Le Meridien Bora Bora

Gay Fransk Polynesien Guide

Gayrejser i Tahiti og Fransk Polynesien

Le Meridien Bora Bora

Fransk Polynesien består af 118 geografisk spredte øer og atoller, der strækker sig over en bred flade i det sydlige Stillehav. De skyhærdende vulkanske toppe og det turkise vand i dette tropiske paradis er et stort træk for de rige og berømte. Dette er et af de bedste steder på jorden for at opleve luksus.

Øerne er populære destinationer for både ægteskaber og bryllupsrejser. Efter principperne om 'liberté, égalité, fraternité' har Fransk Polynesien tilladt ægteskab af samme køn siden 2013. Nu kan LGBT+ -rejsende få mest muligt ud af denne smukke del af verden.

Hvor gayvenligt er Fransk Polynesien?

Selvom øerne i Fransk Polynesien udøver selvstyre, er de underlagt fransk lov. Dette betyder, at der ikke er nogen juridisk eller institutionel forskelsbehandling af LGBT + -samfundet.

Polynesisk samfund er særligt indbydende for homoseksuelle rejsende. Tahitisk kultur har faktisk et tredje køn kaldet rae rae, som er mænd, der er blevet opdraget som kvinder. Det er noget anderledes end vestlige begreber om kønsidentitet, men gør det polynesiske folk usædvanligt imødekommende og venlige over for homoseksuelle rejsende.

Turisme i Fransk Polynesien

Øen Bora Bora er utvivlsomt højdepunktet i Fransk Polynesien. Du kan sove over den turkisblå lagune i en af ​​de ikoniske vandbungalows. Vågn op til en fantastisk udsigt over Mt. Otemanu, øens sovende vulkan, inden du dykker ned i det verdensberømte farvand, der er vært for et meget forskelligartet vandliv omgivet af et beskyttet rev.

De omkringliggende øer og atoller kan prale af nogle af de førende luksusresorts og hoteller i verden. Brando var for eksempel vært for Barack Obama, da han skrev sine præsidentmindebøger. Pippa Middleton og hendes mand James Matthews bryllupsrejse der også.

Hilton Moorea Lagoon Resort and Spa tilbyder fantastiske over vand bungalows på en nærliggende hjerteformet ø, mens InterContinental Tahiti Resort & Spa ligger på 32 hektar frodig tropisk have sammen med en tahitisk lagune.

De fleste aktiviteter i Fransk Polynesien er centreret omkring vandsport. Dykning dominerer feriestedets aktiviteter sammen med snorkling. Dette er også en fantastisk destination for bådsafari, jetski, parasailing og svømning med hajer - ja, faktiske hajer.

Homoseksuel rejse i Bora Bora og Fransk Polynesien

Fransk Polynesien er det perfekte sted for homoseksuelle rejsende, der leder efter en romantisk ferie. Forvent ikke en blomstrende festscene - dette er ikke Mykonos!

Der er ingen homobarer i Fransk Polynesien, men der er homokrydstogter, der sejler rundt på øerne. Hvis du ikke føler dig tryg ved at booke online, så giv vores kolleger på OutOfOffice.com et opkald og et af deres ekspert LGBT-rejseteam vil være i stand til at booke din rejse til også at omfatte dine interne flyvninger eller overførsler med speedbåd.

Klimaet i regionen ændrer sig meget lidt fra sæson til sæson på grund af sin fremragende beliggenhed nær ækvator. I de vådeste måneder af december, januar og februar vil du dog stadig have over to hundrede solskinstimer.

Øernes økonomi er næsten helt afhængig af turisme, så du vil finde en meget indbydende atmosfære ved din ankomst såvel som fin à la carte-spisning og fremragende service.

Video

Visa

Forespørg på din lokale ambassade for visumoplysninger.

Valuta i Fransk Polynesien

Den lokale valuta er CFP Franc.

Hvornår skal man besøge

Juni til august er de mest populære måneder.

Reserver din rejse til Fransk Polynesien

Vi anbefaler at bruge en ekspert, når det kommer til at booke en tur til Fransk Polynesien som et homoseksuelt par eller lesbisk par. Vores kolleger i vores søsterselskab OutOfOffice.com er eksperter, når det kommer til LGBT-rejser. Faktisk tilbyder de ejendomme, de arbejder med i Fransk Polynesien, endda homoseksuelle bryllupsrejsefordele til par af samme køn. Du kan ringe til dem på +44 (0) 20 7157 1570 eller fra USA på 1-888-489-8383 eller spørge direkte til dem om deres Homoseksuel fransk Polynesien .

Luksus LGBT rejser fra OutOfOffice.com

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.