Homoseksuelle Dubrovnik

Homoseksuelle Dubrovnik

En turist-populær destination i det sydlige Kroatien. Den UNESCO-noterede Dubrovnik by er kendt som filmsættet til 'Game of Thrones' og tiltrækker hundreder af tusinder besøgende hvert år.Selvom Dubrovnik betragtes som den homovindligste by i Kroatien, er der ingen specifik homoscene i denne lille by. Troubadour jazzcaféen, der ligger ved siden af ​​katedralen, er et yndet hangout for både LGBT og straight locals.

Homoseksuelle Dubrovnik

Prince Charming Gay Cruise
Placeringsikon

Dubrovnik, Kroatien

Vis på kort
Den charmerende måde at krydse…
Prince Charming Gay Cruise er en alt-homoseksuel krydstogtsferie, der sejler fra forskellige havne over hele Europa, fx Split og Dubrovnik i Kroatien.

Fejr livet med ligesindede fyre til autentiske destinationer, nyd lokale delikatesser, slappe af og slappe af i den europæiske sol, der rejser gennem dens forskellige rejseplaner.

Prince Charming krydstogtskibe er små og boutique-stil med kun 19 hytter pr. Skib, hvilket gør det let at lære dine medrejsende at kende, hvad enten du er alene eller inden for en gruppe. Hver hytte har eget badeværelse med toilet / brusebad og aircondition.

Der er kahytdelingsmuligheder for enlige rejsende, et enkelt sted kan reserveres i en rummelig dobbeltkabine med enkeltsenge. Det andet sted fyldes op.

Krydstogterne inkluderer morgenmad, én velkomst og kaptajnens middag og daglig rengøring om bord med dit ekspert Prince Charming-team. Underholdning omfatter White Night, Royal T Dance og Drag-underholdning ombord.

Anden mad og drikke om bord kan blive opkrævet, men holdet er også villig til at anbefale, hvor man kan spise og spise ude af skibet, hvis det er nødvendigt. Skibet har også gratis wifi og badehåndklæder inkluderet.

Følgende krydstogtsdatoer er nu tilgængelige for næste år:

22.-29. juli 2023.

Klik videre til det officielle krydstogtswebsted for yderligere detaljer og for reservationer.
Funktionalitet:
boutique
morgenmad
krydstogtpakke
gratis WiFi
Gay krydstogt
homoseksuel underholdning
husholdning
ø hopping
aktiviteter ombord

Ugedag: 24 timer

Weekend: 24 timer

Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

MILK
Placeringsikon

Marojice Kaboge 7, Dubrovnik, Kroatien

Vis på kort
3.5
Publikums vurdering

Baseret på 2 stemmer

MILK er den første officielle homoseksuelle bar i Dubrovnik! Kom og tjek den farverige bar og sjove område, og prøv deres velsmagende cocktails. Regelmæssige dansefester i weekenden.
Funktionalitet:
bar
Cocktails
Musik

Sidst opdateret den: 8 Aug 2023

Troubadour Jazz Cafe
Placeringsikon

Bunićeva poljana 2, Dubrovnik, Kroatien

Vis på kort
3.3
Publikums vurdering

Baseret på 13 stemmer

Ikke et homoseksuelt sted. Troubadour er en velkendt, homoseksuel venlig cafe og bistro i Dubrovnik, der byder på levende musik (jazz, let at lytte) og får travlt i weekenden.

Det udendørs opholdsområde er et fantastisk sted at slappe af og nyde en drink eller to. Cafeen byder alle velkommen - venner, familier, LGBT, straight m.m.
Funktionalitet:
bar
Levende musik
Musik
Restaurant

Sidst opdateret den: 12 Nov 2023

Dubrovnik · Hoteller

The Pucic Palace
Placeringsikon

Ulica Od Puca 1,, Dubrovnik

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Perfekt beliggenhed. I hjertet af Dubrovniks gamle bydel. Fremragende spisning.
Beliggende i hjertet af Dubrovniks historiske gamle bydel og kun 5 minutter fra Banje-stranden, tilbyder The Pucic Palace værelser til rimelige priser med udsigt over den charmerende Gundulic-plads.

Værelserne har til huse i en bygning fra det 18. århundrede og er nyrenoverede med lydisolerede vinduer, højt til loftet, fladskærms-tv, gratis WiFi, eget badeværelse med badekar og Bvlgari-produkter.

Puclic Palace har en fremragende vinbar og restaurant med udendørs terrasse. Økologisk morgenmad er tilgængelig efter anmodning. Mange lokale restauranter er i nærheden.
Funktionalitet:
bar
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Solterrasse

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.