andamanhavet lige ved den sydvestlige kyst. Øen er 48 km lang, 21 km på sit bredeste punkt og forbundet med en bro til fastlandet.

De bedste sandstrande er på Phukets vestkyst. Patong, Kata og Karon strande er de mest kendte, men kan blive overfyldte i højsæsonen. Strandene og resorts nord eller syd for disse centrale områder er mere fredelige. Klik her for en mere detaljeret guide til Phukets bedste strande.

strand-ved-surin-phuket-guide1

Homoseksuel scene

Den homoseksuelle scene på øen Phuket ligger i Patongs vestkystby. Snesevis af bøssesteder inklusive Hoteller, Restauranter, Saunaer og SpasBarer og klubber er koncentreret i og omkring Paradise Complex. Der er en veletableret bøsseafsnit ved Patong Beachlige foran flora Hotel.

Den uges lange Phuket Gay Pride Festival finder sted hvert år i april og tiltrækker tusindvis af besøgende.

 

At komme til Phuket

Langt de fleste turister ankommer med fly. Phuket Internationale Lufthavn, der ligger mod den nordlige ende af øen, betjenes af direkte flyrejser fra mange lande såvel som flyrejser fra Bangkok og andre regionale thailandske byer.

Det er muligt at rejse fra Bangkok, Malaysia eller endda Singapore med bus, bil eller tog. Togpassagerer går af ved Surat Thani-provinsen og kører den sidste etape til Phuket ad vej. Det er også muligt at besøge Phuket med krydstogtskib.

 

Fra lufthavn til hotel

Målt taxa

Taxaer er en populær mulighed, selvom billetprisen i modsætning til Bangkok ikke er billig. Den gennemsnitlige pris fra lufthavnen til Patong er 600-700 baht. Billetprisen er den sats, der vises på måleren plus et lufthavnsgebyr på 100 baht. Rejsetiden fra lufthavnen til Patong er omkring 40 minutter. Nogle taxachauffører vil muligvis opkræve en fl til sats. Det kan være nødvendigt at du står i kø for en afmålt taxa.

Limousintaxi

En mere komfortabel "upmarket" taxa-mulighed, der kan koste op til 1,000 baht (inkl. lufthavnsgebyr), men normalt tilgængelig med det samme (ingen kø).

minivan

En dør-til-dør delt pendling. Disse minibusser afgår, efter at de er fyldt op, og afleverer passagerer undervejs - så rejsetiden bliver længere.

Biludlejning

Dette er en fantastisk måde at udforske Phuket på, da der er mange naturskønne veje. Biludlejning er ikke særlig dyrt, men kørestandarder i Thailand er temmelig dårlige, så kør defensivt og pas på motorcyklister.

Kommunal lufthavn bus

Kører dagligt 6: 30-21: 30 hver time til Phuket by (men ikke til vestkysten) og tager cirka en time. Ikke en særlig nyttig mulighed.

 

At komme rundt i Phuket

Phuket er en stor ø, så du har brug for en form for transport for at komme rundt. Offentlig transport er begrænset, så taxaer eller tuk-tuks er det eneste praktiske middel. Nogle hoteller tilbyder shuttlebus til Patong.

Med taxa

Phuket har to typer taxaer. En "tuk-tuk" har ingen måler, så aftal altid en pris på forhånd og prut hårdt. Tuk-tuk'er er gode til korte ture rundt i byen, der ikke bør koste mere end 40-50 baht. Mange tuk-tuk chauffører vil forsøge at opkræve for høje priser. Bare sig nej og find en anden.

Målte taxaer er en meget bedre mulighed for længere rejser. De er sikrere og mere komfortable end tuk-tuks, men ikke lette at finde på gaden. Bed din hotelreception om at ringe efter en taxa.

I bil eller motorcykel

Billeje koster fra 1,000-1,200 baht pr. Dag. Der er flere udlejningsselskaber i og omkring lufthavnen. Kørselsstandarder i Thailand er generelt meget dårlige. Vi anbefaler at tage fuld forsikringsdækning og køre defensivt. I henhold til loven skal du have dit kørekort med dig, når du kører.

Motorcykel- og scooterudlejning starter ved omkring 200 baht om dagen. At køre på motorcykel er dog meget farligt og bedst undgås.

Phuket har en af ​​de højeste trafikulykker i Thailand, og 90% involverer motorcykler! Husk, motorcykeludlejning inkluderer ALDRIG nogen tredjepartsforsikring. Hvis du er involveret i en ulykke eller skade eller beskadiger motorcyklen, er du ansvarlig. Hvis du er vesterlænding, er du i ekstra risiko, da du betragtes som mere betalingsdygtig.

Du er ifølge loven forpligtet til at bære hjelm. Denne lov ignoreres ofte af thailændere. Trafikpoliti er mere tilbøjelige til at stoppe vesterlændinge for ikke at have hjelm på, da de er mere tilbøjelige til at have kontanter til at betale bøden.

Med båd

Longtail både er en fantastisk måde at gøre lidt øhopping på. Priserne kan forhandles og skal være omkring 500 baht i timen eller højst 1,800-2,000 baht pr. Dag.

Med 'songthaew' eller bus

Der er få busser i fuld størrelse. De fleste ruter drives med 'songthaews' (i det væsentlige en ombygget pickup truck). Prisen er fra 25 baht og opefter, og der er ingen faste stop. Songthaews afhenter og afleverer som ønsket.

Der er ingen "cross-beach" forbindelser, så at rejse fra Surin til Patong (15 minutter med taxa) kræver en times lang omvej via Phuket by. Nogle chauffører kan forsøge at opkræve et for højt gebyr fra turister.

 

Hvor skal man bo i Phuket

Hvis du ønsker at bo i nærheden af ​​Patong homoseksuelle strand og Paradise Complex homoseksuelle natteliv, har vi nogle forslag til Phuket Hoteller i Patong.

For andre muligheder, besøg vores side med mellemklasse + budgethoteller i Phuket. Luksus badebyer er angivet separat på Siden Luksushoteller i Phuket.

 

Ting at se og gøre

De fleste homoseksuelle besøgende til Phuket kommer med en overlagt hensigt om at tilbringe det meste af deres ferie med at nyde solen. Men hvis din krop kan trækkes fra sin naturlige strandhabitat, vil den opdage et stort udvalg af fritidsaktiviteter på og omkring øen Phuket.

Khao Sok National Park

Thailands førende regnskovsreservat, der har mere end 48 arter af pattedyr, herunder vilde elefanter, tigere og leoparder.

Phi Phi Islands

Blev berømt af filmen "The Beach" og nu ret overudviklet. Imidlertid, Phi Phi-øerne er stadig et majestætisk syn at se og giver en interessant dagsudflugt.

Dykning

Øerne omkring Phuket tilbyder nogle af de bedste dykkersteder i Sydøstasien. Af særlig opmærksomhed er de nærliggende Similan-øer, hvor synligheden kan nå over 30 meter, og leopardhajer og delfiner er et almindeligt syn. Der er en række PADI-certificerede dykkerskoler på øen, der giver instruktion og organiserer udflugter.

Phang Nga Bay

Phang Nga-bugten strækker sig fra Phukets østkyst til Krabi. Denne bugt er hjemsted for gigantiske klippebjerge, der rejser sig fra havet - hvoraf den mest berømte hedder James Bond Island. Spektakulære seværdigheder, som er en dagstur værd at se.

phang-nga-bay-med-james-bond-island

Hvornår skal du besøge

Temperaturerne i Phuket er normalt 28ºC-32ºC hele året. Det er mængden af ​​nedbør, der ændrer sig.

Højsæsonen (og den tørreste) er fra begyndelsen af ​​december til midten af ​​april (efter "SongKran" - thailandske nytårsfejringer).

April og maj er normalt de varmeste måneder, med nogle dage med nedbør. Juni til oktober er regntiden. November og begyndelsen af ​​december kan se lidt køligere temperaturer og en blanding af solrige og regnfulde dage.

For anbefalinger om spisesteder, Klik her for at gå til vores restauranter i Phuket .

 

Strandaktiviteter

På mange strande finder du jetski og parasailing. Strækninger tildeles disse operatører. Vær meget forsigtig med ikke at svømme i disse zoner, da stort set alle jetski-lejekunder er meget uerfarne chauffører.

At leje en jetski eller parasailing er meget risikabelt. Der er en god chance for, at din operatør ikke er forsikret. Hvis du beslutter dig for at leje en jetski, få nogen til at tage billeder af vandscooteren, før du tager afsted. Den mindste skade på jetskien vil resultere i store ekstra gebyrer. Hvis du ikke betaler, vil operatøren true med at ringe til politiet. Vi har set dette ske.

 

Turistpoliti

Et nyttigt tal at huske er 1155 - Turistpolitiet.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.