Gå til Dallas

Gay Dallas · Byguide

Planlægger du en tur til Dallas? Så er vores homoseksuelle Dallas byguide side noget for dig.

Gå til Dallas

Dallas er et varigt knudepunkt for finans, politik og kultur og har formået at modstå det undergang, som andre texanske byer har oplevet, og er stadig en af ​​de mest indflydelsesrige i landet. I denne travle metropol giver tårnhøje glasskyskrabere plads til mindre og underlige distrikter, der er berømte for deres kunstneriske og kulturelle identiteter.

Dallas kan også prale af en af ​​de mest aktive og etablerede homoseksuelle scener i USA og hævder landets sjette største LGBT + befolkning. Byen er blevet en hovedstad for bøsseturisme, hvor homoseksuelle rejsende strømmer til gaderne hvert år for at nyde de indbydende og accepterende lokale, blomstrende natteliv og rig kultur.

Homoseksuelle rettigheder i Dallas

På trods af at være placeret i en af ​​Amerikas mest socialt konservative og religiøse stater, er Dallas selv en bastion af liberal fordomsfrihed og LGBT + accept. Byen har den sjette største LGBT + -befolkning i landet, og de fleste rejsende betragter den som homoseksuel og inkluderende indbydende.

Byen Dallas begyndte at udstede ægteskabstilladelser af samme køn kun få timer efter Højesterets afgørelse om ægteskabslighed i 2015. Der er dog stadig ingen statslovgivning, der beskytter LGBT + -individer i Texas mod seksuelt motiveret diskrimination, og transpersoner skal først gennemgå kønsbekræftelse. operation, før de fik lov til at ændre deres lovlige køn.

Homoseksuelle barer i Dallas

Det bedste homoseksuelle natteliv, der tilbydes i Dallas, findes i og omkring Oak Lawn-kvarteret. Området har en levende og koncentreret samling af homoseksuelle barer og klubber, der spænder over en række interesser og smag, og som garanteret vil lokke enhver homoseksuel rejsende.

Hvilken bedre måde at tilbringe en nat i Dallas end at udleve din sande cowboy-fantasi på et af de eneste homoseksuelle land og vestlige barer i landet. Round-Up Saloon er en massiv klub med 12 barer og rutinemæssigt tegner byens største homoseksuelle skarer. Tequila-, pop- og countrysangene og den utrolige atmosfære gør Round-Up Saloon til et af de bedste spillesteder på Oak Lawn gay scene.

Beliggende i hjertet af Oak Lawn, Skjult dør er et lille og intimt sted med et rummeligt udendørs dæk. Baren er populær blandt Dallas 'bjørnepopulation og er en af ​​de ældste homoseksuelle spillesteder i byen og er en favorit blandt det lokale homoseksuelle samfund. Med en afslappet atmosfære og lækre drinks er Hidden Door det ideelle sted at møde lokale og besøgende homoseksuelle fyre. Læs mere: En homoseksuel guide til Dallas.

Homoseksuelle hoteller i Dallas

De mest populære bøssevennlige hoteller ligger i Dallas 'Oak Lawn gay-distrikt og det travle Downtown-område. Disse placeringer lover praktisk og enkel adgang til det brede udvalg af homoseksuelle spillesteder og vartegn, der findes i hele byen. Mens byen ikke har nogen homospecifikke eller kun homoseksuelle hoteller, vil det at vælge at bo i byens centrum og Oak Lawn-områder sikre, at homoseksuelle rejsende får inkluderende og dømmefri service.

I en by, der er kendt for alt for alt, er det kun passende, at W Dallas Sejr lægger vægt på de store og de fed. Poolen på tagterrassen er et rummeligt område blandet med store søjler og udstråler en ægte sydlig stemning. Gæsterne behandles altid med en fantastisk udsigt over skyline på W, hvad enten de kommer fra hotellets utrolige Bliss Spa, de moderne og stilfulde værelser eller endda den interne gastropub. Den centrale placering af W betyder, at du aldrig er langt væk fra handlingen.

Hvis du leder efter et quirky hotel i hjertet af Dallas 'blomstrende kunstdistrikt, skal du ikke lede længere end Belmont Hotel. Belmont giver gæsterne hurtig adgang til Bishop Arts District, et område i byen, der har oplevet dramatisk regenerering i de senere år og nu er hjemsted for et excentrisk og forskelligt kreativt samfund. Hotellet er indrettet i et retro-tema og anvender moderne design for at give æstetisk luksus til en overkommelig pris.

Hvis du planlægger at besøge Dallas under store begivenheder eller festivaler, anbefales det, at du bestiller dit hotel i god tid, da værelserne er hurtigt udsolgt, især under Dallas Pride i juli.

Homoseksuelle saunaer i Dallas

Dallas har ikke en stor sauna-kultur, men de steder, der findes, vil helt sikkert begejstre. Det vigtigste omdrejningspunkt for sauna-scenen her er The Club, en gay-sauna, der er en del af det nationale The Club-selskab. Spillestedet er unikt i dets byder på et rummeligt udendørs poolområde samt et solarium, boblebad, tør sauna og dampbad.

Klubben arbejder på en politik om privat medlemskab og for at bruge de faciliteter, du har brug for for at købe et dagligt medlemskort.

Dallas

At komme til Dallas

Byen betjenes af Dallas Fort Worth lufthavn. Lufthavnen ligger 17 km fra byens centrum, og der er adskillige måder at nå byens centrum på. Den hurtigste og mest bekvemme løsning er Light Rail, et offentligt transitt-system, der indeholder elementer fra både sporvogns- og metrosystemer. Letbanen kører ofte fra lufthavnen til Downtown stationer hele dagen og er ekstremt overkommelig. Den gratis lufthavnstransport fører dig til letbanestationerne.

Bussen er også et populært alternativ til at rejse mellem byens centrum og lufthavnen. For at bruge busforbindelsen skal du først gå ombord på den gratis lufthavnstransport til busstationen. Hyppigheden af ​​busser er en gang hvert XNUMX. minut, og billetpriserne er billige og let at betale.

At komme rundt i Dallas

Bus

Busser er en fantastisk mulighed for rejsende, der bor i Dallas. Byens vigtigste busnetværk er kendt som DART og er en af ​​de bedste måder for turister at rejse i Dallas. Bussen er praktisk og billig, og billetpriserne kan betales kontant eller med kort.

McKinney Avenue-vognen

Mens McKinney Avenue Trolley ikke nødvendigvis er den mest effektive eller omfattende transportmetode, når du er i Dallas, er den en lokal favorit og et sentimentalt træk ved byens offentlige transportnetværk. Systemet består af et antal vintagevogne, der fører kørere langs McKinney Avenue og stopper ved nogle af de vigtigste og mest betydningsfulde turiststeder. Derudover er McKinney Avenue Trolley helt gratis.

Taxa

Uber og Lyft er ekstremt populære rejsevalg i Dallas, og ridesharing gennem disse apps er også almindeligt. Der er også masser af licenserede taxaer i Dallas, og de har tendens til at køre på tidsafhængige priser.

Ting at lave i Dallas

Der er ubegrænsede muligheder, når det kommer til ting at lave i Dallas. De mest værdifulde attraktioner inkluderer dog:

  • Besøg stedet for John F Kennedys mord
  • Besøg derefter Sixth Floor Museum på Dealey Plaza
  • Besøg Dallas Museum of Art
  • Tilbring en dag i Dallas Zoo
  • Udforsk Dallas Aquarium
  • Vandre Bishop Arts District
  • Lær på Perot Museum of Nature and Science
  • Klatre Reunion Tower
  • Slentre Dallas Arboretum og Botaniske Have
  • Tag til rides på Six Flags Over Texas

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvornår skal jeg besøge Dallas

Dallas oplever temmelig almindelige temperaturer året rundt, men de undertiden svirrende sommervarme og den regnfulde vinter gør efterår og forår til de bedste tider at besøge. Forår er også når byens løv og grønne områder vil være rigelige.

Hvis du leder efter de mest overkommelige priser på hoteller og flyrejser, kan du overveje at besøge byen om vinteren. Selvom det måske er koldt, vil gaderne være mindre overfyldte på dette tidspunkt, og Dallas vil være i fuld festlig svingning.

Visa

Dem, der bor uden for USA, skal have et midlertidigt rejsevisum, og disse kan søges via den officielle amerikanske ambassades hjemmeside eller i din lokale amerikanske ambassade.

Penge

Der er masser af pengeautomater i hele Dallas, og de fleste virksomheder vil acceptere kredit- og betalingskort. Dog kan nogle pengeautomater og kortlæsere tilføje et ekstra gebyr for transaktioner, der forsøges med oversøiske kort.

De generelt accepterede og forventede deponeringssatser i Dallas er 15-20% for god service.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.