ø, thailand, phi phi ø

Phi Phi -øerne · Ø -guide

Første gang til Koh Phi Phi? Så er vores Phi Phi Island guide noget for dig.

ø, thailand, phi phi ø

Koh Phi Phi เกาะ พี พี

Phi Phi er en fantastisk øgruppe, der ligger i Andamanhavet mellem Krabi og Phuket. Kun en af ​​de seks øer, Phi Phi Don, er befolket.

Øerne rangerer som nogle af de mest naturligt smukke i verden. På trods af en hurtig vækst i turismen er de omkringliggende farvande stadig hjemsted for en enorm mængde koral- og havliv. Øens sandstrande, hulerne og de tropiske skovdækkede kalkstensbjerge er stadig vidunderlige seværdigheder.

 

Planlægning af et besøg

Phi Phi-øerne nås let med færge eller speedbåd fra enten Phuket eller Krabi. Det er muligt at tage en dagstur fra enten Phuket eller Krabi, men det er værd at bo et par nætter på et af de hoteller eller resorts, der er sprunget op på Phi Phi Don de seneste år.

 

Populære muligheder for homoseksuelle rejsende er:

Phuket og Phi Phi. Kombinerer det homoseksuelle natteliv og homoseksuelle strand i Phuket med et besøg på øerne. Tag en dagstur til øerne, eller bliv et par dage, inden du vender tilbage til Phuket.

Phuket til Phi Phi til Krabi. Besøg Phuket og Phi Phi-øerne, men fortsæt derefter din rejse med færge til Krabi eller omvendt. Dette er en fantastisk mulighed, hvis du har tid og ikke ønsker at være ét sted for længe.

 

Homoseksuel scene

Der er ingen homoseksuelle spillesteder på øerne, men den afslappede, afkølede ø-stemning (især efter dagstripere forlader sent på eftermiddagen) betyder, at der heller ikke er behov for noget.

 

Ton Sai-bugten

Ton Sai-bugten er det største turistområde på Phi Phi Don. Bugten og landstrækningen forbinder den nordlige og sydlige del af øen, og du finder et stort udvalg af barer, restauranter, hoteller og færgehavnen.

Phi Phi Islands

At komme til Phi Phi-øerne

Færge fra Phuket

Flyv til Phuket Internationale Lufthavn. Tag en taxa til enten Rassada Pier på Phukets sydkyst (ca. 30 km / 50 minutter). Færger afgår 3-4 gange om dagen og tager cirka 2 timer.

Færge fra Krabi

Flyv til Krabi lufthavn. Tag en taxa til Krabi Town. Færger afgår 5-6 gange om dagen og tager omkring 2 timer.

Du kan bestille færgebilletter på forhånd online på Phuketferry.com

Dagstur Speedbåde fra Phuket

Dag-tur speedbåd ture sælges overalt i Phuket, især Patong. Disse inkluderer normalt overførsler fra dit hotel til molen, stopper ved forskellige bugter, snorkler og en frokostbuffet. Speedbåde tager typisk 20-30 passagerer og er ikke særlig behagelige.

Fornemme operatører tager mindre end 20 passagerer. Shop rundt efter det bedste tilbud. Speedbådsoverfarten kan være ret ujævn - anbefales ikke, hvis du har et rygproblem. Overfartstiden er omkring 45 minutter.

Tag ikke en langhalebåd for at krydse fra Phuket til Phi Phi, da dette ikke er en sikker eller behagelig mulighed.

Udforskning-Phi-Phi-øer-Thailand

 

Udforsk Phi Phi Islands

Langhalebåde kan let lejes fra Ton Sai Bay-molen og er en fantastisk måde at udforske de rolige, koralfyldte bugter og fjorde, der er gode til svømning og snorkling.

Der er ingen biler på øen og kun et par motorcykler. Alt transporteres til fods, i en trillebør eller med båd.

 

Hvornår skal Besøg

Som med de fleste stranddestinationer i Thailand er det bedste tidspunkt for homoseksuelle rejsende at besøge øerne uden for højsæsoner i skoleferierne i oktober til april uden for monsunen.

 

Hvor skal man bo på Phi Phi

Tjek vores anbefalede Phi Phi Island Hoteller og resorts. Opdateret til 2018.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Bog A Travel Gay Godkendt hotel